• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Güzel anneler daha öncede yazmıştım. Bebeğim 1 Eylül doğumlu hala emeklemiyor. Normal mi? Nereye götüemeliyim çocuk doktoru mu yoksa başka bir yere mi? Kafaya takmaya başladım sizlerde de var mı aynı durum?
Takılma buna her çocuk emekleyecek diye bişey yok benim çoğu yeğenim direk yürüdü hiç emeklemedi. Emeklemedi için alan olusturuyormisun yere koyup önüne ulaşacağı dikkat çekici şeyler kOy mesela ama sürünmek istemiyor olabilir asıl kanliyim diyerekten😂 dün bir çocuk doktorunu dinledim 10 aylık bebeği emeklemiyor diye kadın sordu üstte yazdığım şeyi söyledi o yüzden takma kafana hiç

alt dişlerini aynı anda çıkarmıştı kızım üstler de öyle oldu. günlerimiz çok fena geçiyor anlatamam yani. bugün kontrolümüz var inşallah iyi geçer.

birkaç gündür emeklemeye de başladı maşallah diyeyim ama hiç ümidim yoktu. poposunu havaya dikip gidemiyorum diye ağlıyordu. mutfağa gitmiştim oturtup geri geldiğimde emekler buldum. o gün bugündür fıtı fıtı dolanıyor evde. ayak altında ne varsa kaldırdık merdiven başına çocuk kilidi taktık ve totomuz hepten oturmaz oldu 5 dk.

atak haftasından mı nedir bilmiyorum huysuzluk zirvede zaten. bizde durumlar böyle yani.
Bizim geçen haftaydi galiba diş le birleşince atak haftasi bizim kafanızdan dumanlar çıkmasına sebep oldu🥴

Çok sessizlestik benimki peşinden koşmaktan telefonu unuttum 🤗 canım sen ne durumdasin var mı bı sakinleşme duzelme
Ay yok ne sakinleşmesi,düzelmesi? Hala aynı.hep ağlak,hep mızmız,iştahsız,uykusuz ve uyutmayan bir velet oldu çıktı 😭😭 sadece gece 1:30 saat uykuya direnmesi gitti diğerleri aynı şekilde devam ediyor.gece en az 5 kez uyanıyor ve gece kaçta uyursa uyusun uyanma saatini 6:30 a fixledi.dün gece 11de uyudu ve sabah 6:30 da uyandı 😫😫 kendimi sürekli şu cümleyle motive ediyorum:”yerimde olmak isteyen binlerce insan var 😪

Bizim geçen haftaydi galiba diş le birleşince atak haftasi bizim kafanızdan dumanlar çıkmasına sebep oldu🥴
vallahi duman ki ne duman. memlekete gitmem gerekiyor bir sebepten dolayı annemlere gideceğim diye çok sevinçliyim. biraz olsun dinlenebileceğim nasipse.

Ay yok ne sakinleşmesi,düzelmesi? Hala aynı.hep ağlak,hep mızmız,iştahsız,uykusuz ve uyutmayan bir velet oldu çıktı 😭😭 sadece gece 1:30 saat uykuya direnmesi gitti diğerleri aynı şekilde devam ediyor.gece en az 5 kez uyanıyor ve gece kaçta uyursa uyusun uyanma saatini 6:30 a fixledi.dün gece 11de uyudu ve sabah 6:30 da uyandı 😫😫 kendimi sürekli şu cümleyle motive ediyorum:”yerimde olmak isteyen binlerce insan var 😪
Çok yoruyor onlar için değer diyoruz ama yardim almadan çabalamak çok yoruyor bzioeride 🥺 bizim diş çok zorluyor ama daha cikmadi ve gecmicek gibi geliyor iki gün iyiyse bir hafta kötü sabredicez sabredecek derman kalmadığı halde çünkü ANNEYİZ🙏

Benim kuzucukta daha emeklemiyor. Ama 2 gündür popoyu kaldırıp emekleme pozisyonu alıyor. Biraz durup al diye ağlıyor😊Tutunca kenarlarda yürümek istiyor. Bakalım hangisini önce yapacak

