2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok şey istemiyoruz ki... biraz anlasınlar halimizden, inan, gece bir kere kalkıp yardıma gelse ben zaten kıyamam, kendim yatağa dön işe gideceksin derim. Ama böyle bencil bir tavır sergilenince bana çok koyuyor. Benim kayınvaldem eşimi öyle bir yetiştirmiş ki, karpuzun bile çekirdeği temizlenip konmuş önüne, çayının şekeri karıştırılmış, sabahtan giyeceği kıyafet çorabına kadar geceden kapıya asılmış..Evliliğimizin ilk yılları çok zorlandım, annesinde öyle gördüğü için bütün evliliklerde böyle zannediyor. Değiştirebildiğim huyları da oldu, hiç değiştiremeyeceğimi kabul ettiklerimde. Bizde bekârken evlerimizde prensestik ta ki evlenip tuvalet fırçalayana kadar onlar hiç rahatlarından, keyiflerinden taviz vermek istemiyorlar ama ben her geçen gün artan sorumlulukların altında ezildikçe eziliyorum

Kızlar Allah yardımcınız olsun
Ecmelde fena hastaydı bronşit olmuş herkes kızıyor bebe tıkanmış farketmedin mi diğer ikisi hiç olmadı ben grip o yüzden nefes alamadı sanıyorum 3çocukta olsa bilmediğin konuda cahil kalıyorsun çıcuğun hastalığımına mı kafa yorayım milletin lafına mı şimdi çok şükür toparladık ama milletin ağzını patlatasım geldi

çok geçmiş olsun canım, belirtileri nelerdi, hastalık nasıl seyretti? gripten farklı olarak burun akıntısı vs yoğun mu? bizi de bilgilendirir misin canım? bizde takip edelim bebekleri, kış geliyor hastalıklar başlar çünkü

Çok haklısın canım.Allahtan benim kayınvalidem öyle her şeyi önüne koymamış da yeri geldiğinde onu ordan vurabiliyorum.adamakıllı yemek bile yapmazmış.7/24 temizlik yapar ama yemek yapmaya gelince bir makarna haşlayıp yoğurda karıştırıp yer.ilginç bir kadın.eşime evde terlik giymeyi öğretmişim farkında bile olmadan.tuhafına gitmiş kadınjn.oğluma terlik giymeyi öğretmişsin dedi.niye bekarken giymiyor muydu diye sorduğumda hayır dedi.o gidince eşime sordum ben sana terlik giymeyi nasıl öğrettimki diye.o da dediki hergün işten eve geldiğimde terliğimi önüme koydun ben de öyle alıştım dedi.yaniii kadın temizlikten çocuklarıyla ilgilenmemişki.işime yaradı bu ama.
Eşinin de bir şeyleri anlayabilmesi gerekiyor aslında.kadınlar olarak yükümüz çok ağır ki seninki *2 kat daha zor.evde bir tane daha çocuğun var çünkü.ben açıkçası kayınvalidemin açıklarını çok güzel yakalayıp eşime onları silah olarak kullandım.şurdan taşındığımızda inanıyorumki her şey daha da güzel olacak.
Allah sana da dayanma gücü versin canım.Allah eşine de bol keseden tez zamanda anlayış nasip etsin inşAllahh.ama benim eşim de çocuk konusunda çok zor ehlileşti.anasının kafasıyla hareket ediyordu.kafasına vura vura biraz değiştirdim.en son geçen hafta mesela ona dedimki sen böyle davrandıkça evliliğimiz freni patlamış tır gibi yokuş aşağı son sürat gidiyor haberin olsun.ya kendine çekidüzen verirsin ya da gözümün ne kadar kara olduğunu bilyorsun dedim.sonra biraz kendine geldi gibi bakalım.ama bu savaşları 3 yıldır veriyorum canım.

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm millet kendine baksın kime ne bir gün gelip bakmislar mı? ilgilenmisler mı gece uykularından feragat edip.. yada evini temizleyip yemeğini yapıp az dinlen kizinla ilgilenmeye gücün olsun demisler mı ki elestrip laf yapıyorlar ne hakla yaa sen annesisin annesi farkında olsaydın en başta sen koşarsın cabalarsin zaten. O yüzden o torba agizlilara hiç bakma konuşmak için konuyorlar

Canım aşırı burun akıntısı vardı ağzı açık nefes alıyordu son iki gün öksürük ve göğüste hırlama oldu uyurkende horlama oldu son gün sabaha kadar uyumadı sürwkli uyandı burun tıkanıklığa eşime dedim götürelim bizimki de asla hastane sevmez tamm yarın bakalım dedi o günde kuzenime gittik haftalar öncesi ayarladık evleride şehir hastanesinin dibi kuzenimin hanımı bu çocuk bronşit giderken mutlaka girin dedi eşim daha çok sıra varsa eve gidelim diyor çok güzel ilgilendiler Allahtan 2saat hava verdiler doktorda makina bulun dedi gece 1.30 nerden bulum dedim onuda ben hallettim eşim yarın alırız modunda evde tedaviye devam edilecek diyorum giderken bakarız eczane den diyor çıldırdım bi kucağımda çocuk bi elimde dosya bi yandan millete mesaj atıyorum makina varmı diye taaa hastaneden 3.30da çıktık beyimize kalsa çıkarken bakacaktı
Zaten önceki pazar bağa gidelim mangal istiyorum diye tuttırdu aşırı aşırı soğuktu ondan daha kötü oldu gitmeyelim dedikçe inatla gittik ceremesini yavrum çekti sonra bana napıosan bebe bi ileşemedi dio

