2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bmbm ne yaptin canim doktordan geldinmi
Bugün 6+1 im ama 5+4 çıktı. Geç döllenme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kan sulandırıcı da vermedi. Bu doktora devam etmeyeceğim zaten. Diğer dr izinde olduğu için randevu almıştım.

Eklentiler

• IMG_20200130_150019.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 59
Bugün 6+1 im ama 5+4 çıktı. Geç döllenme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kan sulandırıcı da vermedi. Bu doktora devam etmeyeceğim zaten. Diğer dr izinde olduğu için randevu almıştım.
Himmm
Peki bebegi gordumu canim

Ben 53 kiloydum 55 oldum bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi ama artik daha dikkat etmek istiyorum

ben de 2 kilo aldım, bulantım falan olmuyor, bazen akşamları yemekte veya yemekten sonra içim bulanıyor bir... gün içinde de baya iştahlıyım

eee kızlar sohbeti koyulaştıralım kaynaşalım

topiğe nerden katılıyorsunuz, yaşlarınız kaç, işleriniz ne, belirtileriniz daha da ağırlaştı mı?

hepsine önce kendim cevap vereyim. istanbuldan katılıyorum ve 26 yaşındayım. öğretmenim. ilk öğrendiğim dönemlerde ara ara bel ve kasık ağrılarım oluyodu. 3 gündür de gün içinde beni bunaltan bulantılarım oluyo.

Ben 53 kiloydum 55 oldum bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi ama artik daha dikkat etmek istiyorum
Benim de olmuyor bulantim ve cok istahliyim, bu hizla kilo almaya devam edersem ne olacak kara kara onu düşünüyorum, annem ödemdir o falan diyor ama ödem falan değil bariz kilo alıyorum Karnım da erkenden çıkacak gibi, ablamın da erken çıktı galiba genetik

İyi oldu canım sohbet konusu
Adım Hülya, yaşım 29, aslen Afyonluyum ama eşimin işi sebebiyle Şanlıurfa'dayız 3 yıl. İşletme mezunuyum ama şimdilik çalışmıyorum.
Yaklaşık 6 aydır evliyim ve bu ilk gebeliğim
İlk öğrendiğim zaman sürekli belim ağrıyordu baya bi. Bi de sabahları ve gece yatmadan önce genelde kötü oluyor midem.
Gün içerisinde sürekli değişik durumlar içindeyim. Bi gün midem kötü bi gün belim bi gün göğsüm çok hassas bi gün aşırı halsiz oluyorum.
Ama ne olursa olsun bu duyguları yaşamak çok güzel bir his bebeklerimiz için

benim değerlerimde bir sıkıntı yok canım şuan için çok iyi dedi doktorum ben günde 1 defa enox 4000 lik ve coraspin 100 mg kullanıyorum sadece protrombin zamanımda 17,7 olmuş şükür sonuçların çok güzel iğneye devam dedi doktorum ama ben sadece 1 haftadır iğne kullanıyordum tahliller yapılınca bakalım bir daha yapacakmı yaparsa değerlerim nasıl olacak

Benimde 2 hafta olacak igneye baslayali
Ben ondan olduğunu dusunuyorum kesinlikle

al benden de o kadar. bir sürü yenilik oldu valla bedenimizdeki değişiklikler. yine de güzel şeyler bunlar. mucize gibi. ❤

Ben kac aydir folik asit alıyorum her ay kan veriyorum. Daha onceki gebeliklerde de progestan kullandim hep hic olmamisti. Ama busefer ilk defa kullaniyorim 6000 lik bide ondan degerlerin yükseldiğini dusunuyorum kullanmazsam nolur onuda bilmiyorum

Ben de tanıtayım kendimi 33 yaşındayım, öğretmenim, bir kızım var, mersinde yaşıyorum, okullar açılacak yakında bulantılarım daha başlamadı 5 artı 0 dayım şuan, kızımda tam 6 artı 0 da başlamıştı hatırlıyorum. Çikolata seven ben, şuan görmek istemiyorum, tatlı hiç bir şey yiyemiyorum 1 haftadır.. Canım sürekli süt ürünleri yoğurt ve acı çekiyor normalde bunları hiç yemem.. Acaba kız belirtisi mi gene aynı şeyler kızımda da olmuştu.. Belimde karnımda ara ara sancılar oluyor bende de.. Keseyi görmeye 2 gün sonra gideceğim, bu arada soğan kürü yle hamile kaldım tedirginim. Soğan kürü ayında kalmamalısınız diyenler var.. Merakla bekliyorum o nedenle beta hcg mi 2 gün arayla tam 4 kez ölçtürdüm. Tam olarak 2.51 kat yükseliyor. Şimdilik sorunum yok şükür

progestanla alakalı olduğunu düşünmüyorum bencede kan sulandırıcı iğne ve haplarla alakalı bir durum bence sor hemen doktoruna sen lekelenmemde var diyordun sanki yanlışmı hatırlıyorum bende iğnenin dozu yüksek mi geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…