• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
benim kızım da iştahsız bu ara. sıcaklara bağlıyorum. en azından mamasını içiyor meyve yiyor ama yemeğe geldi mi iş suratı 5 karış. sevdiği şeylerden yapıyorum üstelik.

bir de kızlar bugün kan verdik değerlerini öğrenmek için. kaç olmalı bir bilginiz var mı?

2 dişi çıktı, emekleme yok bizde de, desteksiz oturmaya yeni başladı hatta 🤫
Ayynıyız demek ki, bir ay boyunca ne çok gerildim oturmuyor diye... Yeni yeni başladı çok şükür, emekleme de sürünme şeklinde devam ediyor. 5 Eylüllü bizimki bugün tam 8.5 aylık

Bugün uzun zamandır ilk günler gibi bunaldım oturdum ağladım bittiğimi hissediyorum uyuyamadım sürekli kalktık, ev işi yapamıyorum evi b*k götürüyor çocuk yemiyor sürekli mememde tekrar yara oldular çok acıyor sürekli tepemde bunaldım
Ben de aynıyım.gündüz uykuları yok denecek kadar az düzeye indi.gece zaten milyonkere uyanıyor.2-3:30 arasında zaten ayaktayız uyanıyor ve sürekli ağlıyor ve uykuya dalamıyor,dalamadıkça da eziyet çektiriyor 😕 sabah da 6:30/7 arasında uyanmalara devam.uzun zaman sonra ilk kez bıgün evimi temizledim.eşim evdeydi biraz ona verdim ,biraz gereksiz kayınvalidenin yanına falan çıkardı.17:30dan beri kan kusturmaya devam ediyor orası ayrı mesele tabii.iştah zaten yok.sabah da öyle bir kaka yapmıştı ki yer gök b.k olmuştı.çıtlıtlısı,oyun minderi,kafası kalorifer peteğine değmesin diye arkasına koyduğum yastığın kılıfı,altındaki battaniyesi kısacası her yer 😩😩9:30 gibi uyudu ben de hemen uyudum 11e kadar uyumuşuz ikimize de ilaç gibi geldi ama bakalım nasıl bir gece bekliyor bizi 🤷‍♀️

Bende eskisi gibi giremiyorum ecmel nida iice el ayak oldu sürekli peşindeyim emeklemede hızlandı şimdide heryerden tutup kalkıyor sürekli peşindeyim çok fena Bi oldu beni parmağında oynatıyor ev berbat durum da ütü yığınla birikti üstten süpür sil yapabiliyorum sadece oda iki güne Bi
Hele akşamları 9da yatırdığım çocuk 12den önce uyumuyor uyuyor die yatağına yatırıyorım 5dk sonra gel gel aaaa aaaa die bağırıyor ben gidince de kahkaha atıp zıplıyor uyut uyutabilirsen 🥴

Yazamadım bu aralar. Diş sıkıntısı şimdilik bitti sanırım. Arada nedenini bilmediğimiz ağlama krizleri tutuyor. Bir iki sefer ağrı kesici verdim bilmediğimiz bir ağrısı mı var diye.
Geceler bir nebze daha rahatladı. Yanımda yatıyor onun etkisi herhalde. Sözde tutmayacaktım yanımda ama beşiğine yatırdığım gibi uyanıyor😕
Gündüzler daha yorucu oluyor şu sıra. Kesinlikle beni bırakmıyor. Çığırıyor bütün gün. Hem de ne çığırmak. Yumruklarını sıkıyor tüm gücüyle bağırıyor. Istersen yapma dediğini. Beynim uyuşuyor resmen😲 Doğru düzgün emmekte yok. Kucağimda bir oraya brr buraya. Bazen yere inip tekrar tırmanıyor. Vallahi oturduğum yerde yoruluyorum. Ne diyelim canları sağ olsun. Arkadaş diyor geçen 9 ay zorlu geçiyor. Ahh dedim o da gelsin sanki diğerleri sakin miydi😩
Resmen bizimkide öyle gündüz çok zor geçiyor sürekli ağlama krizleri ve yapışık geziyorr kucağımda hep😔

Hanımlar yaa çocuklara ayakkabı aldınız mı ben çok heves ediyorum ama gereksiz mi olur sizce? Numarasını felan da bilmiyorum gerçi ☺️🙈

Hepimiz yine aynı benzer şeyleri yaşıyoruz resmen benimki de hep peşinde hep ağlama krizleri bende dayanamıyorum gozyaslarini görmeye sürekli kaka yapıyor azar azar kokutuyor altını degistiremiyorum hep kaçıyor kendini geriyor üstünü degistirtmiyor 😭🤦gündüz resmen felaketiz bu ara tutunmadan ayakta durmaya çalısiyor o yüzden çok dusuyor tutunarak evin her yerini geziyor peşinde koşmaktan kucakta taşımaktan artık bitigim üstüne bide gaz sancım çok var🥴🥴

Ben de aldım. Vicco marka. 18 numara galiba. Dışarı cikarken giydiriyorum genelde. Alıştı giymeye. Peki kızlar dişi çıkmadığı icin hala süzgeçten gecirmeden birşey veremiyorum. Guvenemiyorum damagiyla ezemez diye. Muzu bile catalla eziyorum hala. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum. Siz pankek falan veriyorsunuz şaşırıyorum hatta nasıl yiyorlar diye🙁🙁

