2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Popodan enjektörle uyar kusum kıyamam ya ne canı acıyordur

Uyuyo aslında ama yüzüstü omzumda masaj yapıyorum sırtına bıraksam ağlıyarak uyuyo kıyamıyorum.

Evet 1 saat aralıksız bagırup cağırmanın ardından uyuttum dedm 20 dk sonra uyandı smdi tekrar uyudu hadi hayrlısı valla intihara sürüklenmem an meselesi
Yarın uyuyun mis gibi ama yook illa ya bağıracaklar ya omuzda duracaklar
Yüzüstü yatırsam kesin uyur ama bu sefer ben korkuyorum bi şey olur diye

Kızım uyuyor ama ben göğüslerimin sızısından uyuyamiyorum mastitis değildir umarım vae mi bilgisi olan arkadaşlar aniden bir sızlama geliyor ara ara
Mastitte ağrı ara ara olmaz canım sürekli ağrır ve duramazsın acısından.ya tam boşaltmamıştır yada sağarken göğüs ucun makinede yanlış pozisyonda kalmıştır.

İyi geceler kızlar. Bizim yarın kalça ultrasonu randevumuz var. 44. güne denk geliyor.

Bu arada acı elma yağı kullananlar, zararlı diye biliyorum ben. Bi araştırın isterseniz.

Süt için en iyi şey su içmek. Bol bol su içince süt çoğalıyor. Onun yanında boza, bulgur pilavı, tahin helvası da iyi geliyor. Tatlı şeyler sütü arttırır derler genelde ama tatlı yiyince susadığımız için aslında sütü arttıran yine su oluyor. Bir de ben hiç kaç dk emdi, kaç cc emdi diye tutmuyorum hiç. Ne kadar emerse o kadar emziriyorum. Birinci ayımızda kilo alımı iyiydi. Bazen 5 dk, bazen 15 dk emiyo. Hiç uzun uzun emdiğini hatırlamıyorum.

1 hafta sonra 2 aylık olacak bebekler tek öğünde kaç ml süt veya mama tüketebilir ki ? Biraz önce oğluma önce 100 ml süt verdim bitince baktım bu çığlık çığlığa ağlıyor bende 20 ml daha verdim yine yetmedi bide üstüne memeyi verdim ancak öyle uyudu acaba benim oğlan fazla mı iştahlı ya
Acaba bebeklere aç mı kalıyor diye gereğinden fazla besliyor olabilir miyiz ? Bizim hemşire gereksiz yere bebeğin midesini büyütmeyin demişti gerçi bi gittiğimizde de anne sütü bebeği obez yapmaz demişti.

Ben nerdeyse gün içerisinde 4 litreden fazla su içiyorum demek ki onuda içmesem hiç sütüm olmayacakmış

Ben sütün artması için günde bir veya iki tane solgarın süt arttırıcı mayalı hapını alıyorum, humana still içiyorum günde bi bardak, kimyon, rezene ve anason tohumu karışımı aldım ondan da bir bardak içiyorum, mğmkün mertebe uyumaya çalışıyorum, ve tabi en önemlisi 3 lt ye yakın su. Bu arada doktorum hamilelikteki tüm multivitamin, kalsiyum, magnezyum ve kan hapını iç süt yapmak için bunlar lazım dedi emzirdiğin sürece. Benim de sütüm aman aman değil sanırım ama maşallah çok şükür yetiyor. He bi de günde bir öğünde et olsun tavuk balık kırmızı neyse. İnşallah hepimiz hayırla sağlıkla mutlulukla kolaylıkla büyütelim bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…