• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben bebeğimi zar zor uyutuyorum, uyuttuktan sonrada çıt sesine uyanıyor deliriyorum. O sesi evde kim çıkardıysa ona yükseliyorum. Sese alıştırmam lazım biliyorum ama bebek nasıl sese alışır ki..gündüz uyurken müzik yada tv açık oluyor, o zaman sorun olmuyor ama geceleri🤦🏼‍♀️ Bazen istemsiz nefesimi tutuyorum sesine uyanıcak diye

Kızlar ben bebeğimi zar zor uyutuyorum, uyuttuktan sonrada çıt sesine uyanıyor deliriyorum. O sesi evde kim çıkardıysa ona yükseliyorum. Sese alıştırmam lazım biliyorum ama bebek nasıl sese alışır ki..gündüz uyurken müzik yada tv açık oluyor, o zaman sorun olmuyor ama geceleri🤦🏼‍♀️ Bazen istemsiz nefesimi tutuyorum sesine uyanıcak diye
Çok yorgun, tok ve iyice ısınmış sıcacık giyinmişse sinemada bile olsa uyur. Bunları uygulayıp uyutmayı dene derim.
Bir de akşamları uyaranları azaltın mesela ışıklar loş olsun sesler kısılsın hareketler azalsın bunlar klasik öneriler ama söylemek istedim yine de.

Benimki de sese karşı çok hassas maalesef.ben laptopun son sesi açık bir şekilde ninni açıyorum.gece -gündüz o şekilde uyutuyorum.kayınvalidem temizlik hastası sürekli bişiler çekiştirir itiştirir ve o sesler olunca ninnisi de işe yaramıyor ve işte ozaman pıttırıyorum.zaten artık sorun yaşadıkça iyice bıktım burdan o ses çıkardıkça saçımı başımı yoluyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Yav hiçbir şey yemiyor bu çocuk vere emiyor memelerimi kesip atıcam tövbe tövbe. Diş döneminde herelde bi öğün bari yerdi o da yok artık siz ne yedirip içiriyosunuz böyle zamanlarda kendi haline mi bırakıyorsunuz

Al benden de o kadar. Yatağına yatırıp dönerken ayağımdan gelen çıt sesine uyanıyor😔 Dün taa koridordaki ışığı açarken düğmeden gelen çıt sesine uyandı. Dediğin gibi ilk bebekliğinden beri tv müzik açık. Ama onlara alışık farklı sesi hemen algılıyor.
Hoş ses olmadanda uyuduğu söylenemez😩 Uyku sorunu var benimkinin. Bugün zor zahmet uyuttum daha 15 dk olmadan uyandı. Ayağıma aldım şimdi en azından biraz uykusunu alsın. Zaten mız mız uykusuz hiç durmuyor.

Benimde öyleydi ama akışına bıraktım uyandı defalarca sonra alıştı ilk zorlanacaksin ama sese alisiyor öyle. Ben ailemin yanına gittiğimde alıştı herkese müdahale edemiyorsun cekiniyorsun sonra bir kaç gün sonra alıştı çok şükür

Yav hiçbir şey yemiyor bu çocuk vere emiyor memelerimi kesip atıcam tövbe tövbe. Diş döneminde herelde bi öğün bari yerdi o da yok artık siz ne yedirip içiriyosunuz böyle zamanlarda kendi haline mi bırakıyorsunuz
Kendi haline birakmao zorunda kalıyorum yoksa çok geriliyorum yetmezse masadan kaldiriyorum tekrar tekrar teklif ediyorum. Bu arda bazen katı seyleri kaşık veriyorum kendi yiyor çatal falan veriyorum bizim gibi davranmayı seviyor taklit ediyor yerken. Önüne koy birde öyle dene bazen ise yariyor

Canım ben öyle durumlarda mümkün mertebe memeyi en sona bırakıyorum.ek gıdayı teklif edeiyorum.yemezse başka bir ekgıda onu da yemezse başkası..memeyi 5/6 satte birveriyorum ki sadece memeye güvenmesin diye

Canım ben öyle durumlarda mümkün mertebe memeyi en sona bırakıyorum.ek gıdayı teklif edeiyorum.yemezse başka bir ekgıda onu da yemezse başkası..memeyi 5/6 satte birveriyorum ki sadece memeye güvenmesin diye
Mümkün değil mıkmık mızmız hiç durmaz yapışıyor çok bunaltıyor beni. Bide orda rahatlayıp şifa bulduğu için kıyamıyorum

Mümkün değil mıkmık mızmız hiç durmaz yapışıyor çok bunaltıyor beni. Bide orda rahatlayıp şifa bulduğu için kıyamıyorum
meme onlar için artık doyabilecekleri kaynak değil maalesef.evet benimki de memeyi verdiğim anda kendinden geçiyor ama memeyi emdikten max yarım saat sonra acıkıyor.hep meme versem yok demez ama artık onunla doymadığı için ek gıdada çok ısrar ediyorum.yeri geliyor tüm gün sevdiği gıdayı bulabilmek için yemek yapıyorum ama yine de okadar vakit harcamama değdiğini düşünüyorum.çünkü tok yattığında hem daha uzun uyuyor hem de daha mutlu uyanıyor

D8B8F811-8CFF-4C1B-BE6E-857F4453F56E.jpeg
46595295-B869-4052-91DE-F78FC2D11B3D.jpeg
A48BF779-6095-4509-9509-3C875BE15709.jpeg

Kızlar bu alerji midir bilen var mı? Dün vardı bişi ısırdı heralde dedik çoğalmış kabarıklık artmış

Evet biz de de oluyor. Ben bulgur ve domates yapıyor diye düşünüyorum. En son da calpol şurup sebep oldu.daha tam detaylı doktora götürmedik. Bir de kaşınıyor bizimki çok fena

Kızlar ben son kontrolünde doktora kontrol etmesi için sormayı unuttum. Bebeklerinizin bıngıldağı kapandı mı? Sizin doktorlarınız birşey dedi mi?

Back