Ben de aldım. Vicco marka. 18 numara galiba. Dışarı cikarken giydiriyorum genelde. Alıştı giymeye. Peki kızlar dişi çıkmadığı icin hala süzgeçten gecirmeden birşey veremiyorum. Guvenemiyorum damagiyla ezemez diye. Muzu bile catalla eziyorum hala. Yanlış mı yapiyorum bilmiyorum. Siz pankek falan veriyorsunuz şaşırıyorum hatta nasıl yiyorlar diye🙁🙁
Benimki salatalık kopariyo damagiyla diş yok piyasada diş olsa bizi de yer sanırım 😀😀😀

Kizlar gece sık uyaniyordu bizim kız ama şuan dk başı uyanıyor ve kesinlikle emzirmezsem susmuyor kucagima alıp gezdirsem dahi susmuyor acı acı ağlıyor dün yatakta ikimiz yattık kaç kere emzirdim sayamadım doymustur diyip biraktirinca da ağıdı basıyor memelerim harap oldu , daha diş çıkarmadi hiç sürekli her huzursuzluğunda dış demekten bıktım ama çıktığı ettiği yok onunda ne yapcam bilmiyorum doğru düzgün yemek yediği yok elimde bardak görsün soda görsün paketli birşey görsün hemen istiyor ama yemek olunca ağzını kitliyor kendini geriye atıyor mama vereyim dedim yatmadan onu yer diye onu yediği halde kalktı yarım saate yani açlık değil uyanma sebebi , peki bu böyle ağladıkça ben emziriyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim eşim diyor ağlasın biraz susar diye ama yok susacak gibi ağlamıyor o memeyi almadan da susmuyor

Ayynıyız demek ki, bir ay boyunca ne çok gerildim oturmuyor diye... Yeni yeni başladı çok şükür, emekleme de sürünme şeklinde devam ediyor. 5 Eylüllü bizimki bugün tam 8.5 aylık
Ben de dusunmedim değil ama cok da üstünde duramadim acikcasi ikinci olunca biraz daha rahat oluyo sanki insan (bi de vaktim yok:)) ilk olsa baya takardım 😊 cok şükür simdi oturuyo zamanla olur her sey ya, Allah saglik versin de 😊

Kizlar gece sık uyaniyordu bizim kız ama şuan dk başı uyanıyor ve kesinlikle emzirmezsem susmuyor kucagima alıp gezdirsem dahi susmuyor acı acı ağlıyor dün yatakta ikimiz yattık kaç kere emzirdim sayamadım doymustur diyip biraktirinca da ağıdı basıyor memelerim harap oldu , daha diş çıkarmadi hiç sürekli her huzursuzluğunda dış demekten bıktım ama çıktığı ettiği yok onunda ne yapcam bilmiyorum doğru düzgün yemek yediği yok elimde bardak görsün soda görsün paketli birşey görsün hemen istiyor ama yemek olunca ağzını kitliyor kendini geriye atıyor mama vereyim dedim yatmadan onu yer diye onu yediği halde kalktı yarım saate yani açlık değil uyanma sebebi , peki bu böyle ağladıkça ben emziriyorum ama doğru mu yapıyorum bilemedim eşim diyor ağlasın biraz susar diye ama yok susacak gibi ağlamıyor o memeyi almadan da susmuyor
Benimki de aynı canım.göğsünle dişetlerini kaşıyor.benimki 3 tane çıkardı ama üst taraftan çıkarmaya devam edecekmiş ablamın dediğine göre.biz 2 haftadır senin anlattığın gibiyiz 😩😩

Ben de eve çocuklara yetişemiyorum sizler gibi pskolojikman bunalım yaşıyorum bugünlerde. Yardım almak lazim gerçekten tek basina ne yapsak mümkün değil.. Geçicek insaah guzel bi sekilde hatırliycaz bugünleri..

Benimki de aynı canım.göğsünle dişetlerini kaşıyor.benimki 3 tane çıkardı ama üst taraftan çıkarmaya devam edecekmiş ablamın dediğine göre.biz 2 haftadır senin anlattığın gibiyiz 😩😩
Geceleri emiyor ama gündüzleri emmeyi bitirince tutup tutup çekiyor damagi arasında sıkıştırıyor emin de değilim hemen çıkacağından 4.aydan beri ne olsa diştendir diyoruz ama 8 aylık oldu piyasada birşey yok babasida geç çıkarmış nerdeyse 1 yaşına girerken İnşAllah şu dönemleride atlatırız ya😐😐

Geceleri emiyor ama gündüzleri emmeyi bitirince tutup tutup çekiyor damagi arasında sıkıştırıyor emin de değilim hemen çıkacağından 4.aydan beri ne olsa diştendir diyoruz ama 8 aylık oldu piyasada birşey yok babasida geç çıkarmış nerdeyse 1 yaşına girerken İnşAllah şu dönemleride atlatırız ya😐😐
Sanırım 1.5 yaşlarına kadar rahatlık yok 😖😖😖😖

Kızlar selam, anlattığınız herşeyi bir eksik bir fazla yaşıyorum. Alya geceleri çok terliyor. Ne tarafa yatarsa orası terliyor. Gece sırtına bez koyuyordum. Terleyince değiştiririm diye ama o kadar dönüyor ki bezde sabit kalmıyor. Gece 2-3 sefer atletini değiştiriyorum , zaten bölük börçük olan uykusu üstünü değiştirince hepten bozuluyor. İnce de giydiriyorum, ama burda hava çok sıcak. Sanırım bütün yazı böyle geçireceğiz 😕
Biz henüz emeklemiyoruz ama emekleyecek gibi durmuyor, yürüteçe koymaya başladıktan sonra ayaklarının üstüne daha iyi basmaya başladı gibi hissediyorum. Ama yürüteçte fazla tutmuyorum. Özellikle kız bebeklerde bezinin üstüne baskı yaptığı için idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebiliyor diye bir yazı okudum. Korktum biraz

Back