• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim kocam 1 senedir odada yok 😁😁

Bende acaba aglatsam mi diyedusundum. Obur kiz uyanir esim de tahammul edemez diye yapmiyorum ama devam ederse napicam bimmiyorum :(
Bizimkinde saatler iyice karıştı ne zamandir genelde tek uyku uyuyo

Ah ahh:(

Insallah cabucak atlatir canim. Ne kadar ağrısı var demek ki.. Bende surekli bakıyorum ama emin olamadim agri kesici bile verdim iki gün
Ugraslarimizdan,uykusuzlugumuzdan evimizdeki minnoslarin tadina varamıyoruz insallah cok guzel günlerimiz olur
Dün gece de yine defalarca kez uyandı.2 gibi uyumamak için direnince yatağında bıraktım çıktım odasından.yukardan kayınvalidem bağırıp çağırmaya başladı bir de üstüne aradı.açmadım.odasında bir şeylere vurdu hıncından hiç umursamadım.isterse kendini dinamit gibi patlatsın banane.20 dakikadan fazla uyumayıp ağlayınca artık tabikii de dayanamayıp kucağıma aldım.iki göğsümün arasına kafasını bastırıp uyudu minnoşum.hiç direnmeden uyudu.sabah 6:30 da yine uyandı yine direndi biraz ama ağlatmadım bu defa.yanıma aldım uyumaz diye düşündüm ama çok şaşırtıcı bir şekilde 8e kadar uyudu.şu anda öğlen uykusuna daldı bakalım 2 gün üst üste yaptığı gibi yarım saat mi yoksa daha mı fazla uyuyacak 🙄🙄

2 gündür yarım saatte bir ağlayarak uyandı. Bugün farkettim ki üst köpek dişi baş vermiş. Köpek dişi çok sonraları çıkmayacak mıydı? Ben mi yanlış gördüm dye düşündüm, annemle birimiz tuttup diğerimiz dudağını kaldırdık çünkü mümkün değil ağzına baktırmıyor ama doğru görmüşüm. Ufacık sivri bir beyazlık var. Elleri sürekli ağzında ve heryeri ısırmaya çalışıyor. İnanılmaz derecede huzursuz. Dişinin patladığını görünce kurtulduk dedim ama bugünde huysuzluğu devam etti, 15 dakikayı geçmeyen iki öğlen uykusu uyudu. Bizde durumlar bu şekilde arkadaşlar... bebekli hayatın tadına varmak istiyorum, cicili bicili giydirip gezdirmek istiyorum ama evde bile o kadar huzursuz ki dışarı çıkmaya gözüm yemiyor.
Yeni dişi hayırlı olsun canım.benimki uzun zamandır aşırı huysuz hatta kulaklarının içini bile yara yaptı hep kanattı.dilini de sürekli sağ üst köpek dişinin çıkacağı yere götürüyor hatta orası da kıpkırmızı ama halaa diş yok.çıksa da rahata ersem diye düşünüyorum.
Canım ben oğlum çok huysuzlanınca bebek arabasına koyup evin etrafında gezdiriyorum.ilk bikaç dakika mızmızlanıyor ama sonrasında ona da iyi geliyor.çenesi açılıyor kendi kendine konuşa konuşa etrafı seyrediyor.ben de hem onu gezdirirken açılıyorum hem de biraz da olsa kafa dinliyorum 🤷‍♀️

Yeni dişi hayırlı olsun canım.benimki uzun zamandır aşırı huysuz hatta kulaklarının içini bile yara yaptı hep kanattı.dilini de sürekli sağ üst köpek dişinin çıkacağı yere götürüyor hatta orası da kıpkırmızı ama halaa diş yok.çıksa da rahata ersem diye düşünüyorum.
Canım ben oğlum çok huysuzlanınca bebek arabasına koyup evin etrafında gezdiriyorum.ilk bikaç dakika mızmızlanıyor ama sonrasında ona da iyi geliyor.çenesi açılıyor kendi kendine konuşa konuşa etrafı seyrediyor.ben de hem onu gezdirirken açılıyorum hem de biraz da olsa kafa dinliyorum 🤷‍♀️
ARtık hepsi çıksada rahat etsek diyorum canım.. bizim çok uzun sürüyor diş huzursuzluğu, arada 1-2 gün rahat ediyorsa da diğer dişin sıkıntısı başlıyor. Ben köpek dişlerine hiç ihtimal vermezdim, 16.ayda çıkabilirmiş diye okumuştum internetten.. ama arada böyle istisnalar olabiliyor demek ki. Bende hergün bebek arabasıyla çıkartıyorum, kediydi köpekti derken ilgisi biraz dağılıyor. Hatta gece 11-12 ‘de kanguruya koyup sokakları gezdiğimizde oluyor. Hiç çıkmadığımız gün yok gibi, abisini okula bırakıp öğleden sonrada almaya gidiyoruz. Allahtan havalar bu tarafta iyi gidiyor, yoksa ne yaparım bilmiyorum. Eşimde bu hafta iş için şehir dışındaydı. İnan çok zorlandım iki çocukla Allahtan annem vardı

