- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #37.381
Dün gece de yine defalarca kez uyandı.2 gibi uyumamak için direnince yatağında bıraktım çıktım odasından.yukardan kayınvalidem bağırıp çağırmaya başladı bir de üstüne aradı.açmadım.odasında bir şeylere vurdu hıncından hiç umursamadım.isterse kendini dinamit gibi patlatsın banane.20 dakikadan fazla uyumayıp ağlayınca artık tabikii de dayanamayıp kucağıma aldım.iki göğsümün arasına kafasını bastırıp uyudu minnoşum.hiç direnmeden uyudu.sabah 6:30 da yine uyandı yine direndi biraz ama ağlatmadım bu defa.yanıma aldım uyumaz diye düşündüm ama çok şaşırtıcı bir şekilde 8e kadar uyudu.şu anda öğlen uykusuna daldı bakalım 2 gün üst üste yaptığı gibi yarım saat mi yoksa daha mı fazla uyuyacakBenim kocam 1 senedir odada yok
Bende acaba aglatsam mi diyedusundum. Obur kiz uyanir esim de tahammul edemez diye yapmiyorum ama devam ederse napicam bimmiyorum
Bizimkinde saatler iyice karıştı ne zamandir genelde tek uyku uyuyo
Ah ahh
Insallah cabucak atlatir canim. Ne kadar ağrısı var demek ki.. Bende surekli bakıyorum ama emin olamadim agri kesici bile verdim iki gün
Ugraslarimizdan,uykusuzlugumuzdan evimizdeki minnoslarin tadina varamıyoruz insallah cok guzel günlerimiz olur