2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ooo maşallah diyeyim canım. Orada olsun, var olsun da varsın erken uyandırsın seni.

İyiyim bende çok şükür canım. Yok bulantım, her şey normal. Asayiş berkemal bizde.
Ben her uyanisimda bi ruyadaymisim gibi oluyor hala inanamiyorum sendede oylemi acaba canim

Ben her uyanisimda bi ruyadaymisim gibi oluyor hala inanamiyorum sendede oylemi acaba canim

Kesinlikle öyle canım. Ve hamile kaldığımı henüz idrak edemediğimi farkettim dün akşam. Çünkü eşime, aayy kalp atışını duyalım inşallah hamileyimdir gibi bi cümle kurdum. Yani şuan hamile değilim de, o zaman olacam gibi. Adam da, şuan hamilesin zaten dua edelim sağlıkla ilerlesin falan dedi.
Hala kendimi hamile hissetmiyorum.

Doğru diosun bende bazi arkadaşıma dedim cok samimi olduklarima bazilarina demedim kalp atisini falan duyarsak allahin izniyle insalllah dicem

Doğru diosun bende bazi arkadaşıma dedim cok samimi olduklarima bazilarina demedim kalp atisini falan duyarsak allahin izniyle insalllah dicem

Ben kimseye demedim.
Çok korkuyorum. Virüs var diye tedaviyi bırakmıştım. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum. Allahım sen bize yardım et.

Ben kimseye demedim.
Çok korkuyorum. ☹ Virüs var diye tedaviyi bırakmıştım. Şimdi doktora gitmeye korkuyorum. Allahım sen bize yardım et. ☹☹☹
Yaaa allahin izniyle bisi olmaz canim cokda sakinmak.istemiyorum yani olcak oldumu bisi herturlu olur allah korusun virüs bitsin artık yeter yaaa valla yettii

Yaaa allahin izniyle bisi olmaz canim cokda sakinmak.istemiyorum yani olcak oldumu bisi herturlu olur allah korusun virüs bitsin artık yeter yaaa valla yettii
Vallahi bitsin artık. Çok yorulduk. Bebeği de geçtim, insan olarak çok yorulduk.
İnşallah güzel şekirde sıkıntısız geçiririz gebeliğimizi. Allah yardımcımız olsun.

Vallahi bitsin artık. Çok yorulduk. ☹ Bebeği de geçtim, insan olarak çok yorulduk. ☹
İnşallah güzel şekirde sıkıntısız geçiririz gebeliğimizi. Allah yardımcımız olsun.
Aynen özgür olmak.ne sukur edilesi biseymisti. Arkadaşlar ile oturup bi çay kahve içebilmek

Ben de hâlâ öyle düşünüyorum , daha onceden bir kaybilım olduğu için sanki erken sevinirsem hayal kırıklığına ugrarmisim gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…