2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizce :KK43: endişelendim ağrım olunca

Kızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizce :KK43: endişelendim ağrım olunca
Bende farkediyorum azıcık yorulunca ağrım oluyor birşey olmaz Allah'ın izniyle ama dikkat etmek gerekiyor büyüklerimiz bir yere uzanma , ağır kaldırma felan derler biraz dikkat etmek lazm

Bugünlerde çok yorulmamak lazım. Ev işini gunlere bölerek yapmaya çalış bence. Biraz yorulunca bende de bel ağrısı oluyor. Dinlenince geçecek insallah

Doktora gittim canim cuma günü beta hcg 216 çıktı kanda adet düzensizliği sanırım.
Yok canım beta açısından demedim. Son adet tarihine göre muhtemel doğum tarihini tekrar heaspla istersen. Senin sat benden erken ama dogum 11 aralık görünüyor. Benim sat 25 şubat. Doğum 1 aralık mesela. O yuzden dedim

Ben süpürgeyi eşime yaptırıyorum bu dönemde çünkü süpürürken kasık bölgesine baskı hissediyorum ve benim de agrım oluyor. Ilk hamileligimde de böyleydi. En azından bir süre. Ya da mecbursan arkadaşın da dediği gibi bölerek yap. Tüm evi tek seferde süpürme

dun bende sdce camasir asip 2 oda supurdum ve tum gece kivrandim sancidan bence is yapma canm ben dun tobe ettm yapmicam bidaha

dun bende sdce camasir asip 2 oda supurdum ve tum gece kivrandim sancidan bence is yapma canm ben dun tobe ettm yapmicam bidaha
Ya evet bende dün evi süpürüp biraz is yaptım gece boyu kivrandim kasiklarim çok ağrıdı.. Bende cok is yapmicam artık. Dikkatli olalım kizlar

kizlar persembe gunu dr a gjdicem gittigim zaman 5 hafta 2 gunluk olucam allah izin verirse. keseyi gorebliriz insallah😥

Kızlar merhaba🌺
Dün hamile olduğumu ögrendim Allah nasip ederse bende Aralık annesi olucam 🥰
Çok heycanliyim şimdiden 💃🏻
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah ♥
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :dua:

Bende bu sabah aile hekimine gittim kan verdim sonucu msj atsr misiniz gelemem de dedim 😄 gün içinde mesaj atarlar dedi de ben 5 den önce beklemiyorum 🤭

X