- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 26
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #35.781
O zamanda birşey çıkar eminimSanırım 1.5 yaşlarına kadar rahatlık yok
Merhaba benim kızımda emeklemiyor çabası da yok zaten ayajta dururken de sallanıyor ama oturmayı seviyordu hep tek yaptığı oturmak yurutece koyuyorum biraz geziyor etrafı karıştırıyor yatak odasına gidip aynada kendine bakıyor hiç degil mi sıkıntısı gidiyor biraz , otur otur ondanda sıkılıyor çünkü, özellikle yemek filan yaparken iyi oluyor yürüteç, o etrafla oynarken yemeği yapıyorumKızlar selam, anlattığınız herşeyi bir eksik bir fazla yaşıyorum. Alya geceleri çok terliyor. Ne tarafa yatarsa orası terliyor. Gece sırtına bez koyuyordum. Terleyince değiştiririm diye ama o kadar dönüyor ki bezde sabit kalmıyor. Gece 2-3 sefer atletini değiştiriyorum , zaten bölük börçük olan uykusu üstünü değiştirince hepten bozuluyor. İnce de giydiriyorum, ama burda hava çok sıcak. Sanırım bütün yazı böyle geçireceğiz
Biz henüz emeklemiyoruz ama emekleyecek gibi durmuyor, yürüteçe koymaya başladıktan sonra ayaklarının üstüne daha iyi basmaya başladı gibi hissediyorum. Ama yürüteçte fazla tutmuyorum. Özellikle kız bebeklerde bezinin üstüne baskı yaptığı için idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebiliyor diye bir yazı okudum. Korktum biraz
Hiç böyle bişey düşünmemistim hiç koymadım yurutece ama mantikliymis ve bizimkide çok terliyor üstünü ortmuyor daKızlar selam, anlattığınız herşeyi bir eksik bir fazla yaşıyorum. Alya geceleri çok terliyor. Ne tarafa yatarsa orası terliyor. Gece sırtına bez koyuyordum. Terleyince değiştiririm diye ama o kadar dönüyor ki bezde sabit kalmıyor. Gece 2-3 sefer atletini değiştiriyorum , zaten bölük börçük olan uykusu üstünü değiştirince hepten bozuluyor. İnce de giydiriyorum, ama burda hava çok sıcak. Sanırım bütün yazı böyle geçireceğiz
Biz henüz emeklemiyoruz ama emekleyecek gibi durmuyor, yürüteçe koymaya başladıktan sonra ayaklarının üstüne daha iyi basmaya başladı gibi hissediyorum. Ama yürüteçte fazla tutmuyorum. Özellikle kız bebeklerde bezinin üstüne baskı yaptığı için idrar yolu enfeksiyonuna sebebiyet verebiliyor diye bir yazı okudum. Korktum biraz
Ortada diş de yok biz de çok perişanız tüm gün el ele diz dize oturuyrz evi b.k götürüyor uyku gözümden akıyor4. Dişimiz de çıktıtükenmişlik sendromunu dibine kadar yaşıyorum
hiiiiç eve bakma uykun geldi mi yat uyu. ev yarın da temizlenir diğer gün de. bebeklerimiz böyle küçük olmayacaklar ama. de ki sen böyle mi yapıyosun vallahi allah şahit böyle yapıyorum. şu an katlanacak çamaşırım var tezgahın üstü bulaşık doluOrtada diş de yok biz de çok perişanız tüm gün el ele diz dize oturuyrz evi b.k götürüyor uyku gözümden akıyor
Aynen öyle.evi resmen b.k götürüyor.balkonda kurumuş çamaşırlarım var içerde katlanacak çamaşırlarım var,banyo bugün tam 4 gündür yıkanmadı ama yorgunluktan kanım çekildiği için ve gece saat başından bile daha önce oğlum tarafından uyandırıldığım için her gece bu uyanmaların bir tanesi tam 1.5 saat sürdüğü için asla bir şey yapamıyorum ve bu durum düzelinceye kadar da banyo yıkama haricinde bir şey yapmayacağım/yapamayacağım.bugün birçok kez dengemi kaybettim yorgunluktan.oğlum gün içersinde de pek uyumuyor ve artık hiç ama hiç dinlememiyorjm.ev temizliğinin canı cehenneme valla.oğlumun canı acıyor ona şefkat göstermem gerekhiiiiç eve bakma uykun geldi mi yat uyu. ev yarın da temizlenir diğer gün de. bebeklerimiz böyle küçük olmayacaklar ama. de ki sen böyle mi yapıyosun vallahi allah şahit böyle yapıyorum. şu an katlanacak çamaşırım var tezgahın üstü bulaşık dolu
hiiiiç eve bakma uykun geldi mi yat uyu. ev yarın da temizlenir diğer gün de. bebeklerimiz böyle küçük olmayacaklar ama. de ki sen böyle mi yapıyosun vallahi allah şahit böyle yapıyorum. şu an katlanacak çamaşırım var tezgahın üstü bulaşık dolu
Benimki gece-gündüz aynı maalesefSabah uyanır uyanmaz başlıyor huysuzluğuKahvaltı ediyoruz sözde ama hiçbir şey anlamıyorum bağırıp mızlamasından. Doğru düzgün yemiyor zaten en son bir tane vurdu kaşığa halıya döktü. Kendim bir bardak çayı içemedim soğudu gitti. Ağlamaları beynimi yiyor. Tekrar uyku saati geldi bir de ona direniyor. Delirmeme çeyrek kalmıştı en son ben yukselttim sesi mi ne istiyorsun diye Bu sefer daha çok ağladı. Memede emmiyor sakinleşsin. En son güç bela uyuttum şimdi. Milyon tane yapılcak iş var ama benim gücüm yok. Şimdi bir tıkırtı duysa uyanacak yine en başa döneceğiz.
Geldim yatağa uzandım size yazıyorum. Nasılsa yarım saat sonra tekrar başlayacak tantana
Noldu bize tükenmişlik sendromu falan mı ysşıyoruz2020 Eylül anneleri bugünlerde pek sessiz
Benimki kesinlikle öyleNoldu bize tükenmişlik sendromu falan mı ysşıyoruz
Güzel anneler daha öncede yazmıştım. Bebeğim 1 Eylül doğumlu hala emeklemiyor. Normal mi? Nereye götüemeliyim çocuk doktoru mu yoksa başka bir yere mi? Kafaya takmaya başladım sizlerde de var mı aynı durum?
Benimki de emeklemiyor.9 eylül doğumlu.Güzel anneler daha öncede yazmıştım. Bebeğim 1 Eylül doğumlu hala emeklemiyor. Normal mi? Nereye götüemeliyim çocuk doktoru mu yoksa başka bir yere mi? Kafaya takmaya başladım sizlerde de var mı aynı durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?