2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
hoşgeldin :) tarihlerimiz aynıymış, bende kasım mı aralık mı diye muallakta kalarak buraya geldim :KK25:
sızın kasım da olabılır benım sılık cızgılı susam tanesı kendını bellı ederse :) 04,12,2020 gorunuyor ama 2. dogum olucak ve sezeryan ben kasım ayında dogum yapğarım galıba

sızın kasım da olabılır benım sılık cızgılı susam tanesı kendını bellı ederse :) 04,12,2020 gorunuyor ama 2. dogum olucak ve sezeryan ben kasım ayında dogum yapğarım galıba

Bende sata göre hesap ettim, doktora gittiğimde o da daha doğru bir tarih verir muhtemelen. Benim de kasım olur aralığı bulmaz diye tahmin ediyorum :)

Merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza hayırlı olsun ,2015 Eylül anneleri topigini takip etmiştim şimdi 2020☺️ takvimi nasıl ekliyorduk acaba

Yaa benim oglum 2015 ekimli. Simdi de burayi takip ediyorum inşallah.
İmzaya eklemeyi soruyorsun sanırım. Üstte kendi profil fotona tıkla. Orada hesap detayları var ona tıkla. Açılan sayfada bebeginizin doğacağı tarihi yazıp kaydedince çıkıyor.

Yaa benim oglum 2015 ekimli. Simdi de burayi takip ediyorum inşallah.
İmzaya eklemeyi soruyorsun sanırım. Üstte kendi profil fotona tıkla. Orada hesap detayları var ona tıkla. Açılan sayfada bebeginizin doğacağı tarihi yazıp kaydedince çıkıyor.
Oldu evet yaptım böyle daha heyecanlı oldu ☺️ benimde oğlum var

Merhabalar
Bende daha yeni öğrendim keseyi göremedik beta hcg 216 çıktı daha çok minik sanırım kaç haftalik olduğunu söyleyemedi doktor net sanırım 3 haftalık fln
Çok heycanliyim. Bir oğlum var sitede ocak 2015 annnelerindendim 🙈

Merhabalar
Bende daha yeni öğrendim keseyi göremedik beta hcg 216 çıktı daha çok minik sanırım kaç haftalik olduğunu söyleyemedi doktor net sanırım 3 haftalık fln
Çok heycanliyim. Bir oğlum var sitede ocak 2015 annnelerindendim 🙈
Hayırlı olsun 3 kişi olduk 2015 erkek annesi olarak ☺️ sizin değeriniz çok yüksek çıkmış masallah

Dr randevum 5+6 da olacak kalp atışı için erken mi sizde ileri bi tarihe mi almalıyım

Hayırlı olsun 3 kişi olduk 2015 erkek annesi olarak ☺ sizin değeriniz çok yüksek çıkmış masallah
Öylemi? Süper çok sevindim 🙈 ya banada tam aksine düşük gibi geldi benim adet dönemlerinde düzensizlik olduğu için şuan net değil 7 şubat son adet tarihim ama uyuşmuyor Sonuçlarımla😂

Öylemi? Süper çok sevindim 🙈 ya banada tam aksine düşük gibi geldi benim adet dönemlerinde düzensizlik olduğu için şuan net değil 7 şubat son adet tarihim ama uyuşmuyor Sonuçlarımla😂
Takvimde 13.12 .2020 yazdığı için ona göre yüksek geldi ☺️sağlıklı gebelik olsun inşallah ilk ay böyle degerler felan derken gecicek

Hanımlar tablo oluşturdum giriş sayfasında bilgilerinizi paylasirsaniz ekleme yapabilirim ☺️

hayırlı olsun gebelıgınız ılk defa mı konrtole gıdeceksınız kese yı gordunuz mu
Teşekkür ederim sizlerinde hayırlısı olsun inşallah
Bu ikinci gebeliğim 7 buçuk yaşında kızım var
Bu arada perşembe günü beta 215 ti 4+1 de kese görünmedi dr um 10 gün sonra gel dedi ama 5+6 oluyo o zaman acaba aldığım randevu tarihinden 1 hafta sonra gitsem de kalp atışı da olsun 5+6 erken değil mi sizlerin nasıl durumlar

X