- 28 Temmuz 2016
- 4.036
- 6.672
- 158
Gayet iyi. Sütün yetiyor hiç merak etme53 günde 1.5 kilo almış canım yeterli mi bilmiyorum ama çiş sayımız fazla her bezimiz dolu dolu çıkıyor. Bu sabah emzirirken bi ıkındı o an dedim ki bunun sonu hiç iyi gözükmüyorbirden belinden sarı renk çıkmaya başladı hemen eşimi çağırdım altını açalım dedik bide ne görelim cidden kafasına kadar bulaşmış hemen duşa aldık Sanırım bezimiz artık küçük geliyor 2 numara kullanıyorduk Allah tan 3 numara siparişini vermiştim mesaj geldi gün içinde teslim edilecek.
2-6 ay arası dedi bizim doktorumuz. Daha yapılmadı o yüzdenKızlar göz için muayeneye gittiniz mi
Hmm ben emdikten sonra zaten sık sağmıyorum da sağdığımı da dolaba kaldırıyordum 10-15 ml anca çıkıyor onları ben akşam yatmadan önce emzirdikten sonra uzun süre uyusun diye toplu veriyorumBenimde oyle uzun suruyor malesef ama bu sagdigimiz muhtemelen kilo yapici yagli sut bende emdikten sonra 20cc falan cikiyor onuda hemen agzina tikiyorum bebenin bizimki useniyo cekipte gelmeyince
Ben Türk kahvesi de içiyorum nescafe de maşallah diyeyim uyku sorunu yok beni yek dinlendiren kahve ben gebelikte de içtim valla belki alışıktır kızBenimki de ne zaman yemeğe otursam kalkıyoMasaya koyuyorum ana kucağını, biraz öyle idare ediyorum. Hızlı hızlı yiyorum yemekleri. Kahve istiyorum içmek ama, benim kız uyumaz kahve içersem diye çekinmekten kahve içemedim hiç. Nescafe mi türk kahvesi mi içiyosun? Bi de sütlü mü? Ben süt tüketmiyorum gaz olmasın diye. Ama canım kahve çekiyo. Doğumdan hemen sonra bol bol sade kahve içmiştim ağrı olmasın diye, iyi ki içmişim. Hem ağrım olmadı, hemde hamilelikte içemediğimden acısını çıkardım.
ben de içiyorum. valla sanki ben hiç kısıtlamıyorum hiç birşeyiBen Türk kahvesi de içiyorum nescafe de maşallah diyeyim uyku sorunu yok beni yek dinlendiren kahve ben gebelikte de içtim valla belki alışıktır kız
AminnnBeeeen , iştah tavan resmen hamilelikte hiç iştahım yoktu oysa ki, Allah sonumuzu hayretsin
Demekki meme uyarılmıyormuş tam ben önce kıza veriyorum biraz memeyi 5 dk kadar o güzel uyarıyor sonra sağıyorum makinaların uyarıları çok efektif olmuyorCanım sen bana bu sağma makinesinin bi süre boş çekip sonra sütün geldiğini söyleyince denemek istedim 10 dk sağıyordum bu 10 dk nın hepsinde akmıyordu zaten sonra tamamen boş çekmeye başlayınca bende bırakıyordum şimdi bırakmadım dediğin gibi bi süre sürekli boş çekti sonra tine biraz aktı sonra yine durdu ben tine kapatmadım yine sonra akmaya başladı bu şekilde bi göğsü 20 dk sağdım süreç biraz uzadı ama en azından biraz daha süt çıktı teşekkürler
Canım gözü çocuk doktoruna sordum kaslar ancak oturuyor 3. Ayda gidin dedi kalçayı bir aylıkken çektirmiştim ben onun için herhangi bir çocuk doktoruna gitsen hastanede radyolojiye yönlendiriyor radyologlar bakıyor zatenKızlar göz için muayeneye gittiniz mi
Ben her gece burnunu temizliyorum doktor temizle dedi azicik aspiratörlede çekiyorum nefes alabiliyor benimkide ama baya çıkıyor aspiratörle çekince rahatlıyordaKızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ama emerken burnumdan nefes alabiliyor bebeğim sanki burnu tıkanıp nasıl olabilir ki? Sizde de var mı böyle bir durum normal mi?
2-6 ay arası dedi bizim doktorumuz. Daha yapılmadı o yüzden
Sağlık ocağındaki doktor 2.ay dedi ona göre randevu alacaktım ama doktorala görüştükten sonra alayım o zamanCanım gözü çocuk doktoruna sordum kaslar ancak oturuyor 3. Ayda gidin dedi kalçayı bir aylıkken çektirmiştim ben onun için herhangi bir çocuk doktoruna gitsen hastanede radyolojiye yönlendiriyor radyologlar bakıyor zatens
Bizim bugün 34 günlük oldu ama doğum yaptığım hastanedeki doktor 1 aylıkken yaptırabilirsiniz demişti kalçasında sacral gamze olduğu için ben de bugüne randevu aldım lokman hekimden bir doktor deneyeceğim bakalım umarım iyidirSizin kaç günlük oldu kalça çıkıklığına bakıldı mı 2.ayı gecmesin dediler benim doktor bulmam lazım
Bizim oldu geçti şimdi. Serum fizyolojik damlatıyordum zaten hapşırıp atmaya çalışıyorlar biraz çıkıyor o sırada kalanı da aspiratörle içeri girmeden çekip olabildiğince rahatlatıyordum.Kızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ama emerken burnumdan nefes alabiliyor bebeğim sanki burnu tıkanıp nasıl olabilir ki? Sizde de var mı böyle bir durum normal mi?
Bende öyle. Dolma yaptım geçen. Et balık köfte makarna patates yemeği kabak genelde bunları yapıyorum.Pırasa yiyemiyorum benacayip gaz yapıyor meyve sadece muz yiyebiliyorum portakal mandalina da gaz yapıyor süt ürünleri de içemiyorum ıspanak yapıyorum da onun da yıkamasına Sinir oluyorum et balık en güzeli sanırım gaz yapmıyor her gün ne pişirsem derdinden yıldım valla
Normal canım daha tam solunum almayı da beceremiyorlar bir de ben her banyo sonrası otri bebeyle çekiyorum serum fizyolojik vermiyorum öyle bir sümük cıkıyorki küçük burunun neresinden çıkıyor diyorumKızlar bebekleriniz hiriltili nefes alıyor mu? Özellikle ağlarken aralarda hırıltılı nefes alıyor, o titreşimi hissediyorum dokunduğum yerinden. Bir süredir filan var kafama çok takıldı. Doktora sordum telefon ile bu aylarda normal burun tıkanıklığı oluyor dedi. Fizyolojik serum onerdi.
Ya aslında bünye ile alakalı benim oğluşum mama ve anne sütü içti küçükken kilosu iyiydi şimdi zayıf resimlerde gördün zaten.. Sadece dozunu kaçırmadan vermek lazım mamayı..Aynen öyle..ama sadece mamayla beslenen çocuklarda kilo malesef kalıcı oluyor bununda örneğini yeğenimde gördüm hiç anne sütü almadı kuzucum
Kimi de ilk ay diyor canım çocuk doktoru ve zaman yönlendirirse o zaman al bence bir kişiyi dinlemek lazım sanırım benim de hep asm farklı diyor çocuk doktoru farklı ben artık sadece çocuk doktoruna göre hareket ediyorumSağlık ocağındaki doktor 2.ay dedi ona göre randevu alacaktım ama doktorala görüştükten sonra alayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?