- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.121
6 .haftaydi geçen hafta cnm ama tüp olduğu için doktor 5 .haftada dedi.Kaçıncı haftadasın canım
Neden olabilir ki ya sizi var ince ince
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 .haftaydi geçen hafta cnm ama tüp olduğu için doktor 5 .haftada dedi.Kaçıncı haftadasın canım
Teşekkür ederimAudreyhorne canim hayirli olsun gebeligin
7 hafta 2 kilo aldim ben de cok uzuldum Ben 53 kiloydum 55 oldum bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi ama artik daha dikkat etmek istiyorumBen de 7. Haftadayim 2 kilo civarı aldim ayni sekilde, cok korkuyorum, doktorum henuz bisey demedi, su süreçte kilo vermemen benim icin daha onemli dedi, bakalim haftaya gittigimde ne diyecek
İnşallah. Ben de 10 günde 1 kilo aldım. Ama çok yiyorum. Sigara içiyordum içmemek için sürekli yiyerek oyalıyorum kendimi sanki. Mide bulantısı tiksinme başlasın diye dua ediyorum. Çok zorlanıyorum çünkü. O da kötü bişey ama sigaradan tiksinmek için istiyorum.
Rahim genisliyor canim bebe kendine yer aciyor korkmaKızlar benim bu sabah sağ ve sol kaşık mi desem yumurtalık ların mi desem ağrım var hafif hafif .
Neden olabilir sizce rahmim değil agriyan
Bende öyle ara ara oluyor ağrılar doktoruma sorduğumda olucak illaki rahmin büyüyor bebek büyüyor demişti kanaman olmadığı sürece ağrı normaldir demişti6 .haftaydi geçen hafta cnm ama tüp olduğu için doktor 5 .haftada dedi.
Neden olabilir ki ya sizi var ince ince
bazen gün içinde 1 ya da 2 kez kramp giriyor. daha çok belimde ağrı var benim. normal ama bunların olması bence.Kızlar ya sizin de kasoklariniz yumurtaliklariniz sızliyor mu.
Bu sabahtan beri ağrıyor .neden ki ya
Su içmeye çalışıyor um.10 bardağa kadar. İki çocuk var elumde. Geldiğince dinleniyor um. Evet günde iki tane kullanıyorum.cok sağol canmbende aynı şekilde ilaç iğne kullandığım için 2 haftada bir kan tahlili veriyorum ihmal etme doktoruna git hemen bakalım ne diyecek
bol bol su iç ve dinlen kuzum progestan kullanıyormusun
ay maşaallah nasıl dayanıp bekliyorsunuz yaaa ben rahatladım valla git bakalım kuzuşun fotosunu yolla bize sağlıklı güzel haberlerle gel inşaallah
Ben zayıflamak icin neler neler yaptım.soor yürüyüş 20 kilo yakın verdim. Ama hamilelik olunca kızamıyorum. Ayrı bişey. Yinede karbonhidrat dan uzak durmak lazım. Sağlıklı yiyecekler tercih etmeliyiz sanırım. Azar azar ve öz yemeliyiz . İstah açıklığını basil kapatirim onunda bilmiyorum.Ben 53 kiloydum 55 oldum bir de neredeyse hic bulantim olmuyor suana kadar hic cikarmadim. Metabolizmamiz da yavasladi ama artik daha dikkat etmek istiyorum
Ama canım rahmim değil işte agriyan. Sağ ve sol kaşık yumurtaliklarim gibi ya.ondan taktım kafayaBende öyle ara ara oluyor ağrılar doktoruma sorduğumda olucak illaki rahmin büyüyor bebek büyüyor demişti kanaman olmadığı sürece ağrı normaldir demişti
Hoşgeldinnnnnn. Hayırlı olsun annesiAyy eylül anneleri merabaaaa
Bende geldim eylülü iple çekiyorum
bugün kalp atışlarını duydum minigimin cok şükür
Rabbim kucagimiza almayada nasip eder inşallah
Tahmini dogum tarihi 20 eylül diyo ama dogrumudur ki
Hoşgeldin hayırlı olsun o tahmini canım ne zaman olacağı pek belli olmazAyy eylül anneleri merabaaaa
ben gebelik takvimimi doktorumun söylediğine göre düzenledim bana da eylül sonu gözüktüAyy eylül anneleri merabaaaa
Hosbuldum cnm inşalllah❤Hoşgeldinnnnnn. Hayırlı olsun annesi
Hosbuldum cnm insallah saglikli büyüyüp dogsunlarda canlari ne zaman isterse o zaman gelsinlerHoşgeldin hayırlı olsun o tahmini canım ne zaman olacağı pek belli olmaz
Evet dr da belli olmaz tahmini günü hesapliyoruz ama eylül ortası gibi olabilir dediben gebelik takvimimi doktorumun söylediğine göre düzenledim bana da eylül sonu gözüktü
bende aynı şekilde ilaç iğne kullandığım için 2 haftada bir kan tahlili veriyorum ihmal etme doktoruna git hemen bakalım ne diyecek
senın nasıl cıktı degerler yukseldımı
Hoşgeldin hayırlı olsun bebişinAyy eylül anneleri merabaaaa