Diş sayısı 10 oldu bizde. Sol üst çıkmıştı. Şimdi altı patlamış. Parmak sürekli sağ tarafta yakında onlar gelecek herhalde😕

ARtık hepsi çıksada rahat etsek diyorum canım.. bizim çok uzun sürüyor diş huzursuzluğu, arada 1-2 gün rahat ediyorsa da diğer dişin sıkıntısı başlıyor. Ben köpek dişlerine hiç ihtimal vermezdim, 16.ayda çıkabilirmiş diye okumuştum internetten.. ama arada böyle istisnalar olabiliyor demek ki. Bende hergün bebek arabasıyla çıkartıyorum, kediydi köpekti derken ilgisi biraz dağılıyor. Hatta gece 11-12 ‘de kanguruya koyup sokakları gezdiğimizde oluyor. Hiç çıkmadığımız gün yok gibi, abisini okula bırakıp öğleden sonrada almaya gidiyoruz. Allahtan havalar bu tarafta iyi gidiyor, yoksa ne yaparım bilmiyorum. Eşimde bu hafta iş için şehir dışındaydı. İnan çok zorlandım iki çocukla Allahtan annem vardı
Aynen yaaa hepsi çıksada hepimiz derin bir ohhhhhhhh çeksek 🤷‍♀️Yürüyüş candır canım ohhh yazdıklarını okudukça ben rahatladım valla.çınar bey sabahtan beri huysuzdu bir saat kadar yürüdük beyefendinin gıkı bile çıkmadı kafam dinlendi biraz.öğlen uykusunu kaldırdı.bugğn 3.gün ve bugün de sadece 5 dk uyudu ve uyandı.koca gün sadece bu saatte uyuyor o da keşke tatminkar olsa 🤦‍♀️ Sadece 1 saat 😓😓😓 inşAllah geçici bir durumdur 🤲🤲🤲

Benim oğlum gibi gündüz uykusunu teke düşüren bebe var mı ??
Bizimki bir ara düşürdü o ara iyiydi 8 a kadar uyuyordu yada 9 a kadar bir iki gibi uyuyordu 1.5 2 saat ama yine ikiye çıkardı sabah 7 gibi uyanıyor ve iki uykusunda az sürüyor teki tercih ederim. Tek uykuya düşürünce ilk bir kaç gün çok az uyudu sonra oturttu bu arada

Sabah 6.30da abisini okula yolcu etmek üzere uyanıp 8 de babasını yolcu ettikten sonra aradada benim ağzıma bi. Kafa atıp uğunmamı sağlayan çocuk uykumu kaçırdıktan sonra uyudu sonuç perperişan uykusuz ben uykusu gelince uyuyan bi ecmel hayat bebeklere güzel 🥴

0B59FA98-302A-421C-B388-901CE5A24B89.png
oğlumun bu hallerini çok özlüyorum şimdi hiçbir şey yemiyor. İki üç kaşık yese şükrediyorum

Eki Görüntüle 2928131 oğlumun bu hallerini çok özlüyorum şimdi hiçbir şey yemiyor. İki üç kaşık yese şükrediyorum
Maşallah kuzuya🧿 Valla bugün bende bunu düşündüm😊 Küçükken nasıl tombikti boğum boğumdu kolları bacakları. Hatta diyordum yaza denk gelse herkes ısırmak sevmek isteyecek diye. Şimdi dediğin gibi iştahsız 2 kaşık olsa 3. yemiyor☹ Zaten çok hareketliler az biraz aldıklarını geri veriyorlar.

Eki Görüntüle 2928131 oğlumun bu hallerini çok özlüyorum şimdi hiçbir şey yemiyor. İki üç kaşık yese şükrediyorum
Oy maşallahhhh.Allah esirgesin.benimki de uzun süre iştahsız kaldı hiçbir şey yemedi ama şu sıralar iyi çok şükür.ama şöyle söyleyim.beğenmediği yemekleri asla yemiyor illa ki farklı yemek bekliyor.mesela kuzenim tarhana yaptı verdi bana oğluma pişirip yedireyim diye.beyefendi inat etti yemedi.kuzenimde sevdiği çorbadan yapıp içine tarhana da koy yer ozaman dedi.gerçekten de oğlum şehriye çorbasını çok sever tarhanalı şehriye çorbası yaptım ve yedi.oğlum illaki salçalı yemek yer bir de tadı tuzu da yerinde olacak.kendisi parmak kadar ama ağız tadı mevcut 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Oy maşallahhhh.Allah esirgesin.benimki de uzun süre iştahsız kaldı hiçbir şey yemedi ama şu sıralar iyi çok şükür.ama şöyle söyleyim.beğenmediği yemekleri asla yemiyor illa ki farklı yemek bekliyor.mesela kuzenim tarhana yaptı verdi bana oğluma pişirip yedireyim diye.beyefendi inat etti yemedi.kuzenimde sevdiği çorbadan yapıp içine tarhana da koy yer ozaman dedi.gerçekten de oğlum şehriye çorbasını çok sever tarhanalı şehriye çorbası yaptım ve yedi.oğlum illaki salçalı yemek yer bir de tadı tuzu da yerinde olacak.kendisi parmak kadar ama ağız tadı mevcut 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benim oğlan çok garip bi gün iştahla yediğine başka gün ağzını sürmüyor. Ne seviyor ne sevmiyor anlamadım. Dün ayıptır söylemesi tavuk suyuna çorba yaptım hasta diye öyle iştahla başladı ki ama 3 kaşık sonrası bıraktı