Sağol canım zaten laflarını veriyorum ama insanın canı sıkılıylr bugğn eltimle konuştum oda 3.doğum yapacak son haftaları hadi ben yaptım bi delilikle sen bide gurbettesin ne yaptın diom oda nebilim delimiyim ne diyor valla annelik delilik resmennn

Kızlar okadar sevinçliyim ki.evimiz sona yaklaşıyor.mutfak dolabı yaptırma etabına geçtik.evimiz 6.kat orta daire Allahım tez zamanda taşınmamızı nasip et fotodaki de oğluşumla babası

Eklentiler

• D3FF16F4-E64F-4980-BF67-5D76960471BB.jpeg
    121 KB · Görüntüleme: 47
  • 1D39885D-865C-4CCB-94B6-36109237C92E.jpeg
    126 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar okadar sevinçliyim ki.evimiz sona yaklaşıyor.mutfak dolabı yaptırma etabına geçtik.evimiz 6.kat orta daire Allahım tez zamanda taşınmamızı nasip et fotodaki de oğluşumla babası
Hadi inşallah tez vakitte teslim olur inşallah
Maşallah mutlu huzurlu oturrsunuz inşallah

Eylül anneleri merhaba. Bugün biraz değişik bir durum yaşadım sizlere danışmak istiyorum. Bebeğim normalde 2 günde bir yapar kakasını. Bugün 6 kez yaptı ve 3 tanesi taştı halıyı silmek zorunda kaldım. Yedikleri her zamanki şeylerdi herhangi bir farklılık yoktu beslenmesinde. Ayrıca kusma da yok. Yalnız şöyle bir şey oldu, bugün pazara gittik ve pazarda sürekli üstünü açtı bi ara bacakları battaniyesiz kalmıştı. Eve geldikten sonra 5 kere kaka yaptı bu normal mi, üşüdüğü için mi olmuştur sizce? Cevaplarınızı bekliyorum, tedirginim.

Bu arada rotavirüs aşılarını olmuştu.

ay hadi inşallah tez zamanda kavuşun , huzurunuz ve mutluluğunuz katlanarak çoğalsın
Aminnn canım inşAllahjj
canım ağrı kesici şurup verdin mi.?
Evet canım verdim dönüşümlü olarak calpol ve dolven.ama ilaca rağmen huysuzdu sanırım diş çıkaracak çünkü 3/4 geceden beri o sık uyanmalar tekrar başladı.bu sefer kucakta gezmek istemiyor da iki göğsümün arasında uykuya dalmak istiyor.bu daha iyi tabiki ama oğlumun acı çekmesine yüreğim dayanmıyor.iki göğsümün arasjnda kıvrım kıvrım kıvranıyor yavrum

tahmin ediyorum canım,bizde dişlerden çok çektiğimiz için sancısını,huzursuzluğunu tahmin edebiliyorum. inşallah gün içinde daha rahatlar. yemek yiyebiliyor mu? damaklarının acısından yiyemeyeyince açlıkları da huysuzluklarını arttırıyor

Merhabalar; tam anlattığınız durumu bende pazar ve salı günü yaşadım. tam tarif ettiğiniz gibi, yediği farklı birşey yoktu yediklerinin dokunmuş olabileceğini düşünmüyorum. eğer devam etseydi, doktora gidicektik. Fakat ertesi güne toparlayınca doktora götürmedik. Biz de Rota aşısı yaptırmıştık, umarım virüse bağlı birşey değildir. Basit bir üşütmedir

Maalesef canım yemek de yemiyor.sabahtan beri omlet ,üzümlü yoğurt,süt koşturuyorum peşinden ama ağzına koymayı başarsam bile ağzından tekrar çıkarıyor.hatta dün ağrı kesiciyi bile yemek sanıp ağzından geri püskürttü

İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Bugün de ishali devam ediyor o yüzden artık doktora götürmeyi düşünüyorum belki mikrop kapmıştır bilemiyorum.

Bu aralar novavirüs adlı virüs çocukları kırıp geçiriyor Kuzenim enfeksiyon hastalıkları uzmanı ve o dedi ki “biz coronavirüsten sonra başka bir virüs bekliyorduk ve çıktı geldi.çocuklarınıza mukayet olun.”diye uyardı Haa corona gibi öldürücü etkisi yokmuş ama çocukları hastaneye düşürebiliyormuş .oturduğum mahalledeki birçok çocuk yakalandı.sanırım mahallemizdeki parktan bulaştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…