- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #35.741
benimki de inat etti yemedi akşam yemek ☹Bide bugün hiçbir şey yememe günü galiba oturup ağlıcam. Uyumamışım zaten bide yemiyor napsam çıldırmalık bir gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de inat etti yemedi akşam yemek ☹Bide bugün hiçbir şey yememe günü galiba oturup ağlıcam. Uyumamışım zaten bide yemiyor napsam çıldırmalık bir gün
Bide bugün hiçbir şey yememe günü galiba oturup ağlıcam. Uyumamışım zaten bide yemiyor napsam çıldırmalık bir gün
Aynen benimki de bu akşam yemedi.inat etti ağzını açmadı.gün içersinde de yine çok iştahsızdı.memeyi bile çok fazla emmiyorbenimki de inat etti yemedi akşam yemek ☹
Bu aylarda zaten %75 anne sütü alması lazım. O nedenle üzülme. Ben bol bol emzirmenin keyfini çıkarıyorum. Yoruluyorum, uykusuz kalıyorum ama bugünler bir daha gelmeyecek diyorum .
benimki de inat etti yemedi akşam yemek ☹
Bu sıpaların aynı zamanlarda aynı sorunları yaşatması çok ilginç değil mi ya. Bide kusura bakmayın aynı şeyleri yaşayanları görünce bi tamam normal galiba diyorum birazcık içim rahatlıyorAynen benimki de bu akşam yemedi.inat etti ağzını açmadı.gün içersinde de yine çok iştahsızdı.memeyi bile çok fazla emmiyor
Aynen ben de öyleyim.demekki normal bir durummuş gözüyle bakıp kendimi avutmaya çalışıyorumBu sıpaların aynı zamanlarda aynı sorunları yaşatması çok ilginç değil mi ya. Bide kusura bakmayın aynı şeyleri yaşayanları görünce bi tamam normal galiba diyorum birazcık içim rahatlıyor
Hayırlı olsun eminim çok tatlı olmustur. çok agladi mi minnoş?Selam kızlar. Çalışmaya başladığım için günlerim yoğun geciyor ama yazılanları genelde takipteyim. Bir ara konuşulmuştu. Küpe taktırmayi düşünüyorum demiştim. Bugün kızıma küpe taktirdim Çok tatli oldu.
Kulaklarına asilmiyor mu acaba ?Selam kızlar. Çalışmaya başladığım için günlerim yoğun geciyor ama yazılanları genelde takipteyim. Bir ara konuşulmuştu. Küpe taktırmayi düşünüyorum demiştim. Bugün kızıma küpe taktirdim Çok tatli oldu.
O an ağladı. Kucağıma aldım öptüm hemen sustu. Dışarı çıktığımızda hicbirseyi yoktu. Aşıda daha çok ağlamıştı hatta.Hayırlı olsun eminim çok tatlı olmustur. çok agladi mi minnoş?
Hiç elini kulağına götürmez normalde de. Onun için hic asilmadi. Farkında değil henüz.Kulaklarına asilmiyor mu acaba ?
Bizimki kulaklarını normaldede yırtıyor resmen o yüzden cesaret edemem kesin cok tatlı olmuştur şimdiHiç elini kulağına götürmez normalde de. Onun için hic asilmadi. Farkında değil henüz.
Bizimki kulaklarını normaldede yırtıyor resmen o yüzden cesaret edemem kesin cok tatlı olmuştur şimdi
Benim kız da kulaklariyla oynuyor olsa ben de cesaret edemezdim. Neyseki öyle bir durumu yok. Saçları olmadığı için kız olduğu belli olduBizimki kulaklarını normaldede yırtıyor resmen o yüzden cesaret edemem kesin cok tatlı olmuştur şimdi
Bizimkinin 3 dişi çıktı.sanırım bu hafta içersinde başka diş de çıkacak çünkü huysuzluk,uykusuzluk nirvana.emeklemesini hiç istemedim örümceğinde 4 nala koşturuyorBu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?
Dişi çıktı ama emeklemiyor hatta sırtüstü düşünce doğrulamıyor kalıyor öyleBu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?
2 dişi çıktı, emekleme yok bizde de, desteksiz oturmaya yeni başladı hattaBu arada bizim hala bir dişimiz bile çıkmadı. Emekleme desen yok. Ancak sürünerek geriye doğru gidiyor o kadar. Sizin durumlarınız nedir arkadaşlar?
Benim evde öyle maalesef. Napalim ama ancak Cocukla ugrasabiliyoruz. Ben bir de tek cocukla boyleyim. Hic umursamıyorum. Robot süpürge olayı beni kurtardi biraz. En azından süpürge derdim olmuyor. Sütünü sağıp versen olmaz mi? Öyle de içmiyor mu?Bugün uzun zamandır ilk günler gibi bunaldım oturdum ağladım bittiğimi hissediyorum uyuyamadım sürekli kalktık, ev işi yapamıyorum evi b*k götürüyor çocuk yemiyor sürekli mememde tekrar yara oldular çok acıyor sürekli tepemde bunaldım
Ne kadarlık sizin bebeginiz ?2 dişi çıktı, emekleme yok bizde de, desteksiz oturmaya yeni başladı hatta