2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim betam hakkinda hic bir fikrim yok kan testi istemedi direk kontrol yapti takilma bukadar stres yapma

Kızlar ben 4+2 yim bugun. sata göre
Transferimin 12. Günü yani dün beta 3200 çıktı muhtemelen ikiz gebelik
5+1 de doktora gitsem kese görünür mü beta yüksek görünür diye tahmin ediyorum fikirlerinizi almak istedim biraz daha geç mi gidiyim napiyim

Doktorun yeni tarih vermedi mi canim kan testinden sonra

Kizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
Ben İnofolic combi kullaniyorum.
Doktorlariniz nasil ilac verdiler hemen hemen herkes kontrole gitti sanirim
Canım ben aşılama tedavisi ile hamile kadigim için çok ila kullanıyorum. Progesteron (vajinal jel), Estrofem (hormon), Levotiron (tiroid) , Coraspin (kan suandirici hap) ve en zor olanı ise her gün vurduğun iğne Oksapar kan suandirici iğne vuruorum ve canımı çok yakıyor bu akşam ağladım artık
Hap olanı baş donmesi yapıyor çok.
Canım evham yapıp kendini üzme hiç.emin ol aksi bir durum osaydi bunu doktorun direkt söylerdi. Sen doktorunun soylediklerine odaklan.

16 hafta olana kdr gitmicekmisinz

Tamam canimm sagolasin

Hic burnun kanadimi canim , hafif kanlanma oldumu

Maaşallah, hayiri olsun ben aşılama ile hamile kaldım, dün 5+3'te keseyi gorduk

Doktorun yeni tarih vermedi mi canim kan testinden sonra
Henüz bi doktorum bile yok tedavim Samsun’da oldu doktora ulaşabilene ask olsun ben farklı ilde oturuyorum ama suan daha farklı ildeyim annemlerde burda 1 ay kalmam gerekti gidemiyorum evime o yüzden burda ilk defa bi doktora gidicem

Evet dayanabilirsem gitmiyim diyorum sekiz yasinda bir kizim var birakicak kimsem yok alerjik astimi var sokagi cikma yasagida geldi yani dusunceler dusunceler kafayi yemessem iyi

O zaman transeferinizi yapan doktoru arayip bilgi alin , sizde aşılama durumlari var bence mutlaka kontrole gitmelisiniz ama siz bilirsiniz

Evet dayanabilirsem gitmiyim diyorum sekiz yasinda bir kizim var birakicak kimsem yok alerjik astimi var sokagi cikma yasagida geldi yani dusunceler dusunceler kafayi yemessem iyi
Yaaaaaaa valla sejde cok haklisin ben nasil durur acaba die düşünürken az bekle o zaman canim ortalik duzelene kdr cocukla zaten cikamazsin kimseyede birkma.kimseye guven yok bu devirde

Hic gelmesin canim nasipte yoksa amudada kalksan fayda etmez, kanaman asiri agrin yoksa kendine vesvese yapma oku duani hayirlisi ne ise onu yasatsin bize Rabbim
Agrim kanamam yok cok haklisin canim valla iyiki varsiniz moral oluyoruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…