- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.761
Ayynıyız demek ki, bir ay boyunca ne çok gerildim oturmuyor diye... Yeni yeni başladı çok şükür, emekleme de sürünme şeklinde devam ediyor. 5 Eylüllü bizimki bugün tam 8.5 aylık2 dişi çıktı, emekleme yok bizde de, desteksiz oturmaya yeni başladı hatta
Ben de aynıyım.gündüz uykuları yok denecek kadar az düzeye indi.gece zaten milyonkere uyanıyor.2-3:30 arasında zaten ayaktayız uyanıyor ve sürekli ağlıyor ve uykuya dalamıyor,dalamadıkça da eziyet çektiriyorBugün uzun zamandır ilk günler gibi bunaldım oturdum ağladım bittiğimi hissediyorum uyuyamadım sürekli kalktık, ev işi yapamıyorum evi b*k götürüyor çocuk yemiyor sürekli mememde tekrar yara oldular çok acıyor sürekli tepemde bunaldım
Resmen bizimkide öyle gündüz çok zor geçiyor sürekli ağlama krizleri ve yapışık geziyorr kucağımda hepYazamadım bu aralar. Diş sıkıntısı şimdilik bitti sanırım. Arada nedenini bilmediğimiz ağlama krizleri tutuyor. Bir iki sefer ağrı kesici verdim bilmediğimiz bir ağrısı mı var diye.
Geceler bir nebze daha rahatladı. Yanımda yatıyor onun etkisi herhalde. Sözde tutmayacaktım yanımda ama beşiğine yatırdığım gibi uyanıyor
Gündüzler daha yorucu oluyor şu sıra. Kesinlikle beni bırakmıyor. Çığırıyor bütün gün. Hem de ne çığırmak. Yumruklarını sıkıyor tüm gücüyle bağırıyor. Istersen yapma dediğini. Beynim uyuşuyor resmenDoğru düzgün emmekte yok. Kucağimda bir oraya brr buraya. Bazen yere inip tekrar tırmanıyor. Vallahi oturduğum yerde yoruluyorum. Ne diyelim canları sağ olsun. Arkadaş diyor geçen 9 ay zorlu geçiyor. Ahh dedim o da gelsin sanki diğerleri sakin miydi
Benim oğluşta dahiç diş yok, ama emeklemeye vaşladı 3 gündür. Çok hoşuma gidiyor :))Bu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?
Ben aldım ilk adım ayakkabısı 19 numara ama bizimki korkuyor giydirin ve ayakalarina bakıp ağlıyor malesefHanımlar yaa çocuklara ayakkabı aldınız mı ben çok heves ediyorum ama gereksiz mi olur sizce? Numarasını felan da bilmiyorum gerçi
Benimki salatalık kopariyo damagiyla diş yok piyasada diş olsa bizi de yer sanırımBen de aldım. Vicco marka. 18 numara galiba. Dışarı cikarken giydiriyorum genelde. Alıştı giymeye. Peki kızlar dişi çıkmadığı icin hala süzgeçten gecirmeden birşey veremiyorum. Guvenemiyorum damagiyla ezemez diye. Muzu bile catalla eziyorum hala. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum. Siz pankek falan veriyorsunuz şaşırıyorum hatta nasıl yiyorlar diye
Canım çıksam bende alıcam inşallah abiden kalma Bi var ama Bi tanede ciciş bişi alayım diyorum bakalımHanımlar yaa çocuklara ayakkabı aldınız mı ben çok heves ediyorum ama gereksiz mi olur sizce? Numarasını felan da bilmiyorum gerçi
1 ekim doğumluNe kadarlık sizin bebeginiz ?
Ben de dusunmedim değil ama cok da üstünde duramadim acikcasi ikinci olunca biraz daha rahat oluyo sanki insan (bi de vaktim yok:)) ilk olsa baya takardımAyynıyız demek ki, bir ay boyunca ne çok gerildim oturmuyor diye... Yeni yeni başladı çok şükür, emekleme de sürünme şeklinde devam ediyor. 5 Eylüllü bizimki bugün tam 8.5 aylık
Benimki de aynı canım.göğsünle dişetlerini kaşıyor.benimki 3 tane çıkardı ama üst taraftan çıkarmaya devam edecekmiş ablamın dediğine göre.biz 2 haftadır senin anlattığın gibiyizKizlar gece sık uyaniyordu bizim kız ama şuan dk başı uyanıyor ve kesinlikle emzirmezsem susmuyor kucagima alıp gezdirsem dahi susmuyor acı acı ağlıyor dün yatakta ikimiz yattık kaç kere emzirdim sayamadım doymustur diyip biraktirinca da ağıdı basıyor memelerim harap oldu , daha diş çıkarmadi hiç sürekli her huzursuzluğunda dış demekten bıktım ama çıktığı ettiği yok onunda ne yapcam bilmiyorum doğru düzgün yemek yediği yok elimde bardak görsün soda görsün paketli birşey görsün hemen istiyor ama yemek olunca ağzını kitliyor kendini geriye atıyor mama vereyim dedim yatmadan onu yer diye onu yediği halde kalktı yarım saate yani açlık değil uyanma sebebi , peki bu böyle ağladıkça ben emziriyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim eşim diyor ağlasın biraz susar diye ama yok susacak gibi ağlamıyor o memeyi almadan da susmuyor
Geceleri emiyor ama gündüzleri emmeyi bitirince tutup tutup çekiyor damagi arasında sıkıştırıyor emin de değilim hemen çıkacağından 4.aydan beri ne olsa diştendir diyoruz ama 8 aylık oldu piyasada birşey yok babasida geç çıkarmış nerdeyse 1 yaşına girerken İnşAllah şu dönemleride atlatırız yaBenimki de aynı canım.göğsünle dişetlerini kaşıyor.benimki 3 tane çıkardı ama üst taraftan çıkarmaya devam edecekmiş ablamın dediğine göre.biz 2 haftadır senin anlattığın gibiyiz
Sanırım 1.5 yaşlarına kadar rahatlık yokGeceleri emiyor ama gündüzleri emmeyi bitirince tutup tutup çekiyor damagi arasında sıkıştırıyor emin de değilim hemen çıkacağından 4.aydan beri ne olsa diştendir diyoruz ama 8 aylık oldu piyasada birşey yok babasida geç çıkarmış nerdeyse 1 yaşına girerken İnşAllah şu dönemleride atlatırız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?