2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allahım noluyo bu bebeklere gece uyusanıza mışıl mışıl ☹

Ama bi gülüşü var dünyalara bedel dimi bide gece çekiştire çekiştire emiyo yara oldu bitanesi o kadar canım yanıyo ki hem acı hem uykusuzluk hem huysuzluğu dua etsin evladım yani

Ben kendimi yüksek bir yerden atmaya gidiyorum.çünkü 12 günü daha nasıl kaldırırım bilemiyorum
Canım çok iyi anlıyorum seni Neva doğdu doğalı ben hep anlattigin gibiydim.Biliyosunuz işte ağlama duvarı gibi perisanligimi yazıyordum buraya.Destek olmadan çok zor gerçekten.(boyle bir hesaplama aracımı varmış ilk defa gördüm.yuzde yüz dogrumudur bilmem ama az daha dayan annesi belki daha kısa sürer )
Benim vücut artık ne zaman iflas etti kafamı kaldıramamaya başladım bebeğim bir kenarda ağlamaya başladı babamiza dank etti.simdiye kadar neredeydin sen oldum.Simdi geceleri babasıyla salonda yatıyor kızım.aglayinca babası ilgileniyor genelde.ben yatak odasına gidip yatıyorum.Sadece çok ağlarsa ve emzirmeye geliyorum gece yanlarına.inan sağlığım ciddi patlak vermek üzereydi şimdi daha iyiyim çok şükür.diyecegim o ki yardım alman şart.mumkunse birazda eşine at topu.simdi hatta eşim on günlük yurt dışına göreve gidecek dua ediyorum iptal olsun diye nefes almaya uyumaya bizimde ihtiyacımız var.ay bu eskiler geliyor aklıma kaç çocukla nasıl yapıyorlamis hiç atak haftaları yokmuy Muş şimdiki bebekler mi çok zor ben anlamadım bu işi

Gerçekten çok zor alerjik bir bebek büyütmeyen anlamıyor.dediginiz gibi inanmıyorlar . kayınvalidem görümcem hergun birşey olmaz birşey olmaz ver gitsin deyip duruyor ama en sonunda cilt dokuntulerini gösterdim nihayet inandılar.bizim çoklu besin alerjisi birdemuz yulaf havuç süt ürünleri vs ne varsa vücudu tepki veriyor uyku düzeni verince alt üst oluyor.geriye birşey kalmadı ne vereceğimi şaşırmış durumdayım.kisitlama yüzünden teshisimiz yarım kaldı.simdi tekrar uzmanına gidip bir beslenme programı oluşturacağız .
Siz BLW yöntemini benimsemişsiniz galiba . Kendi eliyle neler yiyor mesela Mila neler veriyor sunuz?

Ama bi gülüşü var dünyalara bedel dimi bide gece çekiştire çekiştire emiyo yara oldu bitanesi o kadar canım yanıyo ki hem acı hem uykusuzluk hem huysuzluğu dua etsin evladım yani
Evet evet zaten o şirin gülüşüyle yırtıyor yoksa zılgıtı yer
Ah canım eşim destek oluyor da ama gece uyanmalarında benim sıpanın tek derdi memede dişlerini kaşımak bir de eşim 5 gün gündüz mesaisinde olduğunda aşırı yorulduğu için istese de kalkıp yardım edemiyor.gece vardiyasına geçtiği zaman gündüz sıpamın bakımlarını yapıp eline verip odaya geçip uyuyorum yoksa yıkılır kalırım bir köşede

Bide bugün hiçbir şey yememe günü galiba oturup ağlıcam. Uyumamışım zaten bide yemiyor napsam çıldırmalık bir gün

blw olarak genelde veriyorum. brokoli, kabak, tatlı patates, bezelye, balkabağı, patates, karnabahar ,pankek, muz, elma, armut, avokado , yumurta verdim allerji oldu 3 haftada bir tekrar deniyorum. ilk başta hepsini parmak kalınlığında pişirmiştim. Şimdi bizim yemekleri az salçalı, tuzsuz yapıyorum önüne koyuyorum kah oynuyor, kah yiyor. normal yemeklik boyutunda kesilmiş sebzeler. köfte denedim. çorbalardan da mercimek, kabak çorbası, ezogelin denedim. ben yedirdim hanımefendi memnun kalmadı. kaşığı ona verdim çorbayı kaşıkta tutamıyor ama yine de çabalıyor :)
Arkadaşımdan bahsetmiştim size bebeği allerjikti. Ek gıdada düzenleri alt üst oldu. test yaptırdılar, yeşil fasulye ve türevi çıkmış çok şaşırdık. Çünkü doktorlar süt, yumurta diye hep sebze ağırlıklı besletmeye çalıştı

