- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #37.441
Hayret bir şey bizimkide üst üste 3 kere yaptı bu saate kadar üşüttü heralde diye düşünüyorum bende. Aşırı mızmız bugün yanından ayrılmamı istemiyor bişi de yemediİnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Bugün de ishali devam ediyor o yüzden artık doktora götürmeyi düşünüyorum belki mikrop kapmıştır bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım salgın var diyorlar hep biz bronşit geçirrken dikkat et dediler çocuk daha da sarsılmasın diyeİnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Bugün de ishali devam ediyor o yüzden artık doktora götürmeyi düşünüyorum belki mikrop kapmıştır bilemiyorum.
Ben salgın ihtimalini aklıma getirmemiştim. Hep dün pazara gittiğim için oldu diye düşündüm ama 1 günde 7 bez olunca dank etti işte. Neyse geçiyor inşallah, teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım salgın var diyorlar hep biz bronşit geçirrken dikkat et dediler çocuk daha da sarsılmasın diye
Demee.. çok geçmiş olsun canımbegonvil1985 Civciv saliha doktora gittik mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyor dedi virüs kaynaklıymış aman dikkat edin siz de
çok geçmiş olsun canım, doktorun zaten söylemiştir bol su içmesini sağlayın. muhtemelen bizimki de bu tür birşey geçirdi galiba. ilaç vs kullandınız?begonvil1985 Civciv saliha doktora gittik mide bağırsak enfeksiyonu geçiriyor dedi virüs kaynaklıymış aman dikkat edin siz de
Reflor verdi ishal kesici olarak.çok geçmiş olsun canım, doktorun zaten söylemiştir bol su içmesini sağlayın. muhtemelen bizimki de bu tür birşey geçirdi galiba. ilaç vs kullandınız?
Nasıl yapıyosun canım müsait olunca tarifini yazabilir misinizReflor verdi ishal kesici olarak.
Çinko desteği de aynı işlev için.
Bir şey daha yazmıştı ama hatırlamıyorum bugün alamadım ilaçları yarın alacağım inşallah.
Su içirmeye çalışıyorum bir de ben şerbet yapıyorum evde özellikle onlara bayılıyor reyhan yaptım bugün biberonla tek nefeste içti neredeyse.
Alternatif içecek olarak paylaşayım dedim şifa olsun hepsine.
1 litre kaynar suyun içine yıkadığım reyhanları koparıp koparıp atıyorum. 4-5 dal yetiyor, hem yaprakları hem de saplarını atıyorum tabi. İyice karıştırdıktan sonra 2 kepçe toz şeker ve 1 çay kaşığı limon tuzu atıyorum. Limon tuzum yoksa da yarım limon sıkıyorum. İyice karıştırıp soğuduktan sonra servis ediyorum. Çok pratik deneyin bence.Nasıl yapıyosun canım müsait olunca tarifini yazabilir misiniz
Bal vermiyorum yaş sınırı 12 ay denmişti ama ben 24 aya kadar vermeyi düşünmüyorum. Onun dışında mesela yaptığım pastalara kadar veriyorum ama bal konusunda biraz tereddütüm var. Alerjik çocukların fotoğraflarını gördükten sonra böyle oldum ben, gene sizin kararınız tabi.Bal veriyor musunuz kızlar bebeklerinize? Daha hiç vermedim ben ama. Pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
Bir de takviyelere devam ediyor musunuz? Bir yaşında gidip kan verdirmedik demir durumunu bilmiyorum. Vitaminlere devam edilecek mi? Bir ara götürmem gerekecek ama korona yüzünden rahat hareket edemiyorum
Ben de düşünmüyorum aslında 2 yaşa kadar. Arada eşim diyor doğal biraz verebilirsin diye. Kendim daha vermedim şekerli şeyler ama büyükler sağ olsun. Kek, kurabiye falan tattırıyorlar. Bir yandan da annen kızıyor kızım ama diyerekBal vermiyorum yaş sınırı 12 ay denmişti ama ben 24 aya kadar vermeyi düşünmüyorum. Onun dışında mesela yaptığım pastalara kadar veriyorum ama bal konusunda biraz tereddütüm var. Alerjik çocukların fotoğraflarını gördükten sonra böyle oldum ben, gene sizin kararınız tabi.
Doktorumuz 400lük d vitaminini 600e çıkarıp devam edelim artık dedi. Balık yemiyorsanız Omega3 kullanabilirsiniz demişti bir de, çok araştırdım carlson içime sindi benim.
Teşekkür ederim. Elinize sağlık1 litre kaynar suyun içine yıkadığım reyhanları koparıp koparıp atıyorum. 4-5 dal yetiyor, hem yaprakları hem de saplarını atıyorum tabi. İyice karıştırdıktan sonra 2 kepçe toz şeker ve 1 çay kaşığı limon tuzu atıyorum. Limon tuzum yoksa da yarım limon sıkıyorum. İyice karıştırıp soğuduktan sonra servis ediyorum. Çok pratik deneyin bence.
Ben vermeye başladım bi sıkıntı olmadı çok şükürBal veriyor musunuz kızlar bebeklerinize? Daha hiç vermedim ben ama. Pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
Bir de takviyelere devam ediyor musunuz? Bir yaşında gidip kan verdirmedik demir durumunu bilmiyorum. Vitaminlere devam edilecek mi? Bir ara götürmem gerekecek ama korona yüzünden rahat hareket edemiyorum
Ben bal verdim ama beyefendi sevmediBal veriyor musunuz kızlar bebeklerinize? Daha hiç vermedim ben ama. Pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
Ben veriyorum canım çokta seviyor özellikle muzla karıştırıyorum ıh ıh ıh die yiyor çay kaşığı ucuyla denemiştim ilk olarak. balın çocukların vucud direncini artırdığına da inanıyorum biz bile hastalanınca ballı zencefilli şerbet yapıyorum hemen toparlanıyoruzBal veriyor musunuz kızlar bebeklerinize? Daha hiç vermedim ben ama. Pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
bal bende vermiyorum canım, doktorumuz bal ve baklayı çok çok az arttırarak verebilirsin dedi ama benim kızımın tatlıyla hiç arası yok. limonu versem yer ama bal,pekmez yüzüne bakmaz.Bal veriyor musunuz kızlar bebeklerinize? Daha hiç vermedim ben ama. Pekmezle tatlandırıyorum yiyeceklerini.
Limon konusunda aynılarmışbal bende vermiyorum canım, doktorumuz bal ve baklayı çok çok az arttırarak verebilirsin dedi ama benim kızımın tatlıyla hiç arası yok. limonu versem yer ama bal,pekmez yüzüne bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?