2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gayet iyi. Sütün yetiyor hiç merak etme
Bende daha yeni 2 numara sipariş verdim ama küçük gelmeye başladı. 3 aldım bende. Sleepy kalıpları küçük biraz

Benimde oyle uzun suruyor malesef ama bu sagdigimiz muhtemelen kilo yapici yagli sut bende emdikten sonra 20cc falan cikiyor onuda hemen agzina tikiyorum bebenin bizimki useniyo cekipte gelmeyince
Hmm ben emdikten sonra zaten sık sağmıyorum da sağdığımı da dolaba kaldırıyordum 10-15 ml anca çıkıyor onları ben akşam yatmadan önce emzirdikten sonra uzun süre uyusun diye toplu veriyorum sen her emzirmeden sonra azda çıksa yine de sağıyor musun ? Ben bi sabah bi yatmadan önce bide gece sağıyorum.

Benim hamileliğim 62 kilo ile başlayıp 71 ile son buldu. Bugün doğumdan sonra 25. Günümüz kilom 62-63 arası. İştahım çok yok ama canım deli gibi tatlı istiyor. Yemek yapmaya üşenen ben geçen koca bir tencere sütlaç yaptım
Birde kilolar gitti gibi ama şu göbek çok sinirimi bozuyor

verilmesi gereken mama miktarları böyle yazıyor ama bu emmeyen bebekler için

Eklentiler

• Screenshot_20201123_120221_com.android.chrome.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 36
Ben Türk kahvesi de içiyorum nescafe de maşallah diyeyim uyku sorunu yok beni yek dinlendiren kahve ben gebelikte de içtim valla belki alışıktır kız

Bugün 40 günlük oldu minnağım doktor kontrolü vardı kalça usgsini 12 ocağa verdi bana bayağı geç bir tarih gibi geldi ama bilemedim.
Memeden inmediği için kilo alımı fazla çok emdiği için gazı fazla gazı fazla olduğu için ağlak ve kucakta böyle böyle gidiyor dedi ilk çocuk sendromu kucağa alıştırmışsınız bir süre böyle gidersiniz işe başlayacağım dedim çok zor dedi
İşitme testinde bir kulak geçti bir kulak sonuç alamadı Aralıkta bir daha gideceğiz teste.
Büyüyor miniklerimiz zaman su misali...

Demekki meme uyarılmıyormuş tam ben önce kıza veriyorum biraz memeyi 5 dk kadar o güzel uyarıyor sonra sağıyorum makinaların uyarıları çok efektif olmuyor

Kızlar göz için muayeneye gittiniz mi
Canım gözü çocuk doktoruna sordum kaslar ancak oturuyor 3. Ayda gidin dedi kalçayı bir aylıkken çektirmiştim ben onun için herhangi bir çocuk doktoruna gitsen hastanede radyolojiye yönlendiriyor radyologlar bakıyor zaten

Kızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ama emerken burnumdan nefes alabiliyor bebeğim sanki burnu tıkanıp nasıl olabilir ki? Sizde de var mı böyle bir durum normal mi?

Ben her gece burnunu temizliyorum doktor temizle dedi azicik aspiratörlede çekiyorum nefes alabiliyor benimkide ama baya çıkıyor aspiratörle çekince rahatlıyorda

2-6 ay arası dedi bizim doktorumuz. Daha yapılmadı o yüzden

Sağlık ocağındaki doktor 2.ay dedi ona göre randevu alacaktım ama doktorala görüştükten sonra alayım o zaman

Sizin kaç günlük oldu kalça çıkıklığına bakıldı mı 2.ayı gecmesin dediler benim doktor bulmam lazım
Bizim bugün 34 günlük oldu ama doğum yaptığım hastanedeki doktor 1 aylıkken yaptırabilirsiniz demişti kalçasında sacral gamze olduğu için ben de bugüne randevu aldım lokman hekimden bir doktor deneyeceğim bakalım umarım iyidir

Bizim oldu geçti şimdi. Serum fizyolojik damlatıyordum zaten hapşırıp atmaya çalışıyorlar biraz çıkıyor o sırada kalanı da aspiratörle içeri girmeden çekip olabildiğince rahatlatıyordum.
Zamanla geçiyor ama hapşırarak açıyorlar kendileri serum fizyolojik ile yumuşatırsan daha kolay açar

Bende öyle. Dolma yaptım geçen. Et balık köfte makarna patates yemeği kabak genelde bunları yapıyorum.
Çorba işi çok sıkıntılı bende de. Mercimek çorbasına bayılırım çok da yapar içerdik şimdi tarhana şehriye domates yapabiliyorum bi tek. İçim bayıldı şimdiden hepsi de birbirine benziyo

Normal canım daha tam solunum almayı da beceremiyorlar bir de ben her banyo sonrası otri bebeyle çekiyorum serum fizyolojik vermiyorum öyle bir sümük cıkıyorki küçük burunun neresinden çıkıyor diyorum normalde bakıyorum hiç gözükmüyor ilerlerde doluluk oluyor çektikten sonra nefes alışı biraz değişiyor özellikle o hırıltı eğer banyo yaptırmadıysam o zaman otri bebenin serum fizyolojik sıkıyorum onda çok ağlıyorlar tuzlu suya genzini yakıyor o yüzden olabildiğinde banyo sonrası sıvı vermeden çekiyorum yapıyorum dediğime bakma daha acemiyim ben eşimle yapıyoruz canı yanmasa da çekme sesinden korkuyorlar ağlıyorlar ben kafayı ve otri bebenin ucunu tutuyorum baba elleri ve otri bebenin diğer ucunu hallediyor

Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucum
Ya aslında bünye ile alakalı benim oğluşum mama ve anne sütü içti küçükken kilosu iyiydi şimdi zayıf resimlerde gördün zaten.. Sadece dozunu kaçırmadan vermek lazım mamayı..

Sağlık ocağındaki doktor 2.ay dedi ona göre randevu alacaktım ama doktorala görüştükten sonra alayım o zaman
Kimi de ilk ay diyor canım çocuk doktoru ve zaman yönlendirirse o zaman al bence bir kişiyi dinlemek lazım sanırım benim de hep asm farklı diyor çocuk doktoru farklı ben artık sadece çocuk doktoruna göre hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…