- 13 Mart 2019
- 13.704
- 46.567
- 598
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım bilgisayarıma kavuşursam hepinizi ekleyeceğim inşallah bilgisayarımdan uzaktayım birkaç gündürBende bilmiyorum ki beni de eklemeler keşke rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım 1. sayfada bulunan tablodaki bilgilerini bana atar mısın :)Bende bilmiyorum ki beni de eklemeler keşke rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benim bilgilerimi de düzenler misin rica etsem? yukarda bir yerde vardı dur bulayımcanım 1. sayfada bulunan tablodaki bilgilerini bana atar mısın :)
tabi ki canım beni etiketlediğin kısımı ekran almışım sadece diğerlerini görmemişim hemen eklerim diğer bilgileridebenim bilgilerimi de düzenler misin rica etsem? yukarda bir yerde vardı dur bulayım
25 i de değiştireyimilk sayfa için bilgilerimi de vereyim
26 yaşındayım. ilk evladım nasipse. 90 kg yum. cinsiyeti henüz belli değil. 25 eylülde de nasipse kucağımıza alacağız yavrumuzu
Ultrason fotosunu atsana bakalim
Ben de yokum sanırım ekler misin?canım 1. sayfada bulunan tablodaki bilgilerini bana atar mısın :)
Benim kasık ağrısı kendini nadiren hissettiriyor, günde bir kez diyebiliriz.merhaba arkadaslar 9 hafta 1 günlük oldum ben benim haftamda olanlar ne durumdasınız kasik agrilariniz bittimi yoksa hala devam ediyormu benim hala devam ediyor.. her gun gun icinde mutlaka oluyor batma agri rahimde agrilar basladi.. doktor normal diyor.. siz ne durumdasiniz?
Ben 3 gun once gittim kontrole.. bebek iyi dedi.. rahim büyüyor ondan agrin olur dedi.. benim hala devam yani gun icinde cok oluyor ozellikle sag kasigim batma gibi oluyor asiri rahatsiz eden birsey degil ama kendini hissettiriyor migde bulantim vardi 3 gündür cok şükür olmuyorBenim kasık ağrısı kendini nadiren hissettiriyor, günde bir kez diyebiliriz.
Halsizlik ve iştahsızlık beni mahvetti. Ara ara bulantı da üstüne ekleniyor. Yoruldum gerçekten her gün zorla bir şeyler yemeye çalışmaktan ve yatmaktan. Kontrolün ne zaman? Benim iki gün sonra.
Ayy inşallah. İlk hamileliğim boş gebelikti. Sonra kızım oldu. Sonraki hamileliğimde de 3. Ayda kalbi durmuştu. 2 kez kürtaj oldum. Çok yıpratıcı. İnşallah sağlıkla doğarlarIsaretli yerde sanki
kızlar bebeklerinizin cinsiyeti hakkında bir fikriniz var mı?
biz eşimle öğrendiğimizden beri erkek diyoruz ama hayırlısı. önemli olan sağlıklı olması
Canlarım bilgisayarıma kavuşursam hepinizi ekleyeceğim inşallah bilgisayarımdan uzaktayım birkaç gündür
Ben mide bulantısı tam azalıyor derken bugün çok fena vurdu umarım son demleridirBen 3 gun once gittim kontrole.. bebek iyi dedi.. rahim büyüyor ondan agrin olur dedi.. benim hala devam yani gun icinde cok oluyor ozellikle sag kasigim batma gibi oluyor asiri rahatsiz eden birsey degil ama kendini hissettiriyor migde bulantim vardi 3 gündür cok şükür olmuyor
Durumun nasıl iyimisin? Dinlenebiliyormusun bol bol?Canım teşekkür ederim cevap için bi hafta izin aldım iş yerinden dinlenicem İnşallah. Dün akıntı şeklinde lekelenmem oldu progestan aldım. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin