- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.781
O zamanda birşey çıkar eminim 2 yaş sendromu olur bu defaSanırım 1.5 yaşlarına kadar rahatlık yok
Merhaba benim kızımda emeklemiyor çabası da yok zaten ayajta dururken de sallanıyor ama oturmayı seviyordu hep tek yaptığı oturmak yurutece koyuyorum biraz geziyor etrafı karıştırıyor yatak odasına gidip aynada kendine bakıyor hiç degil mi sıkıntısı gidiyor biraz , otur otur ondanda sıkılıyor çünkü, özellikle yemek filan yaparken iyi oluyor yürüteç, o etrafla oynarken yemeği yapıyorumKızlar selam, anlattığınız herşeyi bir eksik bir fazla yaşıyorum. Alya geceleri çok terliyor. Ne tarafa yatarsa orası terliyor. Gece sırtına bez koyuyordum. Terleyince değiştiririm diye ama o kadar dönüyor ki bezde sabit kalmıyor. Gece 2-3 sefer atletini değiştiriyorum , zaten bölük börçük olan uykusu üstünü değiştirince hepten bozuluyor. İnce de giydiriyorum, ama burda hava çok sıcak. Sanırım bütün yazı böyle geçireceğiz
Biz henüz emeklemiyoruz ama emekleyecek gibi durmuyor, yürüteçe koymaya başladıktan sonra ayaklarının üstüne daha iyi basmaya başladı gibi hissediyorum. Ama yürüteçte fazla tutmuyorum. Özellikle kız bebeklerde bezinin üstüne baskı yaptığı için idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebiliyor diye bir yazı okudum. Korktum biraz