Çok teşekkür ederim, inşallahÇok geçmiş olsun. Inşallah sağlıklı ilerler hamileliğiniz
Doktora gittim canim cuma günü beta hcg 216 çıktı kanda adet düzensizliği sanırım.7 şubatsa eger 11 aralık olmaması lazım dogum tarihi. Bi uyuşmazlık var canım bi bak istersen tekrar.
Bende farkediyorum azıcık yorulunca ağrım oluyor birşey olmaz Allah'ın izniyle ama dikkat etmek gerekiyor büyüklerimiz bir yere uzanma , ağır kaldırma felan derler biraz dikkat etmek lazmKızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizceendişelendim ağrım olunca
Bugünlerde çok yorulmamak lazım. Ev işini gunlere bölerek yapmaya çalış bence. Biraz yorulunca bende de bel ağrısı oluyor. Dinlenince geçecek insallahKızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizceendişelendim ağrım olunca
Yok canım beta açısından demedim. Son adet tarihine göre muhtemel doğum tarihini tekrar heaspla istersen. Senin sat benden erken ama dogum 11 aralık görünüyor. Benim sat 25 şubat. Doğum 1 aralık mesela. O yuzden dedimDoktora gittim canim cuma günü beta hcg 216 çıktı kanda adet düzensizliği sanırım.
Ben süpürgeyi eşime yaptırıyorum bu dönemde çünkü süpürürken kasık bölgesine baskı hissediyorum ve benim de agrım oluyor. Ilk hamileligimde de böyleydi. En azından bir süre. Ya da mecbursan arkadaşın da dediği gibi bölerek yap. Tüm evi tek seferde süpürmeKızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizceendişelendim ağrım olunca
Evet canım. Net değil henüz. Nasıl hesaplayacagimi bilemedimYok canım beta açısından demedim. Son adet tarihine göre muhtemel doğum tarihini tekrar heaspla istersen. Senin sat benden erken ama dogum 11 aralık görünüyor. Benim sat 25 şubat. Doğum 1 aralık mesela. O yuzden dedim
dun bende sdce camasir asip 2 oda supurdum ve tum gece kivrandim sancidan bence is yapma canm ben dun tobe ettm yapmicam bidahaKızlar ben bugün biraz temizlik yapayım dedim süpürge falan açtım ama çok mu yordum kendimi bilmiyorum belim ağrıyor birkaç saattir. Bişey olur mu bu kadar işten sizceendişelendim ağrım olunca
Gözün aydın canim hayırlısıyla kucağımıza aliriz inşallah hepimizKızlar merhaba
Dün hamile olduğumu ögrendim Allah nasip ederse bende Aralık annesi olucam
Çok heycanliyim şimdiden
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah ♥
Ya evet bende dün evi süpürüp biraz is yaptım gece boyu kivrandim kasiklarim çok ağrıdı.. Bende cok is yapmicam artık. Dikkatli olalım kizlardun bende sdce camasir asip 2 oda supurdum ve tum gece kivrandim sancidan bence is yapma canm ben dun tobe ettm yapmicam bidaha
Amiiin insallahGözün aydın canim hayırlısıyla kucağımıza aliriz inşallah hepimiz
Evet canım. Net değil henüz. Nasıl hesaplayacagimi bilemedim
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar merhaba
Çok heycanliyim şimdiden
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah ♥
Hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallahKızlar merhaba
Çok heycanliyim şimdiden
Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin insallah
İnşallah görürsün canm bizide bilgilendir bakalım henüz keseyi gören yok diye biliyorum yavaş yavaş başlıyacakkizlar persembe gunu dr a gjdicem gittigim zaman 5 hafta 2 gunluk olucam allah izin verirse. keseyi gorebliriz insallah
asiri korkuyorum. 2 ay once kimyasal gecirdigim icin.İnşallah görürsün canm bizide bilgilendir bakalım henüz keseyi gören yok diye biliyorum yavaş yavaş başlıyacak ☺☺