2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende su pişirip yiyeceğim yakında
Haftanın 2 günü balık, bir günü et, bir günü tavuk, bir günü ıspanak bir günü kereviz kalan günü de buzluktan ne varsa şeklinde benim

Bende meyve tek muz yiyorum pırasa soğan ailesinden olunca süt yapar diye düşünmüştüm yarın seastar ın bebesinde çok gaz olmazsa bende kimyon koyup bazı şeyleri yemeyi denicem yoksa hergün ne yemek yapcam diye tıkanıp kalıyorum valla

öyle kıvrım kıvrım kıvranmadık. şimdi bir yarım saatlik nöbetimiz oldu

gunaydin parca parca uykularla boyle ne olcak halimiz bilmiyorum dun esimle gece keyif yapalim dedik bak bak bebeyle bizdeki cesarete baknormalde aksam 6 7 gibi kizim derin uykuya dalar genelde gece 3e kadar cok rahat uyur arada bir mamaya kaldiririm onda bile gozu kapali icer uyur dun sanki planimizi duymus gibi uyumadi bir turlu bu bebekler bizi anliyor herhaldeama azmettim film suresince ayagimda salladim ve izledim

Aynı benimkiyle Mamayla besliyor olsaydık 150 cc verc ektik oyuzden normal bence

öyle kıvrım kıvrım kıvranmadık. şimdi bir yarım saatlik nöbetimiz oldu
Evet ben de kuru fasulye yemiştim geçen bol kimyonlu ekstra bir gaz olmamıştı. Aksine 2 gündür et ve tavuk olarak besleniyorum bir gaz artışı var. Çok fazla parametresi var bu işin.

Bende su pişirip yiyeceğim yakında
Haftanın 2 günü balık, bir günü et, bir günü tavuk, bir günü ıspanak bir günü kereviz kalan günü de buzluktan ne varsa şeklinde benim
Tavuk hariç menüler aynı tavuk yerine etli patates falan yapıyorum gebelikten beri tavuk tüketmiyorum çok fazla hormonlu diye köy tavugu da pazardan güvenip alamadım hiç kerevize eşim söylenip duruyor ben yemek istemiyorum diye başka seçeneği yok tabi

Ne zaman keyifle Birşeyler yiyecek olsak benimki uyuyorsa da kalkıyor babaya sarılsam kalkıyor bu sabah baba kız salonda yatmışlar eşim uyumadı uyumadı sarıldım uyudu temas istiyor bu kız diyor ha bir de ne zaman kahve yapsam kalkıyor onun kesin kokusunu alıyor

Benimki de ne zaman yemeğe otursam kalkıyo Masaya koyuyorum ana kucağını, biraz öyle idare ediyorum. Hızlı hızlı yiyorum yemekleri. Kahve istiyorum içmek ama, benim kız uyumaz kahve içersem diye çekinmekten kahve içemedim hiç. Nescafe mi türk kahvesi mi içiyosun? Bi de sütlü mü? Ben süt tüketmiyorum gaz olmasın diye. Ama canım kahve çekiyo. Doğumdan hemen sonra bol bol sade kahve içmiştim ağrı olmasın diye, iyi ki içmişim. Hem ağrım olmadı, hemde hamilelikte içemediğimden acısını çıkardım.

Canım sen bana bu sağma makinesinin bi süre boş çekip sonra sütün geldiğini söyleyince denemek istedim 10 dk sağıyordum bu 10 dk nın hepsinde akmıyordu zaten sonra tamamen boş çekmeye başlayınca bende bırakıyordum şimdi bırakmadım dediğin gibi bi süre sürekli boş çekti sonra tine biraz aktı sonra yine durdu ben tine kapatmadım yine sonra akmaya başladı bu şekilde bi göğsü 20 dk sağdım süreç biraz uzadı ama en azından biraz daha süt çıktı teşekkürler

Ya ben de doktor arıyorum ortadoğu da gata mezunu bir doktora gittik bir kez ama dediğin gibi biz sormadan konuşmuyordu insan öyle sahiplenemiyor doktoru başka bulacağım
Sizin kaç günlük oldu kalça çıkıklığına bakıldı mı 2.ayı gecmesin dediler benim doktor bulmam lazım

Canım kilo alımı nasıl ? Çiş sayısı ?
Hiç sıkma canını. Benimde ilk günden beri iki memeden toplam 30 cc anca çıkıyor. Ama kilo alımı çok güzel
53 günde 1.5 kilo almış canım yeterli mi bilmiyorum ama çiş sayımız fazla her bezimiz dolu dolu çıkıyor. Bu sabah emzirirken bi ıkındı o an dedim ki bunun sonu hiç iyi gözükmüyor birden belinden sarı renk çıkmaya başladı hemen eşimi çağırdım altını açalım dedik bide ne görelim cidden kafasına kadar bulaşmış hemen duşa aldık Sanırım bezimiz artık küçük geliyor 2 numara kullanıyorduk Allah tan 3 numara siparişini vermiştim mesaj geldi gün içinde teslim edilecek.

150 ml mi vermemiz gerekiyormuş ? Hangi ayda/haftada kaç ml beslenmesi gerekiyor öyle bi Bilgi var mı ben bulamadım.

Canim.aptamil mamanin icinde yaziyor ekledim resmi bak ama bebek biraz kendiside belirliyor nekadar yiyecegini

Eklentiler

• 20201022_100417.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 39

Benimde oyle uzun suruyor malesef ama bu sagdigimiz muhtemelen kilo yapici yagli sut bende emdikten sonra 20cc falan cikiyor onuda hemen agzina tikiyorum bebenin bizimki useniyo cekipte gelmeyince

Beeeen , iştah tavan resmen hamilelikte hiç iştahım yoktu oysa ki, Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…