2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Çok ağladı durmadı bugün 40ımız vardı annem zeytinyagiyla uyardı ben becerememişim yaptı bikaç saat rahatladı sonra baştan devam ne gazları bitiyo ne kakaları
Bizim de yarın kırkımız çıkıyor dışarı çıktınız mı 40 gezmesine yarın çıksak diyorum 13-16 arası çıkabiliyoruz sanırım haftasonuna denk gelmese sahile götürürdüm de şimdi kalabalık olur kesin üniversiteye götürelim bari boş oluyor orası kırk gezmesi bahane çocuk azıcık hava alsın istiyorum sanırım ilerleyen günlerde soğuk virüs derken iyice evlere tıkılcaz hastane dışı çıkarmadım şimdiye kadar

Çişli bezi oluyor hatta üzerime işiyor genelde ama mama yiyince kaka yapıp anne sütünde neden yapmıyor anlamadım
Genelde tam tersi olur ama bence tesadüf olabilir mi her geçen gün kakaları azalacak Zaten

Ben ilk 6.gğn ciğerciye götürdüm çıkış o çıkış beklemedim 40ı falan. iyi ki de beklememişim. Ankara buz kapı dışarı çıkamıyoruz 4 5 gündür

Annemlere ve görümcemlere gitmistik alışverişe gittik yemege gittik bikaç kez çıkmıştık ama bugün banyo yaptırdık soğuk çıkmayalım dedik yarın kayınvalideme gidicez onların ev biraz uzak bu gezmelerde de bebeğe para veriyorlar ilk kez geldigi icin sizlerde de var mı böyle şeyler

Kizlar sacimi boymak istiyorum.Acaba sute gecer mi? Boyatan var mi

Yok bizim mızmız ıkınmayı beceremiyo sanırım yoksa kabızda değil bazen seni düşünüyorum dışardan ayy ikiz ne güzel diyoruz ama bi taneye bakması zor maşallah sana
Gerçekten bende hep onu düşünüyorum. Rabbim sabır kolaylık versin. Ne kadar zor. Ama büyüdükçe çok güzel olacak inşallah

Ben ilk 6.gğn ciğerciye götürdüm çıkış o çıkış beklemedim 40ı falan. iyi ki de beklememişim. Ankara buz kapı dışarı çıkamıyoruz 4 5 gündür
Bana kalsa ben hergün çıkarım da eşim cok panik virüsten dolayı yok bağışıklığı yok falan bana akıl veriyor bir kere çıktık aslında unutmuşum onu çünkü sürekli eşimle tartıştık o yüzden hatırlamak istemiyor da olabilirim cok panik ya virüsten dolayı evlere zor giren adamı çıkartamıyorum geçsin gitsin artık şu illet

Biz de sahilde oturuyoruz. Sahilde bi yürüyüşe çıkıyoruz hava güzel olunca genelde. Ama ben eve gelince eşimin başının etini yiyorum virus bulasmis midir boğazım agriyor bi daha çıkmayalım gibi.
Mantık çerçevesinde baktığımda insanlarla aramızda 3 metre mesafe oluyor en az. Ona rağmen.
Bu gergin ortam anksiyeteye davetiye çıkardı hep.

Ne zaman oldu tüm bunlar ne kadar sürdü

Bizim memlekette var öyle şeyler ama bizim şu an bulunduğumuz yerde hiç akraba yok kayınvalidem çalıştığı için bir hafta durup İstanbul’a döndü annem de 25 gün kadar kaldı Antalya’ya gitti eşimle birlikte sabah banyo yaptırıp öğleden sonra karşı komşuya gideceğiz karşı komşu dediğimde yükseklisans danışman hocam okul yetmez dedim karşısından ev tuttum da annesi cok istiyormuş zaten kulağına ismini de hocamın babasına okutmuştum akraba olmayınca komşular arkadaşlar hayra hocalar bile akraba gibi oluyor sonra da bir arkadaşa gideceğiz o da yumurta veriliyor biliyorum dedi bugün arayınca bazı yerlerde de yumurta veriliyormuş hazır evdeyiz hep birşey yapmıyoruz macera arıyorum kendime sabah kırklama banyosunu yaptırcam malzemeleri hazırladım akşamdan aslında inanmam etmem ama Doğumdan sonra geleneksel bir yan cıktı içimden 40 taş toplamadım yalnız evde taş boyama için topladığım taşlar vardı onları koyarım

Ben kanguruya koyup koyup çıkardım açık havada park bahçede hep dolaştırdım. Çocuğu havasızlık hasta eder açık hava değil. Çok güzel empoze ettim kızımla başbaşa kahve içmeye bile gittik
Ben çevremdekileri çok karıştırmadım işime. Evde olsam kafayı yerdim aşırı alışmıştım. Kahvaltıyı bile park bahçe yeşillik bulup dışarda yapıyordum

Ne zaman oldu tüm bunlar ne kadar sürdü
Benim benimki uzun sürdü çünkü ilk başta kız meme ucunu kavrayamadı o yüzden uzun sürdü ve hemoroid nedeniyle yatarak ya da dik oturamadan emzirince emzirme pozisyonundan kaynaklı oldu bir de üstüne kilo kaybından dolayı gece gündüz saat başı emziriyordum ah o günler geldi aklıma sen benimkinin uzun sürdüğüne bakma senin ilk zamanlar değil artık uzun sürmez emzirme pozisyonu ya da bebeğin çene kaslarının gelişmemesi gibi durumlar söz konusu değil benim geçenlerde yine olmuş büyük ihtimal gece uyku sersemi meme ucunun tamamını alıp almadığına bakmıyorum bir iki sızladı kabuk bağladı hemen seninki de uzun sürmez merak etme bir de ben her emzirme öncesi ve sonrası sütümle siliyorum memeyi bebeğin tükürük salgısı da iyileştirmeyi geciktirir ya da yara yapabilir aklında olsun

Ayy çok zor ya neyse ki geçmiş bitmiş. Ben de emzirme sonrası krem sürüyorum hemen. Işte tek endişem sürekli emziriyorum nasıl iyileşecek böyle diye? Ama dünden bugüne kayda değer bir acıda azalma var. Inşallah dediğin gibi çok sürmez bakalım. Çok teşekkür ederim gerçekten.

En güzelini yapmışsın koca olunca karışan cok birşey de diyemedim benim de söz hakkım var yarısı benden bu kızın dedi kendileri hergün balkona cıkarıp temiz hava aldırdım kendim de cıktım bunaldıkça artık yarından itibaren çıkarız hep soğuk falan olsa da ne yapayım tüm kış evde mi duracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…