2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu aylarda zaten %75 anne sütü alması lazım. O nedenle üzülme. Ben bol bol emzirmenin keyfini çıkarıyorum. Yoruluyorum, uykusuz kalıyorum ama bugünler bir daha gelmeyecek diyorum .

benimki de inat etti yemedi akşam yemek ☹

Aynen benimki de bu akşam yemedi.inat etti ağzını açmadı.gün içersinde de yine çok iştahsızdı.memeyi bile çok fazla emmiyor
Bu sıpaların aynı zamanlarda aynı sorunları yaşatması çok ilginç değil mi ya. Bide kusura bakmayın aynı şeyleri yaşayanları görünce bi tamam normal galiba diyorum birazcık içim rahatlıyor

Selam kızlar. Çalışmaya başladığım için günlerim yoğun geciyor ama yazılanları genelde takipteyim. Bir ara konuşulmuştu. Küpe taktırmayi düşünüyorum demiştim. Bugün kızıma küpe taktirdim Çok tatli oldu.

Bu sıpaların aynı zamanlarda aynı sorunları yaşatması çok ilginç değil mi ya. Bide kusura bakmayın aynı şeyleri yaşayanları görünce bi tamam normal galiba diyorum birazcık içim rahatlıyor
Aynen ben de öyleyim.demekki normal bir durummuş gözüyle bakıp kendimi avutmaya çalışıyorum

Hayırlı olsun eminim çok tatlı olmustur. çok agladi mi minnoş?

Kulaklarına asilmiyor mu acaba ?

Bizimki kulaklarını normaldede yırtıyor resmen o yüzden cesaret edemem kesin cok tatlı olmuştur şimdi

Bizimki kulaklarını normaldede yırtıyor resmen o yüzden cesaret edemem kesin cok tatlı olmuştur şimdi
Benim kız da kulaklariyla oynuyor olsa ben de cesaret edemezdim. Neyseki öyle bir durumu yok. Saçları olmadığı için kız olduğu belli oldu

Bu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?

Bu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?
Bizimkinin 3 dişi çıktı.sanırım bu hafta içersinde başka diş de çıkacak çünkü huysuzluk,uykusuzluk nirvana.emeklemesini hiç istemedim örümceğinde 4 nala koşturuyor

Yazamadım bu aralar. Diş sıkıntısı şimdilik bitti sanırım. Arada nedenini bilmediğimiz ağlama krizleri tutuyor. Bir iki sefer ağrı kesici verdim bilmediğimiz bir ağrısı mı var diye.
Geceler bir nebze daha rahatladı. Yanımda yatıyor onun etkisi herhalde. Sözde tutmayacaktım yanımda ama beşiğine yatırdığım gibi uyanıyor
Gündüzler daha yorucu oluyor şu sıra. Kesinlikle beni bırakmıyor. Çığırıyor bütün gün. Hem de ne çığırmak. Yumruklarını sıkıyor tüm gücüyle bağırıyor. Istersen yapma dediğini. Beynim uyuşuyor resmen Doğru düzgün emmekte yok. Kucağimda bir oraya brr buraya. Bazen yere inip tekrar tırmanıyor. Vallahi oturduğum yerde yoruluyorum. Ne diyelim canları sağ olsun. Arkadaş diyor geçen 9 ay zorlu geçiyor. Ahh dedim o da gelsin sanki diğerleri sakin miydi

Bugün uzun zamandır ilk günler gibi bunaldım oturdum ağladım bittiğimi hissediyorum uyuyamadım sürekli kalktık, ev işi yapamıyorum evi b*k götürüyor çocuk yemiyor sürekli mememde tekrar yara oldular çok acıyor sürekli tepemde bunaldım

Benim evde öyle maalesef. Napalim ama ancak Cocukla ugrasabiliyoruz. Ben bir de tek cocukla boyleyim. Hic umursamıyorum. Robot süpürge olayı beni kurtardi biraz. En azından süpürge derdim olmuyor. Sütünü sağıp versen olmaz mi? Öyle de içmiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…