- 26 Nisan 2019
- 4.502
- 6.682
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.421
çok şey istemiyoruz ki... biraz anlasınlar halimizden, inan, gece bir kere kalkıp yardıma gelse ben zaten kıyamam, kendim yatağa dön işe gideceksin derim. Ama böyle bencil bir tavır sergilenince bana çok koyuyor. Benim kayınvaldem eşimi öyle bir yetiştirmiş ki, karpuzun bile çekirdeği temizlenip konmuş önüne, çayının şekeri karıştırılmış, sabahtan giyeceği kıyafet çorabına kadar geceden kapıya asılmış..Evliliğimizin ilk yılları çok zorlandım, annesinde öyle gördüğü için bütün evliliklerde böyle zannediyor. Değiştirebildiğim huyları da oldu, hiç değiştiremeyeceğimi kabul ettiklerimde. Bizde bekârken evlerimizde prensestik ta ki evlenip tuvalet fırçalayana kadar onlar hiç rahatlarından, keyiflerinden taviz vermek istemiyorlar ama ben her geçen gün artan sorumlulukların altında ezildikçe eziliyorumEvet benimki uyanıyor ama gözler kapalı ve yatağında yatıyor.kalktığı zaman da neden kucağıma almıyorum diye bana kızıyordu Çok iyi biliyorsan gel sen al diyordum ben de.bahanesi de hazırdı.”onun kucağında susmuyormuş sadece benim kucağımda susuyormuş” bir de anası da yukardan telefonla beni taciz ediyordu ki yaşanan okadar şeye rağmen oğlum halaa gece ağladığında beni yine arar.hatta geçen gün hanımefendi oğlum gecenin bir vakti ağlıyor diye son ses bağırığ çağırıp kapıları çarpmaya başladı.balkon kapısının menteşelerini kırmış Aradı açmadım.eşimle de üstüne yine tartıştık falan fistan.eşine iyi demişsin canım.ben de eşime çok şeyler söylüyorum da sonuca bakıyorum yine aynı tas aynı hamam.tek isteğim bir an önce şu apartmandan taşınmak.eşim+kayınvalideme tahammül edemiyorum çünkü.Allah hepimize sabır versin başka da bir şey diyemiyorum.işimiz zor.gece gündüz uykusuz yorgunluğun yanı sıra bir de birsürü saçmalıklarla uğraşıyoruz