- 26 Nisan 2019
- 4.502
- 6.682
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.401
ben yemek konusunda hiç konuşmıyım..bir başlarsam derdimi anlatmam sayfalar sürerKizlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize yada vermeye çalışıyorsunuz? Ve Eylül daha çok çorba yer diğer yemekler ya bı kac kaşık oluyor yada hiç yemiyor çıkarır ağzından. Nadir olsa pilav et katı yemeklerden azda olsa yer çiğnemeye mı usendiginden bilemedim sizinkiler nasil
benimkinin de yeme sıkıntısı yok şükür ama ben calisiyrm gunluk 5saat filan ayri kaliyrz emmiyo o sure zarfında onun da etkisi var mi bilmiyorum.4kg dogmustu su an 10 küsur kilo
Merhaba kızlar,siz çalışırken bebeklere kim bakıyor.Ben de işe başlıcam,günde 4 saat nasıl alışacak bilmiyorum.Ben de çalışıyorum biz de en fazla 6-7 saat ayrıyız.bazen 2 saat falan .gelince hemen emiyor.normalde mama da veriyorum ama bu aralar çok istemiyor heralde bırakacak onu.kilo alımları hemen hemen aynı. Yaklaşık 6.5 kilo almışlar.
AnnemMerhaba kızlar,siz çalışırken bebeklere kim bakıyor.Ben de işe başlıcam,günde 4 saat nasıl alışacak bilmiyorum.
biz ilce degistirdik tasindik esim isi birakmisti isine uzak oldugu icin su an issiz.su an eşim bakiyo is bukdugunda nolcak bilmiyorumMerhaba kızlar,siz çalışırken bebeklere kim bakıyor.Ben de işe başlıcam,günde 4 saat nasıl alışacak bilmiyorum.
Benimde yarım gün eşim baktı bir hafta denedik ama çocuk bende durmuyor diyor hergün kapris,zaten yarım gün çalışacaktım ya ücretsiz izin al ya bakıcı tutalım yapamıyorum diyor.ben geliyorum o işe gidiyor,kendi iş yeri olduğu için elemanları iadre ediyor,seninkiler ne durumda?biz ilce degistirdik tasindik esim isi birakmisti isine uzak oldugu icin su an issiz.su an eşim bakiyo is bukdugunda nolcak bilmiyorum
hayatinin sonuna kadar bakabilirBenimde yarım gün eşim baktı bir hafta denedik ama çocuk bende durmuyor diyor hergün kapris,zaten yarım gün çalışacaktım ya ücretsiz izin al ya bakıcı tutalım yapamıyorum diyor.ben geliyorum o işe gidiyor,kendi iş yeri olduğu için elemanları iadre ediyor,seninkiler ne durumda?
Canım sonu illa bakıcı olacak diye düşünme ben 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum bu seneyi ve seneyi atlatabilirsek bir şekilde.Eşinin memnun olmasina sevindim,gözün arkada kalmaz.Benimki de çok seviyor ama çıldırtmış babasını bir iki kez.hayırlısı olsun hakkımızda.hayatinin sonuna kadar bakabiliro kadar memnun hic sikayetci degil ama tabi ki maddi boyut zorluyor bizi bi de toplum baskisi var kadin calisiyr kocasi yiyo oluyo.ben de esim de bakiciya vermeye kıyamiyrz agzi var dili yok ne tur insana emanet etcez tereddüt ediyrz.sonu illa bakici olacak da biraz daha kendini ifade edecek seviyeye bari gelseydi
amin hakkımızda hayırlısı.2l3sene nasil atlatilcak bilmiyorum ben 4 6yasta ogreticiyim 4e gelseydik bi.bukundugum ilcede 3yas kres yok zatenCanım sonu illa bakıcı olacak diye düşünme ben 3 yaşında kreşe vermeyi düşünüyorum bu seneyi ve seneyi atlatabilirsek bir şekilde.Eşinin memnun olmasina sevindim,gözün arkada kalmaz.Benimki de çok seviyor ama çıldırtmış babasını bir iki kez.hayırlısı olsun hakkımızda.
Okadar haklısın ki..kavga çıkardığım zaman da eşim diyorki “sen her uyandığında ben de uyanıyorum derdin ne ?” Uyanıp yatakta gözü kapalı olmakla ,kilolarca ağır çocuğu saatlerce kucakta taşımak arasındaki dağlar kadar farkı anlayamıyordün gece 4.30'a kadar hiç uyumadı. uyuduktan sonrada yarım saatte bir ağlayarak kalktı. ateşi yok. sürekli mama diyor ama memede emmedi, gece o saate çorba hazırladım meyve sundum onları da yemedi. aç değilse neden mama diyor anlamış değilim. Tek aklıma gelen dişler çok zorluyor, aç olmasına rağmen ağzının acısından yiyemiyor ve uyuyamıyor. ama çok yıprandım, sinirlerim harap oldu. Ben gece bebeğimle uğraşırken babasının mışıl mışıl uyuması çok ağırıma gidiyor , sabahında kavga çıkarıyorum.
Seninki en azından uyanıyormuş canım.. benimki uyanmıyorda, bahanesi de ertesi sabah kalkıp işe gidiyorum. Sen evde yatabilirsin. Çünkü o işteyken ben yatıyorum yaOkadar haklısın ki..kavga çıkardığım zaman da eşim diyorki “sen her uyandığında ben de uyanıyorum derdin ne ?” Uyanıp yatakta gözü kapalı olmakla ,kilolarca ağır çocuğu saatlerce kucakta taşımak arasındaki dağlar kadar farkı anlayamıyor
uyandir ver eline aglamayana meme yok.isyersen agzinla kus tut bi sure sonra yapmasaydin a dönüyor işSeninki en azından uyanıyormuş canım.. benimki uyanmıyorda, bahanesi de ertesi sabah kalkıp işe gidiyorum. Sen evde yatabilirsin. Çünkü o işteyken ben yatıyorum yaama dün cumartesiydi ve bugün işte yok. YAni kalkıp bana yardımcı olmaması için bir sebebi de yoktu. O yüzden bende kayış koptu, estim gürledim. Keşke o kalkmak istese , yardımcı olmak istese de ben ona mani olsam. Sen yat, yarın sabah işe gidiceksin desem. O zaman sorun etmem. Bende anlayışsız değilim. Ama bana, sanki çocukları babamın evinden getirmişim ve görevimmiş gibi muamele edince deliriyorum. Şuan beynim kazan gibi, gece uyumadığı için..bana dedi ki bir tek anne sen değilsin, bir tek çocuk büyüten sen değilsin ne kadar abartıyorsun. Bende dedim ki bir tek işe giden sen değilsin, bir tek para kazanan sen değilsin.Asıl sen abartıyorsun
bu da benim koca.bu gece uyanmadi diyo he o uyanmadi ben uyandim kendi kendime dedim ben deHer sabah istinasız benim eşim de bugün iyi uyudu galiba diyorO duymayınca ben gecede milyon kez kalkmış olmuyorum. Bizim odadan kaçıp kurtardı zaten kendini. Bir gün fena delleneceğim Emiyor olmasa ben biliyorum yapacağımı ama. Bir geceyi bırak, bir saat baksın bakalım uyuyor muymuş gece
Bizimki de kaçtı gitti odadan.Gelmeye de niyeti yok.Salon gayet rahat diyorHer sabah istinasız benim eşim de bugün iyi uyudu galiba diyorO duymayınca ben gecede milyon kez kalkmış olmuyorum. Bizim odadan kaçıp kurtardı zaten kendini. Bir gün fena delleneceğim Emiyor olmasa ben biliyorum yapacağımı ama. Bir geceyi bırak, bir saat baksın bakalım uyuyor muymuş gece
