2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar gaz sıkışmasına karşı neyapiyorsunuz benim felaket gaz sıkışmam var şuan 7 aylık hamile gibiyim nefesimi tıkıyor

Valla bende surekli gaz cikariyorum masalllaah diyim
Ayaklarinizi sicak tutun ustunuze yelek giyin canlar

Bende çorap artı patikle geziyorum üstümde kalın anlamıyorum ya çok berbat birsey cidden bulantı gider gaz başlar

Canm halsizlik baş ağrısı mide bulantısı yapiyor yapıyor insallah sende olmaz

Kizlarr ya düşünüp duruyorum bunu surekli betam nasil.die atanlarinkine bakiyorumda benimki onlarinkindende dusuk 3 gun gecikmede 500.cikan 600 cikan var bn 2 nisanda 33 6 nisanda 253 artis az gbi gelio bana sankii ya doktor cok guzel.dedi ama burdaki kisilerle kiyasladigimda düşük ☹ acaba doktor uzulmemem icin demis olabilirmi

Bende bir haftadir var o siskinlik ve gaz sancisi hic birsey yiyemiyorum bulanti az var ama hic aclik hissetmiyorum elim ayagim titreyince yiyebiloyorum sonrada midem kotu oluyor bugun felaket bir bas agrim var birde ayaklarim usuyor ama yuzumden alevler cikiyor varmi bunu yasayan

Canım hiç düşük değil benim değerlerim daha düşük o zaman 31 Mart'ta 4 gün gecikmede 93 çıkmıştı banada az geliyordu bugün gittim kseyi gördüm degerim kaç bilmiyorum sıkıntı yapma gayet güzel ilerlems

Bebisler kendilerini ufaktan ufaktan hissettirmeye başlıyor hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz

Yaaaa valla canim.allah kucagina almayoda nasip etsin cumlemize insalllah ama baktikcada betalara acaba diyorumm.neden benimki boyleeee allahim sag salim.kucaklarimiza.aldigimiz gunlerde gelsin hayirliaiylaa yaa

Sanirim oyle saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz insallah onlar iyi olsunlarda biz bu sıkıntılara raziyiz degerler icin bisey diyemiycem cunku ben henuz hic doktora gitmedim aile hekimindeki ebe ile tlf konustum kayit yapti bir sorunun yoksa doktora gerek yok gitmene kanaman ve agrin olursa gidersin dedi bende bir sorun olmassa 16 hafta olana kadar gitmeyi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…