- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
Indirim şimdi daha güzel bir uygulama ve ona göre ben kasımda doğum yapacakmisimHamilelik uygulamaları var. Onlara son adetinin başlangıcını girince orda hesaplıyor muhtemel doğum tarihini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Indirim şimdi daha güzel bir uygulama ve ona göre ben kasımda doğum yapacakmisimHamilelik uygulamaları var. Onlara son adetinin başlangıcını girince orda hesaplıyor muhtemel doğum tarihini
Indirim şimdi daha güzel bir uygulama ve ona göre ben kasımda doğum yapacakmisim
17 şubat canım bat 18 mart ı
Son adetin ne zamandı senin.
Tamamdır ozaman. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim17 şubat canım bat 18 mart ı
Amin inşallah canım rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeginiTamamdır ozaman. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim
sızın kasım da olabılır benım sılık cızgılı susam tanesı kendını bellı ederse :) 04,12,2020 gorunuyor ama 2. dogum olucak ve sezeryan ben kasım ayında dogum yapğarım galıbahoşgeldin :) tarihlerimiz aynıymış, bende kasım mı aralık mı diye muallakta kalarak buraya geldim
sızın kasım da olabılır benım sılık cızgılı susam tanesı kendını bellı ederse :) 04,12,2020 gorunuyor ama 2. dogum olucak ve sezeryan ben kasım ayında dogum yapğarım galıba
Oldu evet yaptım böyle daha heyecanlı oldu benimde oğlum varYaa benim oglum 2015 ekimli. Simdi de burayi takip ediyorum inşallah.
İmzaya eklemeyi soruyorsun sanırım. Üstte kendi profil fotona tıkla. Orada hesap detayları var ona tıkla. Açılan sayfada bebeginizin doğacağı tarihi yazıp kaydedince çıkıyor.
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinOldu evet yaptım böyle daha heyecanlı oldu ☺ benimde oğlum var
Teşekkür ederim amin hepimiz için insallahHayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun 3 kişi olduk 2015 erkek annesi olarak sizin değeriniz çok yüksek çıkmış masallahMerhabalar
Bende daha yeni öğrendim keseyi göremedik beta hcg 216 çıktı daha çok minik sanırım kaç haftalik olduğunu söyleyemedi doktor net sanırım 3 haftalık fln
Çok heycanliyim. Bir oğlum var sitede ocak 2015 annnelerindendim
hayırlı olsun gebelıgınız ılk defa mı konrtole gıdeceksınız kese yı gordunuz muDr randevum 5+6 da olacak kalp atışı için erken mi sizde ileri bi tarihe mi almalıyım
Öylemi? Süper çok sevindim ya banada tam aksine düşük gibi geldi benim adet dönemlerinde düzensizlik olduğu için şuan net değil 7 şubat son adet tarihim ama uyuşmuyor SonuçlarımlaHayırlı olsun 3 kişi olduk 2015 erkek annesi olarak ☺ sizin değeriniz çok yüksek çıkmış masallah
Takvimde 13.12 .2020 yazdığı için ona göre yüksek geldi sağlıklı gebelik olsun inşallah ilk ay böyle degerler felan derken gecicekÖylemi? Süper çok sevindim ya banada tam aksine düşük gibi geldi benim adet dönemlerinde düzensizlik olduğu için şuan net değil 7 şubat son adet tarihim ama uyuşmuyor Sonuçlarımla
Teşekkür ederim sizlerinde hayırlısı olsun inşallahhayırlı olsun gebelıgınız ılk defa mı konrtole gıdeceksınız kese yı gordunuz mu