2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar ben gibi olan varmı hoc hamile degilim gibi migdem bulanmıyor herşey ayni gidiyor doktor degistirdim 7+3 haftalik olmam lazimken 6+5 cikti hersey gayet normal dedi 6+2 kalp atisini duydum ama bi belirti olmamasi beni korkutuyor
Canım benimde 7+4 olması gerekirken 6+6 gözüküyor usgde. Aynı şekilde mide bulantım yok, ara sıra olan kasık ağrıları dışında belirtim yok. 6+1de kalp atışını duyduk. Doktora göre herşey normal, herkeste aynı olmuyor belirtiler bence bulantısı olmayanlar olarak şanslıyız boşuna gerginlik yaratma kendine

içimi rahatlattın canım ya ama bugün midem çok kötüydü akşam kustum bide gerçekten gelip gidiyor

Kızlar ben de tahminlerime göre eylül annesiyim Allah’ın izniyle Dün öğrendim gebeliğimi. Sat 12 aralık ancak sanırım gec döllenme oldu benim. Son 2-3 aydır döngüm 38 gün sürüyor çünkü. Değerim dün kanda 120+ çıktı. Bana düşük geld ancak. Sizce nasıl değerim endişeleniyorum açıkçası. Yarın doktora gidip yeniden kan vereceğim.

Genel olarak hepimiz de aynı sorunlar. Bulantı, halsizlik, iştahsızlık. Ben hala emziriyorum bir de. Bir an önce kesmem lazım artık oğlumu

Benim sat 17 aralık. Dün değerim 297,1 idi. Benim de geç döllenme sanırım

Benim sat 17 aralık. Dün değerim 297,1 idi. Benim de geç döllenme sanırım
Kızlar açık kahverengi cok az bi leke sakıncalı mı . Başta olmuştu ama. Aranızda bu tonlarda akıntı olan var mi. İc çamaşırıma bulaşmış sadece cok az

Hayırlı olsun bu arada sağlıkla al kucağına

hoş geldin aramıza sağlıkla büyüsün artsın değerleri

Aynen öyle canım bizde yeter artık dediğimiz zaman duydu sesimizi yavrum inşallah Allah bize de nasip eder kucağımıza almayı
Ben doğumdan sonraya kadar inanamıyordum mucizem geldi yüzümüzü güldürdü evimizin neşesi oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sizde mucizenizi kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah. Stres yapıp hamileliğini zındana çevirme sakın çünkü yiyecek ekmeği varsa tutunur sana ve bırakmaz. Ben tüm hamileliğim boyunca en ufak şeyde panikleyip ağlıyordum Allahım yavrumu sağlıkla kucağıma alabileyim diye. Çok şükür şimdi hiç tedavisiz oğluşum abi olacak.

kıxlar merhana 5 haftalıgım keseyı gorduk ama benım hamılelıgı ogrendıgımden berı kahverengı lekelenmelerım hep oldu son 3 4 gundır kesılmıstı bugun gene vasladı hafıf agrımda oluyo progeterom vajınal alıyorum onlamı alakalı acaba korktum ne yapmam lazım

Prilam kullanan arkadaşlar bulantinizi kestimi.Memnun musunuz?Ben türkiyede yaşamıyorum memnunsaniz bulantinizi kestiyse ben getirtmek istiyorum ilaci

Hayırlısı olsun canım inşallah benim de sat 12aralıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…