Ben boyadım canm dayanamadım daha fazla
Ben boyadım canm dayanamadım daha fazla
Popodan enjektörle uyar kusum kıyamam ya ne canı acıyordurBizde kaka nöbetindeyiz ne güzel her emdiğinde kaka yapıyordu yavrum 10 gündür 3 günde 1 e düştü.Doktor fitil vermiyoruz artık dedi gliserinli fitil kullanırdım diğerlerinde.
Bi çay kaşığı zeytinyağı vericem
bakalım ağlaya ağlaya uyuyo ağlaya ağlaya emiyo
Evet canım hamileyken bitkisel boyamıştım ama Süt için düşünmedim hiçBi si
Normal market boyalarindan aldn dimi canm
O kısmı yapmak istemiyorum.zeytinyağıyla kulak çöpü deniycem en kötü artık oda olmassa bebeklerde kullanılan bi şurup vardı veririm heralde.Popodan enjektörle uyar kusum kıyamam ya ne canı acıyordur
Uyuyo aslında ama yüzüstü omzumda masaj yapıyorum sırtına bıraksam ağlıyarak uyuyo kıyamıyorum.Var mı gece nöbetinde olaaan
Evet 1 saat aralıksız bagırup cağırmanın ardından uyuttum dedm 20 dk sonra uyandı smdi tekrar uyudu hadi hayrlısı valla intihara sürüklenmem an meselesiVar mı gece nöbetinde olaaan
sütün azsa işine yaramayabilirMochi alsam mı bende değer mi acaba? Elektrikliyle bile 30 cc çıkıyor mochide hiç süt elde edemem gibi.
Uyuyo aslında ama yüzüstü omzumda masaj yapıyorum sırtına bıraksam ağlıyarak uyuyo kıyamıyorum.
Yarın uyuyun mis gibi ama yook illa ya bağıracaklar ya omuzda duracaklarEvet 1 saat aralıksız bagırup cağırmanın ardından uyuttum dedm 20 dk sonra uyandı smdi tekrar uyudu hadi hayrlısı valla intihara sürüklenmem an meselesi
Duphalac etki ediyor kısa süredeO kısmı yapmak istemiyorum.zeytinyağıyla kulak çöpü deniycem en kötü artık oda olmassa bebeklerde kullanılan bi şurup vardı veririm heralde.
Ya ben cesaret edemiyorum hiç ama böyle de yiyecek bişey bulamıyorum olmadı bende kimyonu boca edip yiyeyimbol kimyonlu yiyorum ben. mercimek çorbası yedim geçen gün
Mastitte ağrı ara ara olmaz canım sürekli ağrır ve duramazsın acısından.ya tam boşaltmamıştır yada sağarken göğüs ucun makinede yanlış pozisyonda kalmıştır.Kızım uyuyor ama ben göğüslerimin sızısından uyuyamiyorum mastitis değildir umarım vae mi bilgisi olan arkadaşlar aniden bir sızlama geliyor ara ara
Bizim ki gündüz uyuyor genelde bende gündüz biraz uyuyorum. Aynen öyle canları sağolsun böyle böyle büyüyeceklerGündüz de hep kucaktatek canları sağolsun da
Ben nerdeyse gün içerisinde 4 litreden fazla su içiyorum demek ki onuda içmesem hiç sütüm olmayacakmışİyi geceler kızlar. Bizim yarın kalça ultrasonu randevumuz var. 44. güne denk geliyor.
Bu arada acı elma yağı kullananlar, zararlı diye biliyorum ben. Bi araştırın isterseniz.
Süt için en iyi şey su içmek. Bol bol su içince süt çoğalıyor. Onun yanında boza, bulgur pilavı, tahin helvası da iyi geliyor. Tatlı şeyler sütü arttırır derler genelde ama tatlı yiyince susadığımız için aslında sütü arttıran yine su oluyor.Bir de ben hiç kaç dk emdi, kaç cc emdi diye tutmuyorum hiç. Ne kadar emerse o kadar emziriyorum. Birinci ayımızda kilo alımı iyiydi. Bazen 5 dk, bazen 15 dk emiyo. Hiç uzun uzun emdiğini hatırlamıyorum.
Duphalac sen kendinmi verdin bebegine yoksa doktormu tavsiye etti..bizim doktor duphalac kullanamaz asla şu anda diyor daDuphalac etki ediyor kısa sürede
Dolmuştur sağarsan rahatlar benimde öyle sızlıyor sağıyorum hemen.Kızım uyuyor ama ben göğüslerimin sızısından uyuyamiyorum mastitis değildir umarım vae mi bilgisi olan arkadaşlar aniden bir sızlama geliyor ara ara
Ben sütün artması için günde bir veya iki tane solgarın süt arttırıcı mayalı hapını alıyorum, humana still içiyorum günde bi bardak, kimyon, rezene ve anason tohumu karışımı aldım ondan da bir bardak içiyorum, mğmkün mertebe uyumaya çalışıyorum, ve tabi en önemlisi 3 lt ye yakın su. Bu arada doktorum hamilelikteki tüm multivitamin, kalsiyum, magnezyum ve kan hapını iç süt yapmak için bunlar lazım dedi emzirdiğin sürece. Benim de sütüm aman aman değil sanırım ama maşallah çok şükür yetiyor. He bi de günde bir öğünde et olsun tavuk balık kırmızı neyse. İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla mutlulukla kolaylıkla büyütelim bebişlerimiziKızlar ya bu konu çok konuşuldu ama moralim çok bozuldu sütüm ilk günden beri zaten azdı ama son 2-3 gündür iyice azaldı. 3-4 saat emzirmediğim zaman bile iki göğsümden toplam 50-60 ml çıkıyor göğsüm dolup hiç sertleşmiyor ve oğluma göğsümü verdiğimde biraz emip sinirlenip ağlamaya başlıyor. Bu sütün artması için neler yapıyorsunuz ve gerçekten işe yarıyor mu ?
Kendimi sürekli bi annenin sütü çocuğunu beslemeye illaki yeter diyorum ama artık oğlum doymuyor hissediyorum 1 saatten fazla memede tutuyorum ama sonunda yine ağlıyor garibim. Bana bi akıl verin. Sütümüz dönem dönem artıp azalır mı ? Sütüm artsın diye emzirme sonrası damla damla da olsa göğsümü sağıyorum sağmak sütü azaltır mı ? Biraz fazla soru oldu ama genel olarak derdimiz belli maalesefoğluma yetebilmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?