Görümcem geldi Almanya’dan.e haliyle sürekli kv çıkıp indik.hanımefendi aylardır merak ettiği,içinde kalan her şeyi sordu meraklı melahat.salıncağın süngerlerini yıkamıştım 3 gün balkonda kuruması için beklettim onu bile merak etmiş.bir insan bu kadar işsiz olamaz.ve zannetmiş ki oğlumun yatak odasının döşeği.günlerce kendi kendine sinirlenmiş.neden oğlumun yatağına hazır yatak döşeklerinden almamışız diye.hangi çağda yaşıyoruz oğlumu sünger döşekle mi yatıracam ki kaldı ki diyelim ki öyle sende hiç mi beyin yok.3 gün bu çocuk kuru mobilyanın üzerinde mi yattı tövbe tövbe yaaa.bir de günler gecelerce süren oğlumun uykusuzluğu sonucunda bir gece yine o 1:30 saatlik uykuya direnme seanslarının birinde artık sinirleeim yıpranmıştı ve yeteeeeeeeerrrr diye bağırmıştım.efendim millet duysa ne dermiş,kocamla kavga ettiğimi düşünürlermiş cart curt..ben 2013’ten beri elalemi takmıyorum haberi yok.bana ne milletin lafın sözünden.millet denilen kişiler önce kendilerine baksın.yanii iyice yine dilini uzatmaya başlamışken eşime iş yerinden kurs çıktı.10 gün eskişehirde kurs görecek.ben de tabiki onu işledim ve ben de gidiyorum.dün kv bunu duyduğunda şoklar geçirdi.hemen eşimi soru yağmuruna tuttu.nerde kalacakmışız,kaldığımızın ücretini devlet mi ödeyecekmiş falan fistan.benim konaklamam ücrete tabii olunca hanımefendinin hoşuna gitmedi sanki kendi kesesinden gidiyormuş gibi.yaz için de polis kampı çıktı onun bile ne kadar oldığunı sordu.hayır sana ne!!!!! Ne kadarsa ne kadar!!seni neden ilgilendiriyor.12 gün(yol ile birlikte)onun o suratını görmeyecem yaaa ohhhhh.dilini uzatamayacak yaaaa.döndükten sonra da eskisi gibi olacam.muhabbet falan yok.uğraşamam onun cahil beyniyle

Görümcem geldi Almanya’dan.e haliyle sürekli kv çıkıp indik.hanımefendi aylardır merak ettiği,içinde kalan her şeyi sordu meraklı melahat.salıncağın süngerlerini yıkamıştım 3 gün balkonda kuruması için beklettim onu bile merak etmiş.bir insan bu kadar işsiz olamaz.ve zannetmiş ki oğlumun yatak odasının döşeği.günlerce kendi kendine sinirlenmiş.neden oğlumun yatağına hazır yatak döşeklerinden almamışız diye.hangi çağda yaşıyoruz oğlumu sünger döşekle mi yatıracam ki kaldı ki diyelim ki öyle sende hiç mi beyin yok.3 gün bu çocuk kuru mobilyanın üzerinde mi yattı tövbe tövbe yaaa.bir de günler gecelerce süren oğlumun uykusuzluğu sonucunda bir gece yine o 1:30 saatlik uykuya direnme seanslarının birinde artık sinirleeim yıpranmıştı ve yeteeeeeeeerrrr diye bağırmıştım.efendim millet duysa ne dermiş,kocamla kavga ettiğimi düşünürlermiş cart curt..ben 2013’ten beri elalemi takmıyorum haberi yok.bana ne milletin lafın sözünden.millet denilen kişiler önce kendilerine baksın.yanii iyice yine dilini uzatmaya başlamışken eşime iş yerinden kurs çıktı.10 gün eskişehirde kurs görecek.ben de tabiki onu işledim ve ben de gidiyorum.dün kv bunu duyduğunda şoklar geçirdi.hemen eşimi soru yağmuruna tuttu.nerde kalacakmışız,kaldığımızın ücretini devlet mi ödeyecekmiş falan fistan.benim konaklamam ücrete tabii olunca hanımefendinin hoşuna gitmedi sanki kendi kesesinden gidiyormuş gibi.yaz için de polis kampı çıktı onun bile ne kadar oldığunı sordu.hayır sana ne!!!!! Ne kadarsa ne kadar!!seni neden ilgilendiriyor.12 gün(yol ile birlikte)onun o suratını görmeyecem yaaa ohhhhh.dilini uzatamayacak yaaaa.döndükten sonra da eskisi gibi olacam.muhabbet falan yok.uğraşamam onun cahil beyniyle

