Evet canim deli gibi merak ediyorum ama kizimida dusunmek zorundayim simdilik bir sorunum yok sukur insallah boyle devam ederYaaaaaaa valla sejde cok haklisin ben nasil durur acaba die düşünürken az bekle o zaman canim ortalik duzelene kdr cocukla zaten cikamazsin kimseyede birkma.kimseye guven yok bu devirde
Doktora nasil ulasamiyorsunuz ya boyle sacma is mi olur , asilama tup bebek tedavileri riskli ve surekli kontrol isteyen durumlar o yuzden dedim canim , ama fazla da bilgik yok umarim yardimci olan biri cikarGeç mi kalıyorum yanı gitmek icin tüp bebekle oldu
Muhtemelen görünür canm bennki 5+0 da gördükKızlar ben 4+2 yim bugun. sata göre
Transferimin 12. Günü yani dün beta 3200 çıktı muhtemelen ikiz gebelik
5+1 de doktora gitsem kese görünür mü beta yüksek görünür diye tahmin ediyorum fikirlerinizi almak istedim biraz daha geç mi gidiyim napiyim
Hemşireyi aradım 10 gün sonra gidin dedi salakDoktora nasil ulasamiyorsunuz ya boyle sacma is mi olur , asilama tup bebek tedavileri riskli ve surekli kontrol isteyen durumlar o yuzden dedim canim , ama fazla da bilgik yok umarim yardimci olan biri cikar
Insallahda.olmaz gerek kalmaz folik asit bari basla canimEvet canim deli gibi merak ediyorum ama kizimida dusunmek zorundayim simdilik bir sorunum yok sukur insallah boyle devam eder
Pazartesi gidiyim ben o zamanMuhtemelen görünür canm bennki 5+0 da gördük
Him kan degerlerin iyiyse keseyi beklebilirsinHemşireyi aradım 10 gün sonra gidin dedi salak
2 gunde bir kan verdim artış iyi olunca sağlık ocağındaki ebe hemen gitme gitmişken kese gör suan gitsende göremezsin sennden yine kan alırlar dedi o yüzden gitmedim bilgim var aslında 3 senedir bu işlerle ugrasiyorum
Git canm ama kalp atışı için erken olabilir onun için 2 hafta sonra tekrar gidicemPazartesi gidiyim ben o zaman
Masalllah rabbim nazarlardan korusun diyorum masalllaahKızlar ben 4+2 yim bugun. sata göre
Transferimin 12. Günü yani dün beta 3200 çıktı muhtemelen ikiz gebelik
5+1 de doktora gitsem kese görünür mü beta yüksek görünür diye tahmin ediyorum fikirlerinizi almak istedim biraz daha geç mi gidiyim napiyim
Amin, inşaallahCanim benim rabbim kucağımıza almayi nasip etsin insallah ben erken mi gidiyorum acaba
Basladum canim ogrenir ogrenmez esime aldirdim garibim unutmus kizinda ictigim ilaclariInsallahda.olmaz gerek kalmaz folik asit bari basla canim
Amiiin Allah razı olsun kuzum hepimiz kucağımıza alalım innsallahhMasalllah rabbim nazarlardan korusun diyorum masalllaah
Ikizlerinizi sag salim kucaginiza alin insalllah mubarek gunler hurmetine emeklerinizi bosa cikarmasin mevlam
O zaman tamam Pazartesi gidiyorumAmin, inşaallah
Bence erken değil, tedavi ile hamile kaldigimiz için ik durumu öğrenmek lazım.
Esim beni tek gondermez canim kizimdada gondermemisti hep yanimda gelmisti o yuzden simdi kara kara dusunuyoruz iki dusugum var ve ben o hamileliklerde asiri bayginlik geciriyordum o yuzeen tek gidemiyorum
Basladum canim ogrenir ogrenmez esime aldirdim garibim unutmus kizinda ictigim ilaclari
Tedavini yapan doktorunla iletişim kuramaman üzücü açıkçası canım hastalarina sahip çıkması gerekirdi. Ben doktoruma pozitifi görünce mesaj gönderdim aynı gün geri döndü ve iletişimi kesmedi. Ertesi gün hemşire aradı, tüp bebek bolumu kapalı ama evden calisiyoruz dedi. Doktorum haftada sadece 1 gün muayenehaneye geliyormuş, sonrasında da ona göre haberlesip randevu verecek insallah.O zaman tamam Pazartesi gidiyorum
Amiiiinnnn insallllaaah canimmAmiiin Allah razı olsun kuzum hepimiz kucağımıza alalım innsallahh
Ahh canim deme zaten ilk dogumumdan ona kizginim dusun 8 sene once ben icerde dogum sancisindan olurken adam sen git sedyede uyuadamlar iki gune unutur yili birak canim
HahahahaAhh canim deme zaten ilk dogumumdan ona kizginim dusun 8 sene once ben icerde dogum sancisindan olurken adam sen git sedyede uyu