Hayırlı olsun bence iyi değeriniz sahlikli gebelik olsun sağlıcakla kucaginiza alınBen tabiki bekleyemedim gidip kan verdim sonuç 145 çıktı adetim 2 gün gecikti ama sanki değer düşük gibi Bi bilginiz var mı sat27 şubattı
Ben tabiki bekleyemedim gidip kan verdim sonuç 145 çıktı adetim 2 gün gecikti ama sanki değer düşük gibi Bi bilginiz var mı sat27 şubattı
Benim de sat 25 subat ve 2 gün gecikti adetim. Bugün kan verdim 157 çıktı. Dr iyi dedi değer için. Önemli olan düzenli artış göstermesi sanırımBen tabiki bekleyemedim gidip kan verdim sonuç 145 çıktı adetim 2 gün gecikti ama sanki değer düşük gibi Bi bilginiz var mı sat27 şubattı
Maşallah gözünüz aydın. 17 aralık görünüyor doğum tarihi doğru mu. Bu kadar erken kese görünüyor muSelam kızlar bende rabbim izin verirse aralık annesi ol camönceki gün keseyi gördük şükür
Hayırlı olsun böyle yazmışsiniz Allah nasip etmişBat 22 mart tutarsa aralık 2020 de tekrar anne olacağım burada bekliyim takipte kalayım
İlk testinizin fotosu varmı bende bugün yaptım varla yok arası çizgi çıktı bata 2 gün varBugün idrar testimi tekrarladım, iki gün önceye göre koyulaşmış ikinci çizgibirkaç gün daha bekleyeceğim sanırım kan testi için
Canım kese yerleşme kanamasını gördukten 8 gun sonra keseyi gördü dr bende yumurtlamayi göre yaptım nasıl hesaplanır bilmiyorum kiMaşallah gözünüz aydın. 17 aralık görünüyor doğum tarihi doğru mu. Bu kadar erken kese görünüyor mu
İlk testinizin fotosu varmı bende bugün yaptım varla yok arası çizgi çıktı bata 2 gün var
Bnimkisi sizin 5.gun testiyle aynıİlk resim Bata 5 gün kala, ikincisi 3 gün kala, üçüncüsü de 1 gün kala yapıldı.
Mart ayı topiğinde sizinkini de gördüm bence var sizin de
Hamilelik uygulamaları var. Onlara son adetinin başlangıcını girince orda hesaplıyor muhtemel doğum tarihiniCanım kese yerleşme kanamasını gördukten 8 gun sonra keseyi gördü dr bende yumurtlamayi göre yaptım nasıl hesaplanır bilmiyorum ki
Sağolasın canım Çok şükür. Inşallah devamı gelirHayırlı olsun böyle yazmışsiniz Allah nasip etmiş ☺
Bir uygulama kullanıyorum ama çok karışık ella adı galibaHamilelik uygulamaları var. Onlara son adetinin başlangıcını girince orda hesaplıyor muhtemel doğum tarihini
Bir uygulama kullanıyorum ama çok karışık ella adı galiba
İlk testinizin fotosu varmı bende bugün yaptım varla yok arası çizgi çıktı bata 2 gün var
Eki Görüntüle 2609134
bak bunlar benim adete 3 gün kala- 1 gün kala-adetin 1 gün gecikmesi ile yaptığım testler yukarıdan aşağıya doğru. Iki gün sonra da kan verdim 157 çıktı
[/QUOT ne güzel gün gün artmış bende sabahı merakla bekliyorum yapicam hayırlısıyla görürüm bende inşallah
Selam herkesebüyük ihtimalle kasım annesi olacağım ama tahmini tarihe göre yerimi alayım