Canım Allah ecir sabır versin 🥺

elalem dönüp kendi b.kuna baksın önce. kime ne istersem gece 4 te zil takıp oynarım hayret bişey.

2 gündür hiç uyumuyor gözler gidiyor ama vucutta bi enerji patlaması. Dün artık hastalıktan yorgunluktan bitap düştüm babası arabayla gezdirdi geldi uyudu şimdi çıktılar yine arabada da uyumamış hastayken çok zormuş normalde bile zorken

Hayırlı geceler kızlar okadar berbat Bi gün geçirdim ki Rabbim evlatlarımızın tırnağına taş değdirmesin 😔 ortanca kızım ishal kusma ile hastaneye götürdük ecmeli eşimin halasına büyüğümü ablama bıraktım saatlerce hastanede kaldık serum takıldı az rahatladı yavrım kan değerleri normal değil dendi covit testi yapıldı çok kötü oldum o an evden çıkmadan anne burnuma bişi yaomıcaklar demi dedi bende yok kızım senn karnın ağrıyor dedim yalan söyledim gibi hissettim Bi yandan daha küçücük test tramva yapar mı dedim çok şükür uyuyordu doktorda sakince aldı anlamadı ama ben çok kötü oldum
Bide 2aylık bebek geldi kalp hastasıymış mosmor olmuş çok üzüldüm çok şükür dedim bu halimizede nekadar şükretsek az dedim

Kızlar bende çok giremiyorum ama gece mutlaka bir kere bakıyorum buraya, yoksa hepten sıyırırım. Biz de büyüğün dersleri , küçüğün koala hali derken günler geçiyor . Benim kilom 68’e dayandı. Ve bu koşturmaya rağmen hiç verememek canımı sıkıyor. Annem bile diyor, kızım pire gibisin bir dakika durman yok. Alıştım artık tek kolumda kızı taşırken, diğer elimde işimi görmeye çabalıyorum. Ama yinede veremiyorum. Kilomda yoruyor beni, hayatımda ilk defa bu kilolardayım.. 9.ayına giren var mı aramızda? Aşısı beni korkutuyor.. yaptıran var mı?

Hayırlı geceler kızlar okadar berbat Bi gün geçirdim ki Rabbim evlatlarımızın tırnağına taş değdirmesin 😔 ortanca kızım ishal kusma ile hastaneye götürdük ecmeli eşimin halasına büyüğümü ablama bıraktım saatlerce hastanede kaldık serum takıldı az rahatladı yavrım kan değerleri normal değil dendi covit testi yapıldı çok kötü oldum o an evden çıkmadan anne burnuma bişi yaomıcaklar demi dedi bende yok kızım senn karnın ağrıyor dedim yalan söyledim gibi hissettim Bi yandan daha küçücük test tramva yapar mı dedim çok şükür uyuyordu doktorda sakince aldı anlamadı ama ben çok kötü oldum
Bide 2aylık bebek geldi kalp hastasıymış mosmor olmuş çok üzüldüm çok şükür dedim bu halimizede nekadar şükretsek az dedim
Çok geçmiş olsun canım, Allah sana da güç kuvvet versin . Gerçekten hepsine ayrı ayrı yetebiliyorsun. Nerde şifa bekleyen bir sabi varsa Rabbim yardım etsin. Çocuklar hasta olmasın, annelerin yüreği yanmasın

Back