- 23 Temmuz 2019
- 501
- 709
- 23
- 35
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.161
bir daha ki gitmene pıtpıtlarınıda dinlersin kuzunun inşaallahÇok pişmanım yolk sormadığıma. Hiç aklıma gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir daha ki gitmene pıtpıtlarınıda dinlersin kuzunun inşaallahÇok pişmanım yolk sormadığıma. Hiç aklıma gelmedi
al benden de o kadar. bir sürü yenilik oldu valla bedenimizdeki değişiklikler. yine de güzel şeyler bunlar. mucize gibi. ❤
2 kat yükselmesi normaldi sanırım. iyi gibi geldi bana. allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBen de tanıtayım kendimi 33 yaşındayım, öğretmenim, bir kızım var, mersinde yaşıyorum, okullar açılacak yakında bulantılarım daha başlamadı 5 artı 0 dayım şuan, kızımda tam 6 artı 0 da başlamıştı hatırlıyorum. Çikolata seven ben, şuan görmek istemiyorum, tatlı hiç bir şey yiyemiyorum 1 haftadır.. Canım sürekli süt ürünleri yoğurt ve acı çekiyor normalde bunları hiç yemem.. Acaba kız belirtisi mi gene aynı şeyler kızımda da olmuştu.. Belimde karnımda ara ara sancılar oluyor bende de.. Keseyi görmeye 2 gün sonra gideceğim, bu arada soğan kürü yle hamile kaldım tedirginim. Soğan kürü ayında kalmamalısınız diyenler var.. Merakla bekliyorum o nedenle beta hcg mi 2 gün arayla tam 4 kez ölçtürdüm. Tam olarak 2.51 kat yükseliyor. Şimdilik sorunum yok şükür
zaten o geç olayına benim kafa bir türlü basmıyor SAT tarihime göre 8+5 günlük gebeyim usg ye göre 7+5 dedi olabiliyor dedi kızımda öyle olmuştu doğum tarihini 1 hafta ileriye attı doktor inat ettim bekleyeceğim diye benim hesabımın olduğu gün doğdu nasıl geç döllenme oluyor anlamıyorum bence geç döllenme falan değil kime bebek küçük oluyor kimi bebek büyük oluyor biz hepimiz birmiyiz sanki küçük olunca geç dölllenme diyorlar hemen önden gidincede erken yumurtlamış olmuyormuyuz o zamanİnsallah bi sorun olmaz doktor gec olmuş dedi bi hafta bekleyin bence
İste doktorlar ultrasyona gore gidiyolar bide bata goredezaten o geç olayına benim kafa bir türlü basmıyor SAT tarihime göre 8+5 günlük gebeyim usg ye göre 7+5 dedi olabiliyor dedi kızımda öyle olmuştu doğum tarihini 1 hafta ileriye attı doktor inat ettim bekleyeceğim diye benim hesabımın olduğu gün doğdu nasıl geç döllenme oluyor anlamıyorum bence geç döllenme falan değil kime bebek küçük oluyor kimi bebek büyük oluyor biz hepimiz birmiyiz sanki küçük olunca geç dölllenme diyorlar hemen önden gidincede erken yumurtlamış olmuyormuyuz o zaman
Benim yüksek çıktı ama dr hamilelikte olabilir dedi ara ara kontrol edicezGünaydın kizlar dun kan vermistim karaciger testleri acayip yuksek cikti. Ben hem igne hem progestan hemde folik asit kullanıyorum baya karacigeri yorduk galiba. Basina gelen varmi. Hic kan testlerinizi yaptiriyomusunuz 15 gunde baya yukselmis sok oldum görünce
Bende bir kilo verdim mide bulantısı beni benden aldıKızlar kilo alımınız ne durumda? Ben 7. Haftamdayım 2 kilo aldım bu gidiş beni korkutuyor
Aynen kuzum bende de var kalp daha hızlı attığı için normalKızlar sanki 1 haftadır aldığım.nefes bana yetmiyormuş gibi ara ara derin derin nefes almak zorunda kalıyorum. Yaşayan.varmi bu durumu ?
Yarın kontrolüm var acele etmek istemedim ama nerdeyse dün kalp krizi geçiriyorum zannettim acile gitmemek icin zor durdum oturdum ağlamaya başladım. Işın açığı baya korktum yani canım ne zaman düzene giricez bu gün daha iyiyim ama.Aynen kuzum bende de var kalp daha hızlı attığı için normal
Bende kayseride yaşıyorum ama doğumu ankarada yapıcam ailem orada olduğu için 32yaşındayım ikinci bebeğim olacak insallah bol mide bulantılı ve bel ağrılı geçiyoreee kızlar sohbeti koyulaştıralım kaynaşalım
topiğe nerden katılıyorsunuz, yaşlarınız kaç, işleriniz ne, belirtileriniz daha da ağırlaştı mı?
hepsine önce kendim cevap vereyim. istanbuldan katılıyorum ve 26 yaşındayım. öğretmenim. ilk öğrendiğim dönemlerde ara ara bel ve kasık ağrılarım oluyodu. 3 gündür de gün içinde beni bunaltan bulantılarım oluyo.
Canım ilk 3 ay vücut bu duruma alışmaya çalışıyor ondan zorlanıyor 3 ten sonra inşallah biraz düzelicezYarın kontrolüm var acele etmek istemedim ama nerdeyse dün kalp krizi geçiriyorum zannettim acile gitmemek icin zor durdum oturdum ağlamaya başladım. Işın açığı baya korktum yani canım ne zaman düzene giricez bu gün daha iyiyim ama.
Birde jeoloji mühendisiyim yazmayı unutmusumBende kayseride yaşıyorum ama doğumu ankarada yapıcam ailem orada olduğu için 32yaşındayım ikinci bebeğim olacak insallah bol mide bulantılı ve bel ağrılı geçiyor☺
Inşallah Insallahhh hepimiz için güzel sağlıklı bi hamilelik olsun.Canım ilk 3 ay vücut bu duruma alışmaya çalışıyor ondan zorlanıyor 3 ten sonra inşallah biraz düzelicez
Haftaya hem bebegi hem.kalp atışını duyacaksindirda insallah cnmBugün 6+1 im ama 5+4 çıktı. Geç döllenme dedi. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Kan sulandırıcı da vermedi. Bu doktora devam etmeyeceğim zaten. Diğer dr izinde olduğu için randevu almıştım.
5+3 yolc sacı gordumYolk gören arkadaşlar. Ne zaman gördünüz?
Mide bulantısını sorma benimde cok kotu durumda..dr ilac verdi ictim ve cokkk az bulantı hissi var resmen kendime geldimBende bir kilo verdim mide bulantısı beni benden aldı