2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Yaaaaaaa valla sejde cok haklisin ben nasil durur acaba die düşünürken az bekle o zaman canim ortalik duzelene kdr cocukla zaten cikamazsin kimseyede birkma.kimseye guven yok bu devirde
Evet canim deli gibi merak ediyorum ama kizimida dusunmek zorundayim simdilik bir sorunum yok sukur insallah boyle devam eder

Geç mi kalıyorum yanı gitmek icin tüp bebekle oldu
Doktora nasil ulasamiyorsunuz ya boyle sacma is mi olur , asilama tup bebek tedavileri riskli ve surekli kontrol isteyen durumlar o yuzden dedim canim , ama fazla da bilgik yok umarim yardimci olan biri cikar

Muhtemelen görünür canm bennki 5+0 da gördük

Doktora nasil ulasamiyorsunuz ya boyle sacma is mi olur , asilama tup bebek tedavileri riskli ve surekli kontrol isteyen durumlar o yuzden dedim canim , ama fazla da bilgik yok umarim yardimci olan biri cikar
Hemşireyi aradım 10 gün sonra gidin dedi salak
2 gunde bir kan verdim artış iyi olunca sağlık ocağındaki ebe hemen gitme gitmişken kese gör suan gitsende göremezsin sennden yine kan alırlar dedi o yüzden gitmedim bilgim var aslında 3 senedir bu işlerle ugrasiyorum

[/Evde çocuk olunca da sıkıntılı çıkılmiyor bende eşim bir hafta evde bir hafta çalışıyor evde olduğu için gidebildim Allah'tan bir sonraki doktorumn gitmemi istediği tarih yine eşimin evde olduğu zamana denk geliyor yoksa gidemem. U Ulke34

Him kan degerlerin iyiyse keseyi beklebilirsin

Masalllah rabbim nazarlardan korusun diyorum masalllaah
Ikizlerinizi sag salim kucaginiza alin insalllah mubarek gunler hurmetine emeklerinizi bosa cikarmasin mevlam

Esim beni tek gondermez canim kizimdada gondermemisti hep yanimda gelmisti o yuzden simdi kara kara dusunuyoruz iki dusugum var ve ben o hamileliklerde asiri bayginlik geciriyordum o yuzeen tek gidemiyorum

O zaman tamam Pazartesi gidiyorum
Tedavini yapan doktorunla iletişim kuramaman üzücü açıkçası canım hastalarina sahip çıkması gerekirdi. Ben doktoruma pozitifi görünce mesaj gönderdim aynı gün geri döndü ve iletişimi kesmedi. Ertesi gün hemşire aradı, tüp bebek bolumu kapalı ama evden calisiyoruz dedi. Doktorum haftada sadece 1 gün muayenehaneye geliyormuş, sonrasında da ona göre haberlesip randevu verecek insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…