Inşallah bisi olmicak canim stres yapip kendini uzme daha kotu olursun ilacini al dinlen yan etki yapsin yeterki bebegin seninle kalsinİnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlere
Aynen ya Bi çözümü yok muKizlar gaz sıkışmasına karşı neyapiyorsunuz benim felaket gaz sıkışmam var şuan 7 aylık hamile gibiyim nefesimi tıkıyor
Ben hep çorap ceketleyim üstümde battaniye yanımda soba yanıyor artık sıcaktan çatlıyorumValla bende surekli gaz cikariyorum masalllaah diyim
Ayaklarinizi sicak tutun ustunuze yelek giyin canlar
Vallaaaa gaz sikismadida.9 doktora bedel derler☹Ben hep çorap ceketleyim üstümde battaniye yanımda soba yanıyor artık sıcaktan çatlıyorum
Aynen valla çok kötü oluyorVallaaaa gaz sikismadida.9 doktora bedel derler☹
Canm halsizlik baş ağrısı mide bulantısı yapiyor yapıyor insallah sende olmazkızlar selam bugün benimde hafif bi kanamam oldu doktora gittim hemen düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdiböyle bi şey yaşayan oldu mu? Birde progestan için ağır bi ilaç dediler yan etkileri çok oluyormuş sanırım bilen var mı
Bende öyleyim karnım şişti gaz sansici yaşıyorumBendede şişkinlik var bugun
Aynen gazda çokBende öyleyim karnım şişti gaz sansici yaşıyorum
Canım hiç düşük değil benim değerlerim daha düşük o zaman 31 Mart'ta 4 gün gecikmede 93 çıkmıştı banada az geliyordu bugün gittim kseyi gördüm degerim kaç bilmiyorum sıkıntı yapma gayet güzel ilerlemsKizlarr ya düşünüp duruyorum bunu surekli betam nasil.die atanlarinkine bakiyorumda benimki onlarinkindende dusuk 3 gun gecikmede 500.cikan 600 cikan var bn 2 nisanda 33 6 nisanda 253 artis az gbi gelio bana sankii ya doktor cok guzel.dedi ama burdaki kisilerle kiyasladigimda düşük ☹ acaba doktor uzulmemem icin demis olabilirmi
Bebisler kendilerini ufaktan ufaktan hissettirmeye başlıyor hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzBende bir haftadir var o siskinlik ve gaz sancisi hic birsey yiyemiyorum bulanti az var ama hic aclik hissetmiyorum elim ayagim titreyince yiyebiloyorum sonrada midem kotu oluyor bugun felaket bir bas agrim var birde ayaklarim usuyor ama yuzumden alevler cikiyor varmi bunu yasayan
Yaaaa valla canim.allah kucagina almayoda nasip etsin cumlemize insalllah ama baktikcada betalara acaba diyorumm.neden benimki boyleeee allahim sag salim.kucaklarimiza.aldigimiz gunlerde gelsin hayirliaiylaa yaaCanım hiç düşük değil benim değerlerim daha düşük o zaman 31 Mart'ta 4 gün gecikmede 93 çıkmıştı banada az geliyordu bugün gittim kseyi gördüm degerim kaç bilmiyorum sıkıntı yapma gayet güzel ilerlems