2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım benim doktorum miğde bulantısı için zencefil önerdi. Zencefili sıcak suyu bir parça rendele süz, bi kaşık balla iç Miğdeni çok rahatlatacaktır. Birde yeşil ekşi elma çok rahatlatıyor.
Zencefili duymuştum canim, uygulayayım kötü olursam, teşekkür ederim, allaha emanet ol

Ve düşük kanamaları nasıl olur brnimki regl kanaması gibi sulu
Adet gibi olmuştu ama bordo renk pıhtılar da gelmişti. Rahim içi kalınlaştığı için onlar da atılıyor. Kesenin rengi kırmızı değil. Kese düşerse anlarsın canım. Ama kimyasal gebelik de olabilir. Yani hiç kese oluşmadan kanama başlamıştır vb.

Ve aşırı derecede bel ve kasık agrılarım kanamalar var
ama ben dun doktora gittim bebegin kalp atışı var dedi

Kizlar ben gibi olan varmı hoc hamile degilim gibi migdem bulanmıyor herşey ayni gidiyor doktor degistirdim 7+3 haftalik olmam lazimken 6+5 cikti hersey gayet normal dedi 6+2 kalp atisini duydum ama bi belirti olmamasi beni korkutuyor
Ben de şuan 7+1 im bende de hiç hamilelik belirtisi yok korkma. Herkes farklı yaşıyor. Annem ben de oyleydim bana çekmişsin dedi

Kusura bakmayın kötü bir konudan bahsettim ama ben de arkadaşa Bilgi vermek için yazdım. İnşallah minnoşların hepsi sağlıkla gelsin

Kızlar açık kahverengi cok az bi leke sakıncalı mı . Başta olmuştu ama. Aranızda bu tonlarda akıntı olan var mi. İc çamaşırıma bulaşmış sadece cok az

Selam kızlar, ben agustos 2018 de oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 17 aylık ve hamile olduğumu öğrendim. Tahmini doğum 18 eylül 2020 gösteriyor. Benle aynı haftada olup kalp atışı duyan oldumu acaba? Bizim pazartesi kontrolümüz bakalım dinleyebilecekmiyiz kalp atışını. Hepinize hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Merhaba benimde tahmini doğum 17 Eylül bugün doktora gittik tam 6 haftalık kalp atışını duyduk

Merhaba kızlar bende Eylül annesi olarak aranızdayım 6 haftalığız bugün kalp atışını duyduk ve bizde 2.5 yıldır bekliyoruz bizim için süpriz bebek oldu hiç beklemediğimiz anda geldi hoşgeldi allah isteyen herkese nasip etsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Benim oğlumda öyle hiç ummadığımız anca umudun bittiği yerde gelmişti okadar tedaviden doktorlardan sonra artık yeter doktora gitmicem olmuyorsa olmuyor dediğim anda olmuştu ve şimdi 17 aylık ellerinden öper.

Aynen öyle canım bizde yeter artık dediğimiz zaman duydu sesimizi yavrum inşallah Allah bize de nasip eder kucağımıza almayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…