Bizimkide öyle yemek seçiyor çok ve asla yapmam dediğim şeyi yapiyorim bir kaç kaşık sonrasi yemediginde sıkılıyor genellikle bende şarkı açıyorum video telefondan o ara biraz daha yiyor bazende hopur hopur yiyor nadirde olsa. Fakat sürekli mama mama diye geziyor evde psikolojimi bozuyor bide yese

Bizimkide öyle yemek seçiyor çok ve asla yapmam dediğim şeyi yapiyorim bir kaç kaşık sonrasi yemediginde sıkılıyor genellikle bende şarkı açıyorum video telefondan o ara biraz daha yiyor bazende hopur hopur yiyor nadirde olsa. Fakat sürekli mama mama diye geziyor evde psikolojimi bozuyor bide yese
Hiç sorma.beyefendiye makarna+balık yediremedim.inat etti yemedi.aç aç gezen tavuk misali ağlaya ağlaya evin içinde gezindi durdu.en son saat 20:30da yoğurt yedirdim beyefendiye.açlığını yoğurtla bastırdı 🙄🙄🙄

Kizlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize yada vermeye çalışıyorsunuz? Ve Eylül daha çok çorba yer diğer yemekler ya bı kac kaşık oluyor yada hiç yemiyor çıkarır ağzından. Nadir olsa pilav et katı yemeklerden azda olsa yer çiğnemeye mı usendiginden bilemedim sizinkiler nasil

Kizlar kahvaltıda ne veriyorsunuz bebeklerinize yada vermeye çalışıyorsunuz? Ve Eylül daha çok çorba yer diğer yemekler ya bı kac kaşık oluyor yada hiç yemiyor çıkarır ağzından. Nadir olsa pilav et katı yemeklerden azda olsa yer çiğnemeye mı usendiginden bilemedim sizinkiler nasil
Kahvaltı en zorlandığım öğün. Hiçbir şekilde yumurta yemiyor. Biraz peynir ve salatalık yiyor sadece. Şimdi yeni huy edindi biraz çiğneyip öğürüyor gibi yapıp çıkarıyor. Sinirlerimi yıpratıyor çok. Çorba gibi sulu şeyler vermek istemiyorum çünkü gün içinde veriyorum bir öğün niyetine. Benzer şeyleri yemiyor hanımefendi🙄

Dün doğru düzgün bir şey yediremedim mesela. Meyveli muhallebisini bile yemedi. Severek yediği tek şey muzdu. Ne zaman düzene girecek merak ediyorum. Memeye güvendiğinden yemiyorda olabilir. Aklı hep orada😣

Yağda yumurta yapıyorum ben kimi zaman kaşarlı kimi zaman soğanlı, bazen krep yapıyorum. Çoğu zaman ben yiyorum ama o anca bi iki lokma alıyor. Yanına, kaşar, labne, pekmez iki gündürde bal veriyorum. Her sabah ne yapcamı şaşırıyorum ama zaten yemiyor.

Bebekleriniz kaç kilo kızlar. Tabi her çocuk farklı amabenim oğlum maşallah kahvaltı çok güzel yer.yani yumurtanın her türünü yer. Yemek de ne pişirsem veriyorum artık.ama henüz 8 kilo yani 9 a az kalmış. Ama bu yemeğe daha kilolı olması gerekiyor gibi. Tahlil falan yaptırdık şükür bir şey yok ama yine de işkilleniyorum. 2.500 kilo doğmuştu

Bebekleriniz kaç kilo kızlar. Tabi her çocuk farklı amabenim oğlum maşallah kahvaltı çok güzel yer.yani yumurtanın her türünü yer. Yemek de ne pişirsem veriyorum artık.ama henüz 8 kilo yani 9 a az kalmış. Ama bu yemeğe daha kilolı olması gerekiyor gibi. Tahlil falan yaptırdık şükür bir şey yok ama yine de işkilleniyorum. 2.500 kilo doğmuştu
benimkinin de yeme sıkıntısı yok şükür ama ben calisiyrm gunluk 5saat filan ayri kaliyrz emmiyo o sure zarfında onun da etkisi var mi bilmiyorum.4kg dogmustu su an 10 küsur kilo

benimkinin de yeme sıkıntısı yok şükür ama ben calisiyrm gunluk 5saat filan ayri kaliyrz emmiyo o sure zarfında onun da etkisi var mi bilmiyorum.4kg dogmustu su an 10 küsur kilo
Ben de çalışıyorum biz de en fazla 6-7 saat ayrıyız.bazen 2 saat falan .gelince hemen emiyor.normalde mama da veriyorum ama bu aralar çok istemiyor heralde bırakacak onu.kilo alımları hemen hemen aynı. Yaklaşık 6.5 kilo almışlar.

Back