- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
- 358
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #2.401
benımde 14 aralık kese gordunuzmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorum, iki gündür kullanma fırsatım oldu. Bariz daha iyi olduğumu hissediyorum.Prilam kullanan arkadaşlar bulantinizi kestimi.Memnun musunuz?Ben türkiyede yaşamıyorum memnunsaniz bulantinizi kestiyse ben getirtmek istiyorum ilaci
Teşekkür ederim canimBen kullanıyorum, iki gündür kullanma fırsatım oldu. Bariz daha iyi olduğumu hissediyorum.
İnşallah canımm ikimizin de aminnnEvet canım düzenliydi. Olsun Bebişin sağlıklı olsun da önemli değil gerisi
Benimde bi basliyor bi bitiyor. Ben agizdan alıyorum sen kac tane iciyosunkıxlar merhana 5 haftalıgım keseyı gorduk ama benım hamılelıgı ogrendıgımden berı kahverengı lekelenmelerım hep oldu son 3 4 gundır kesılmıstı bugun gene vasladı hafıf agrımda oluyo progeterom vajınal alıyorum onlamı alakalı acaba korktum ne yapmam lazım
Arkadaşlar benim de daha önce yoktu ama bugün sildikçe açık kahve leke geliyor. Normal mi sizce. Bir yorum yapar mısın
Kaçıncı haftanız ? Progestan kullanıo musunuzArkadaşlar benim de daha önce yoktu ama bugün sildikçe açık kahve leke geliyor. Normal mi sizce. Bir yorum yapar mısın
5+3 kullanmiyorum. Acilde verirler miKaçıncı haftanız ? Progestan kullanıo musunuz
5+3 kullanmiyorum. Acilde verirler mi
Sanırım kadın doğum uzmanı yazabiliyor ben direk eczaneden aldım 200 lik vajinal kullanıyorum doktor söylemişti kanamam fln olmadığı halde verdi bana. Çok değilse yarın sabah kendi doktoruna gözük istersen? Acilde napıolar bi fikrim yok açıkcası. Sürekli mi gelio sildikçe?5+3 kullanmiyorum. Acilde verirler mi
Bugün geldi. Bir de benim olduğum eczanede kadın doğum da yok dogru düzgün hastanede. Eczaneden Direk alabilir miyimSanırım kadın doğum uzmanı yazabiliyor ben direk eczaneden aldım 200 lik vajinal kullanıyorum doktor söylemişti kanamam fln olmadığı halde verdi bana. Çok değilse yarın sabah kendi doktoruna gözük istersen? Acilde napıolar bi fikrim yok açıkcası. Sürekli mi gelio sildikçe?
Bugün geldi. Bir de benim olduğum ilçede kadın doğum da yok dogru düzgün hastanede. Eczaneden Direk alabilir miyim
Alabilirsin cnm 55 tl ücreti günde bir 30 günlük işte 200mg kullanıyorum vajinal kullan yoksa yan etkisi çok oluomuş. Bi kere mi geldi? Doktorunla görüşüp kullan yine de istersen canım. Ağrın var mı şiddetli ?Bugün geldi. Bir de benim olduğum eczanede kadın doğum da yok dogru düzgün hastanede. Eczaneden Direk alabilir miyim
Yan etkisi ne.oluyor canımAlabilirsin cnm 55 tl ücreti günde bir 30 günlük işte 200mg kullanıyorum vajinal kullan yoksa yan etkisi çok oluomuş. Bi kere mi geldi? Doktorunla görüşüp kullan yine de istersen canım. Ağrın var mı şiddetli ?
Ağrım yok canım normal her şey. Şimdi acile gidiyoruz dayanamadım
İyi yapmışsın canım haberdar et. Baş dönmesi mide bulantısı yapıyormuş sanırım canımYan etkisi ne.oluyor canım
Çok sağolun ya allah razı olsun İnşallah sıkıntı olmazİyi yapmışsın canım haberdar et. Baş dönmesi mide bulantısı yapıyormuş sanırım canım