2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
bizde doktor harici geçen hafta kvalidelere gittik. bugün de eşimin teyzesine gittik yarın yine kvlideler. onun harici sokak gezmesi yapmadık. hava iyi olsa kesin yapardım ama. 27günlüğüz bugün.

Ben gece yanıma mutlaka atıştırma için tatlı bisküviler koyuyorum emzirmeye kalkınca şekerim düşüyor
İlk çocuğumda ben de senin gibi yapıyordum gece her emzirmede tatlı birşeyler atıştırırdım sonucu çok kötü oldu benim için zaten kilo almaya yatkınım, diyet yapmakta zorlanıyorum sonra her artı kilo üstüme yapışıp kalıyor..bunda daha dikkatliydim ama bu ara yine sapıttım biraz hem süt olsun diye yiyorum sütümün azalmasından korkuyorum hem de bu coronadan dolayı kısıtlanmak, iki çocuk, sosyal hayatın olmaması filan duygusal açlık yapıyor ben de, tok olsam bile yiyorum sürekli

Kızlar evin nem oranını nasıl ayarlıyorsunuz kızın iki gündür burnu tıkanıyor baktım ki nem oranı %25 ellilerde olması lazım ki kalorifer suluğu da var üstüne ıslak havlu koydum 35lere çıktı benim bile kuruyor boğazım burnum tüm gece aynı odada üç nefes normal aslımda da nemlendirici makina kesinlikle alma dedi doktor ben de yarardan cok zararı var diye istemiyordum ama yükseltemedim en son tüm odaların kapısını açıp buhar kazanlıyla ütü yaptım koridorda biraz normale yakın oldu

Hehe nerede yaşıyorsun ki?
Bizim bulunduğumuz yer zaten çok nemli bir yer ev içi kurumuyor ama ne kadar nem oranı bilmiyorum.

Bnimde oglumun burnu surekli tikalri ozelliklede geceleri nemden dolayimi petekler yaniyo ustune islak seyler mi atsam

Bunaldık artık insan bir yerler arıyor yumurtayı bende duymuştum sepet falan hazırlıyorlar hatta ne güzel bitti mi yüksek lisans
Bende bari resim cekeyim 40 yazip dedim ama benim zırlak durmadı annemde karnı tokken banyo yapılmaz dedi iyice ağladı havlusuyla dudakları büzük tek resmimiz var 40 hatırası artık

Ben yemeğe pek düşkün değilim 2-3 kilo fazlam kaldı doğum sonra yarın kırkımız çıkıyor hamilelik sonrası iştah falan kalmadı bende iki öğün zor yiyorum meyve yerdim deli gibi gebeyken şimdi o da yok sadece geceleri emzirince şekerim düşüyor ondan yiyorum ben hayatım boyunca sevemedim yemek yemeyi o kadar kilolar kalsın dedim Doğumdan çıkınca 5 kg vermiştim bir hafta sonra da 5-6 kg gitti almak da dert vermek de yine kemik torbası oldum iki türlüsü de kötü gücüm kalmıyor bebeği ilerde nasıl taşıyacağım acaba

Ohh ne güzel
Ankarada hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz

Hehe nerede yaşıyorsun ki?
Bizim bulunduğumuz yer zaten çok nemli bir yer ev içi kurumuyor ama ne kadar nem oranı bilmiyorum.
Muğladayım canım aslında nemli burası ama kaloriferi yakmaya başlayınca bayağı kuru oldu ev havalandırıyorum da hep yatak odasını ama

Olsun hatıra bir tane olsa da yeter ben de cok fazla tok yıkamıyorum emzirdikten sonra yarım saat bekliyorum kusma ihtimaline karşı yeni emdiyse yıkamıyorum

Su an kac kilosun canm bnde cok zayofim gidiyo hemen dogun kilolarim yiyorum ama alamiyorm 61 ile doguma gittim suan 54 m

Ortadoğu hastanesi elnara hanım var. Çok ilgili mesaja bile hemen dönüyor. Şimdilik onun tskibindeyiz.
Aaa gercekten mi dogumuda mi orda yaptınız bizde oraya gittik ama başka bir doktora sorarsan cevap veriyor birazcık sert konuşamadım açıkçası daha ilgili bişey olduğunda iletişim kurabileceğim doktor arıyorum iyi oldu söylediğiniz o zaman aynı semtte oturuyoruz

Doğumu da özlem hanımda yapmıştım:) siz de mi doğumu orada yaptınız? hastamrye yürüme mesafesi 5 dk evet o doktor yenidoğan doktoru ben ona asla götürmedim. Ters ters konuştu azarlar gibi cevabını aldı oturdu aşağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…