Evet benimki uyanıyor ama gözler kapalı ve yatağında yatıyor.kalktığı zaman da neden kucağıma almıyorum diye bana kızıyorduSeninki en azından uyanıyormuş canım.. benimki uyanmıyorda, bahanesi de ertesi sabah kalkıp işe gidiyorum. Sen evde yatabilirsin. Çünkü o işteyken ben yatıyorum yaama dün cumartesiydi ve bugün işte yok. YAni kalkıp bana yardımcı olmaması için bir sebebi de yoktu. O yüzden bende kayış koptu, estim gürledim. Keşke o kalkmak istese , yardımcı olmak istese de ben ona mani olsam. Sen yat, yarın sabah işe gidiceksin desem. O zaman sorun etmem. Bende anlayışsız değilim. Ama bana, sanki çocukları babamın evinden getirmişim ve görevimmiş gibi muamele edince deliriyorum. Şuan beynim kazan gibi, gece uyumadığı için..bana dedi ki bir tek anne sen değilsin, bir tek çocuk büyüten sen değilsin ne kadar abartıyorsun. Bende dedim ki bir tek işe giden sen değilsin, bir tek para kazanan sen değilsin.Asıl sen abartıyorsun
Benimki de oturma odasına kaçtı.neden gelip odada uyumuyorsun diyorum.cevap yok.çünkü odamızın tam karşısında çınarın odası.uykusu bölünüyor yaa ama bana da itiraf edemiyor.hatta uyurken oturma odasının kapısını bile kapatıp uyuyor.Bizimki de kaçtı gitti odadan.Gelmeye de niyeti yok.Salon gayet rahat diyor
Ne kadar tanıdık cümleler resmen benim eşimin cümleleri artı kaynanamın cümleleri direk bı sen mi annesin yorucu tabi deniliyor. Tek başımıza yapmadık sadece bizim çocuklarımız değil ki. İşe gitsen bile bir sabah alıp ilgilensen kendinden ödün versen yada bir izin gününü bebeği alıp ilgilensen ben çıkıp disara bir kendime gelsem özgürlüğü sorumsuzluğu azcikda olsa hatirlasam. Ama yok onlar çalışıyor.. ayy bende sinirlendim şimdi.esim bu akşam işten çıkınca arkasiyla buluşup biraz Oturup muhabbet edecekmişSeninki en azından uyanıyormuş canım.. benimki uyanmıyorda, bahanesi de ertesi sabah kalkıp işe gidiyorum. Sen evde yatabilirsin. Çünkü o işteyken ben yatıyorum yaama dün cumartesiydi ve bugün işte yok. YAni kalkıp bana yardımcı olmaması için bir sebebi de yoktu. O yüzden bende kayış koptu, estim gürledim. Keşke o kalkmak istese , yardımcı olmak istese de ben ona mani olsam. Sen yat, yarın sabah işe gidiceksin desem. O zaman sorun etmem. Bende anlayışsız değilim. Ama bana, sanki çocukları babamın evinden getirmişim ve görevimmiş gibi muamele edince deliriyorum. Şuan beynim kazan gibi, gece uyumadığı için..bana dedi ki bir tek anne sen değilsin, bir tek çocuk büyüten sen değilsin ne kadar abartıyorsun. Bende dedim ki bir tek işe giden sen değilsin, bir tek para kazanan sen değilsin.Asıl sen abartıyorsun
Allah'tan bunu yapmıyor odadan kaçmadı. Gerçi iki kez denedi terk etme eşiğine geldim korkuyordur ki zaten uykusu ağır ben ihh dese Eylül. Uyandığımda onun bölünen bir uykusu oomuyorBenimki de oturma odasına kaçtı.neden gelip odada uyumuyorsun diyorum.cevap yok.çünkü odamızın tam karşısında çınarın odası.uykusu bölünüyor yaa ama bana da itiraf edemiyor.hatta uyurken oturma odasının kapısını bile kapatıp uyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?