Bide bugün hiçbir şey yememe günü galiba oturup ağlıcam. Uyumamışım zaten bide yemiyor napsam çıldırmalık bir gün
ek gıdayı mı yemiyor? ben yemek istemediğinde ya da emmek istemediğinde hiç ısrar etmiyorum akşama kendi peşime takılıyor doyur beni diye

biz yatak odasına taşındık miloşla , eşim gece uyanmalardan rahatsız olup başka odaya geçti :))) bizim bu emmelerin sonu yok galiba ben kabul ettim sen uyku eğitimi vermiş miydin canım? başkası mıydı?

biz yatak odasına taşındık miloşla , eşim gece uyanmalardan rahatsız olup başka odaya geçti :))) bizim bu emmelerin sonu yok galiba ben kabul ettim sen uyku eğitimi vermiş miydin canım? başkası mıydı?
Ben vermiştim de şu anda o uyku eğitiminden eser yok.az önce ablam geldi damaklarına baktı.üç dişini aynı anda çıkaracak gibi duruyor dedi zaten 3 tane çıkmıştı.geriye kalan 3 ü toplu çıkacakmış oy ben nerelere gidem

Amaaannnnnnn Allah yardımcın olsun bacım.dün ben kendi kendine uyusun diye beşiğe bıraktım 33 dk ağladı uyumadı

Amaaannnnnnn Allah yardımcın olsun bacım.dün ben kendi kendine uyusun diye beşiğe bıraktım 33 dk ağladı uyumadı
Aminn canım.ben sırtını ve başını okşamıştım.gerçi şu anda da dün geceki gibi uykuya direndiğinde yine başını ve sırtını okşuyorum yaklaşık 1 saat uyumamak için direniyor ve sonunda uyuyor da önemli olan annesini şöyle bikaç saat rahat bırakması.saat başı uyanıp dişkaşıyıcı olarak beni kullanıyor

Nolur yanlış anlamayın ben size çok üzüldüm, hepimiz uykusuzuz , hepimizin dönemsel iştahsızlıkları oluyor ama çoklu alerjiyi kuzenimden biliyorum, anne için çok sabır gerektiriyor. Biz ne yapsakta beğenir diye dertleniyoruz ama siz belki beğendiği gıdaları bile veremiyorsunuz. üstelik anladığım kadarıyla siz de iki çocuklusunuz. Enerjiniz tahammülünüz ikiye bölünüyor. Ama üzülmeyin , ben çevremde büyüyüpte püre beslenen kimseyi görmedim. Hele bir bütün dişleri çıksın, kebapların lahmacunların hamburgerlerin tadına varsın bakın nasıl yemeye başlayacaklar. Sizden tek ricam sizi üzen kimseyle görüşmeyin. Enerji kanalınızdan o insanları çıkarın. Benim kızım 2400-2500 arası doğdu, küçücüktü, 6 ayına geldiğinde 7500 gramdı. Ve kayınvalidem sürekli zayıf olduğunu ima edip duruyordu. TakmamaK gerektiğini bildiğim halde elimde değil üzülüyordum. Sonra düşündüm ben çocuğuma 6 ayda 5 kilo aldırmışım. 9 ay karnımda aldıramadığım kiloyu, doğduktan sonra aldırmışım. Daha ne yapabilirim ki, uykusunda serum mu bağlıyım çocuğa şişsin diye... nasıl kanıma dokunduysa size yazarken bile kayınvaldemin çok zayıf dediği surat ifadesi aklıma geliyor.. Ben maalesef çok az görüşmeye başladım,. Herkesin bebeği iştahlı, herkesin bebeği yumuk yumuk olacak diye birşey yok. Siz vazgeçmeden eline vermeye devam edin, eline verdikten sonra asla yüzüne bakmayın, tedirginliğinizi hissetmesin. Sizde yere oturup ona verdiğiniz tabaktan yiyin. Birşey olsa zaten farkedersiniz. Tükürünce hemen ağzını silmeye vs kalkmayın. Bir alışkanlığı edinmek en az 21 gün, bunu unutmayın. 21 gün bir deneyin, eminim aşama kaydediceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…