- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #3.181
5+5 te gördük cnmYolk gören arkadaşlar. Ne zaman gördünüz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+5 te gördük cnmYolk gören arkadaşlar. Ne zaman gördünüz?
Canim bende ayniyim gozumu acamicak durumdayim ekstra dr soylicem yarin veriyorsa versin ilac yemek yiyemicek haldeyim. Sabir sabır allah yardımcımız olsunKızlar her şey kokuyor, tüm gün midem bulanıyor bu ara, az önce yine çıkardım mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti diyorlar ancak böyle yasamak da çok zor
Allah hepimize yardım etsin kuzum dr bana ilaç vermedi ama bundan sonraki kontrolde ben de soracağım.Canim bende ayniyim gozumu acamicak durumdayim ekstra dr soylicem yarin veriyorsa versin ilac yemek yiyemicek haldeyim. Sabir sabır allah yardımcımız olsun
Banada vermedi canım ama şu son 2 haftamı hatırlamıyorum yemek yemeye korkuyorum. Hem.sabah hem akşam istifra.Allah hepimize yardım etsin kuzum dr bana ilaç vermedi ama bundan sonraki kontrolde ben de soracağım.
hayırlısıyla inşallahBende tanıtıyım kendimi..
Sevim adım..8 yıllık evliyim..istanbuldayım..
4 yıllık isletme mezunu muhasebeciyim..
Ama çalışmayanlar kismindayim
Bu 3.cu gebeligim diğerlerini malesef kaybettim..
Insallah bu sefer kucagima almayi nasip eder rabbim..
Önlem için oksapar igne ve coraspirin kullanıyorum..
bu akşam ben de böyleydim. hele biraz önce midem ağzıma geldi iyiceKızlar her şey kokuyor, tüm gün midem bulanıyor bu ara, az önce yine çıkardım mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti diyorlar ancak böyle yasamak da çok zor
Banada vermedi canım ama şu son 2 haftamı hatırlamıyorum yemek yemeye korkuyorum. Hem.sabah hem akşam istifra.
Serum filan takıyorlar mı acaba bu halde?bu akşam ben de böyleydim. hele biraz önce midem ağzıma geldi iyice
Evet bende aynı sekildeyim cok zor..Kızlar her şey kokuyor, tüm gün midem bulanıyor bu ara, az önce yine çıkardım mide bulantısı sağlıklı gebeliğin işareti diyorlar ancak böyle yasamak da çok zor
hiç bilmiyorum ama 3 ay bitene kadar normal tabiiSerum filan takıyorlar mı acaba bu halde?
Kesinlikle sor cnm..çünkü insan iyice halsizlesiyo..Bugun dru beklerken tansiyonum düştü cok kötü oldum bisey yiyemedigim için olmuş.. ilac yazdı bugün aldim ve cok az bulaniyo midemCanim bende ayniyim gozumu acamicak durumdayim ekstra dr soylicem yarin veriyorsa versin ilac yemek yiyemicek haldeyim. Sabir sabır allah yardımcımız olsun
Yarın randevum canım.2 haftadır berbat durumdayım kesinlikle sorucam huysuz bi insan oldum iyice. Vücut sürekli rahatsız ister istemez etrafimada yansıtıyorumKesinlikle sor cnm..çünkü insan iyice halsizlesiyo..Bugun dru beklerken tansiyonum düştü cok kötü oldum bisey yiyemedigim için olmuş.. ilac yazdı bugün aldim ve cok az bulaniyo midem
Tahammülsüzlük oluyo çünkü kendini rahatlatamadigin icin..Yarın randevum canım.2 haftadır berbat durumdayım kesinlikle sorucam huysuz bi insan oldum iyice. Vücut sürekli rahatsız ister istemez etrafimada yansıtıyorum
Inşallah canım inşallah sağlıkla kucagimiza alalım bunlara takilmayalim desekte insaniz. Allahım.biran önce kucagimiza almayı nasip etsinTahammülsüzlük oluyo çünkü kendini rahatlatamadigin icin..
Ilaci içtiğinde rahatlicaksin insallah
Amin cnm amin insallahInşallah canım inşallah sağlıkla kucagimiza alalım bunlara takilmayalim desekte insaniz. Allahım.biran önce kucagimiza almayı nasip etsin
Beni de gruba alır mısınız inşallah hayırlısı ile bende olacağım Eylül ayında anneHayırlı olsun gözünüz aydınn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bende Eylül annesi olmayı ümit ediyorum ama bilmiuorum henüz
Gecikmemin 8.günü ve testlerim hep sonradan çizgi veriyor malesef
İnşallah bende hamileyimdir ve grlişmeleri birlikte paylaşırız
Ultrason fotosunu atsana bakalimÇok pişmanım yolk sormadığıma. Hiç aklıma gelmedi
Beni de gruba alır mısınız inşallah hayırlısı ile bende olacağım Eylül ayında anne
Bende bilmiyorum ki beni de eklemeler keşke rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahNe mutlu size Allah sağlıkla kucağınıxa almak nasip etsin
Ben hangi ayın annesi olucam henüz bilmiyorum banada dua edin
Burada ki Eylül anneleriyle muhabbet edebilirsiniz gruba alan biri varmı bilmiyorum ama ben yetkili değilim
Bende bilmiyorum ki beni de eklemeler keşke rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah