2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
2 kat yükselmesi normaldi sanırım. iyi gibi geldi bana. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnsallah bi sorun olmaz doktor gec olmuş dedi bi hafta bekleyin bence
zaten o geç olayına benim kafa bir türlü basmıyor SAT tarihime göre 8+5 günlük gebeyim usg ye göre 7+5 dedi olabiliyor dedi kızımda öyle olmuştu doğum tarihini 1 hafta ileriye attı doktor inat ettim bekleyeceğim diye benim hesabımın olduğu gün doğdu nasıl geç döllenme oluyor anlamıyorum bence geç döllenme falan değil kime bebek küçük oluyor kimi bebek büyük oluyor biz hepimiz birmiyiz sanki küçük olunca geç dölllenme diyorlar hemen önden gidincede erken yumurtlamış olmuyormuyuz o zaman

İste doktorlar ultrasyona gore gidiyolar bide bata gorede

Kızlar sanki 1 haftadır aldığım.nefes bana yetmiyormuş gibi ara ara derin derin nefes almak zorunda kalıyorum. Yaşayan.varmi bu durumu ?

Benim yüksek çıktı ama dr hamilelikte olabilir dedi ara ara kontrol edicez

Aynen kuzum bende de var kalp daha hızlı attığı için normal
Yarın kontrolüm var acele etmek istemedim ama nerdeyse dün kalp krizi geçiriyorum zannettim acile gitmemek icin zor durdum oturdum ağlamaya başladım. Işın açığı baya korktum yani canım ne zaman düzene giricez bu gün daha iyiyim ama.

Bende kayseride yaşıyorum ama doğumu ankarada yapıcam ailem orada olduğu için 32yaşındayım ikinci bebeğim olacak insallah bol mide bulantılı ve bel ağrılı geçiyor

Canım ilk 3 ay vücut bu duruma alışmaya çalışıyor ondan zorlanıyor 3 ten sonra inşallah biraz düzelicez

Bugün 6+1 im ama 5+4 çıktı. Geç döllenme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kan sulandırıcı da vermedi. Bu doktora devam etmeyeceğim zaten. Diğer dr izinde olduğu için randevu almıştım.
Haftaya hem bebegi hem.kalp atışını duyacaksindirda insallah cnm

Bende bir kilo verdim mide bulantısı beni benden aldı
Mide bulantısını sorma benimde cok kotu durumda..dr ilac verdi ictim ve cokkk az bulantı hissi var resmen kendime geldim
Ama 2 kilo almışım 63 oldum
Gerci aşılama tedavisiyle hamile kaldim bir sürü igne ilac kullandım belki ondan da almış olabilirim

Bende tanıtıyım kendimi..
Sevim adım..8 yıllık evliyim..istanbuldayım..
4 yıllık isletme mezunu muhasebeciyim..
Ama çalışmayanlar kismindayim

Bu 3.cu gebeligim diğerlerini malesef kaybettim..
Insallah bu sefer kucagima almayi nasip eder rabbim..
Önlem için oksapar igne ve coraspirin kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…