• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kıxlar merhana 5 haftalıgım keseyı gorduk ama benım hamılelıgı ogrendıgımden berı kahverengı lekelenmelerım hep oldu son 3 4 gundır kesılmıstı bugun gene vasladı hafıf agrımda oluyo progeterom vajınal alıyorum onlamı alakalı acaba korktum ne yapmam lazım
Benimde bi basliyor bi bitiyor. Ben agizdan alıyorum sen kac tane iciyosun

Arkadaşlar benim de daha önce yoktu ama bugün sildikçe açık kahve leke geliyor. Normal mi sizce. Bir yorum yapar mısın

5+3 kullanmiyorum. Acilde verirler mi
Sanırım kadın doğum uzmanı yazabiliyor ben direk eczaneden aldım 200 lik vajinal kullanıyorum doktor söylemişti kanamam fln olmadığı halde verdi bana. Çok değilse yarın sabah kendi doktoruna gözük istersen? Acilde napıolar bi fikrim yok açıkcası. Sürekli mi gelio sildikçe?

Sanırım kadın doğum uzmanı yazabiliyor ben direk eczaneden aldım 200 lik vajinal kullanıyorum doktor söylemişti kanamam fln olmadığı halde verdi bana. Çok değilse yarın sabah kendi doktoruna gözük istersen? Acilde napıolar bi fikrim yok açıkcası. Sürekli mi gelio sildikçe?
Bugün geldi. Bir de benim olduğum eczanede kadın doğum da yok dogru düzgün hastanede. Eczaneden Direk alabilir miyim 😬😬

Bugün geldi. Bir de benim olduğum eczanede kadın doğum da yok dogru düzgün hastanede. Eczaneden Direk alabilir miyim 😬😬
Alabilirsin cnm 55 tl ücreti günde bir 30 günlük işte 200mg kullanıyorum vajinal kullan yoksa yan etkisi çok oluomuş. Bi kere mi geldi? Doktorunla görüşüp kullan yine de istersen canım. Ağrın var mı şiddetli ?

Back