• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de 7. Haftadayim 2 kilo civarı aldim ayni sekilde, cok korkuyorum, doktorum henuz bisey demedi, su süreçte kilo vermemen benim icin daha onemli dedi, bakalim haftaya gittigimde ne diyecek 😭😭😭😭
7 hafta 2 kilo aldim ben de cok uzuldum 😔 Ben 53 kiloydum 55 oldum 😔 bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi 😔 ama artik daha dikkat etmek istiyorum

İnşallah. Ben de 10 günde 1 kilo aldım. Ama çok yiyorum. Sigara içiyordum içmemek için sürekli yiyerek oyalıyorum kendimi sanki. Mide bulantısı tiksinme başlasın diye dua ediyorum. Çok zorlanıyorum çünkü. O da kötü bişey ama sigaradan tiksinmek için istiyorum.

Sigarayı bıraktığın için normal canım senin öyle olman. Su falan çok iç bir de iyi gelir o.

bende aynı şekilde ilaç iğne kullandığım için 2 haftada bir kan tahlili veriyorum ihmal etme doktoruna git hemen bakalım ne diyecek

bol bol su iç ve dinlen kuzum progestan kullanıyormusun

ay maşaallah nasıl dayanıp bekliyorsunuz yaaa ben rahatladım valla git bakalım kuzuşun fotosunu yolla bize sağlıklı güzel haberlerle gel inşaallah
Su içmeye çalışıyor um.10 bardağa kadar. İki çocuk var elumde. Geldiğince dinleniyor um. Evet günde iki tane kullanıyorum.cok sağol canm

Ben 53 kiloydum 55 oldum 😔 bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi 😔 ama artik daha dikkat etmek istiyorum
Ben zayıflamak icin neler neler yaptım.soor yürüyüş 20 kilo yakın verdim. Ama hamilelik olunca kızamıyorum. Ayrı bişey. Yinede karbonhidrat dan uzak durmak lazım. Sağlıklı yiyecekler tercih etmeliyiz sanırım. Azar azar ve öz yemeliyiz . İstah açıklığını basil kapatirim onunda bilmiyorum.

Ayy eylül anneleri merabaaaa🤗
Bende geldim eylülü iple çekiyorum 😍

bugün kalp atışlarını duydum minigimin cok şükür 😍🤲
Rabbim kucagimiza almayada nasip eder inşallah 🤲

Tahmini dogum tarihi 20 eylül diyo ama dogrumudur ki
Hoşgeldin hayırlı olsun 🤗 o tahmini canım ne zaman olacağı pek belli olmaz 😍

ben gebelik takvimimi doktorumun söylediğine göre düzenledim bana da eylül sonu gözüktü 🙌

Hoşgeldin hayırlı olsun bebişin ☺️

Back