Benim betam hakkinda hic bir fikrim yok kan testi istemedi direk kontrol yapti takilma bukadar stres yapmaKizlarr ya düşünüp duruyorum bunu surekli betam nasil.die atanlarinkine bakiyorumda benimki onlarinkindende dusuk 3 gun gecikmede 500.cikan 600 cikan var bn 2 nisanda 33 6 nisanda 253 artis az gbi gelio bana sankii ya doktor cok guzel.dedi ama burdaki kisilerle kiyasladigimda düşük ☹ acaba doktor uzulmemem icin demis olabilirmi
Doktorun yeni tarih vermedi mi canim kan testinden sonraKızlar ben 4+2 yim bugun. sata göre
Transferimin 12. Günü yani dün beta 3200 çıktı muhtemelen ikiz gebelik
5+1 de doktora gitsem kese görünür mü beta yüksek görünür diye tahmin ediyorum fikirlerinizi almak istedim biraz daha geç mi gidiyim napiyim
Ben İnofolic combi kullaniyorum.Kizlarrr folik asit.markalariniz nedir doktorunuz neyi onerdi verdim.doktorummm folattro❤
Canım ben aşılama tedavisi ile hamile kadigim için çok ila kullanıyorum. Progesteron (vajinal jel), Estrofem (hormon), Levotiron (tiroid) , Coraspin (kan suandirici hap) ve en zor olanı ise her gün vurduğun iğneDoktorlariniz nasil ilac verdiler hemen hemen herkes kontrole gitti sanirim
Hap olanı baş donmesi yapıyor çok.kızlar selam bugün benimde hafif bi kanamam oldu doktora gittim hemen düşük tehlikesi var dedi ve progestan verdiböyle bi şey yaşayan oldu mu? Birde progestan için ağır bi ilaç dediler yan etkileri çok oluyormuş sanırım bilen var mı
Canım evham yapıp kendini üzme hiç.emin ol aksi bir durum osaydi bunu doktorun direkt söylerdi. Sen doktorunun soylediklerine odaklan.Kizlarr ya düşünüp duruyorum bunu surekli betam nasil.die atanlarinkine bakiyorumda benimki onlarinkindende dusuk 3 gun gecikmede 500.cikan 600 cikan var bn 2 nisanda 33 6 nisanda 253 artis az gbi gelio bana sankii ya doktor cok guzel.dedi ama burdaki kisilerle kiyasladigimda düşük ☹ acaba doktor uzulmemem icin demis olabilirmi
16 hafta olana kdr gitmicekmisinzSanirim oyle saglicakla kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz insallah onlar iyi olsunlarda biz bu sıkıntılara raziyiz degerler icin bisey diyemiycem cunku ben henuz hic doktora gitmedim aile hekimindeki ebe ile tlf konustum kayit yapti bir sorunun yoksa doktora gerek yok gitmene kanaman ve agrin olursa gidersin dedi bende bir sorun olmassa 16 hafta olana kadar gitmeyi dusunmuyorum
Tamam canimm sagolasinBen İnofolic combi kullaniyorum.
Canım ben aşılama tedavisi ile hamile kadigim için çok ila kullanıyorum. Progesteron (vajinal jel), Estrofem (hormon), Levotiron (tiroid) , Coraspin (kan suandirici hap) ve en zor olanı ise her gün vurduğun iğneOksapar kan suandirici iğne vuruorum ve canımı çok yakıyor bu akşam ağladım artık
Hap olanı baş donmesi yapıyor çok.
Canım evham yapıp kendini üzme hiç.emin ol aksi bir durum osaydi bunu doktorun direkt söylerdi. Sen doktorunun soylediklerine odaklan.
Hic burnun kanadimi canim , hafif kanlanma oldumuBen İnofolic combi kullaniyorum.
Canım ben aşılama tedavisi ile hamile kadigim için çok ila kullanıyorum. Progesteron (vajinal jel), Estrofem (hormon), Levotiron (tiroid) , Coraspin (kan suandirici hap) ve en zor olanı ise her gün vurduğun iğneOksapar kan suandirici iğne vuruorum ve canımı çok yakıyor bu akşam ağladım artık
Hap olanı baş donmesi yapıyor çok.
Canım evham yapıp kendini üzme hiç.emin ol aksi bir durum osaydi bunu doktorun direkt söylerdi. Sen doktorunun soylediklerine odaklan.
Maaşallah, hayiri olsunKızlar ben 4+2 yim bugun. sata göre
Transferimin 12. Günü yani dün beta 3200 çıktı muhtemelen ikiz gebelik
5+1 de doktora gitsem kese görünür mü beta yüksek görünür diye tahmin ediyorum fikirlerinizi almak istedim biraz daha geç mi gidiyim napiyim
Dusunmiyim.diyorum.aklima.geliyorrr yaBenim betam hakkinda hic bir fikrim yok kan testi istemedi direk kontrol yapti takilma bukadar stres yapma
Henüz bi doktorum bile yok tedavim Samsun’da oldu doktora ulaşabilene ask olsun ben farklı ilde oturuyorum ama suan daha farklı ildeyim annemlerde burda 1 ay kalmam gerekti gidemiyorum evime o yüzden burda ilk defa bi doktora gidicemDoktorun yeni tarih vermedi mi canim kan testinden sonra
Hayır öyle bir durum olmadı canimHic burnun kanadimi canim , hafif kanlanma oldumu
Hic gelmesin canim nasipte yoksa amudada kalksan fayda etmez, kanaman asiri agrin yoksa kendine vesvese yapma oku duani hayirlisi ne ise onu yasatsin bize RabbimDusunmiyim.diyorum.aklima.geliyorrr ya
Sanada hayırlı olsun canim benimMaaşallah, hayiri olsunben aşılama ile hamile kaldım, dün 5+3'te keseyi gorduk
Teşekkür ederimSanada hayırlı olsun canim benimdaha önce gitmismiydin
O zaman transeferinizi yapan doktoru arayip bilgi alin , sizde aşılama durumlari var bence mutlaka kontrole gitmelisiniz ama siz bilirsinizHenüz bi doktorum bile yok tedavim Samsun’da oldu doktora ulaşabilene ask olsun ben farklı ilde oturuyorum ama suan daha farklı ildeyim annemlerde burda 1 ay kalmam gerekti gidemiyorum evime o yüzden burda ilk defa bi doktora gidicem
Canim benim rabbim kucağımıza almayi nasip etsin insallah ben erken mi gidiyorum acabaTeşekkür ederim15 Mart'ta asilamam oldu, sonrasında ilk kez dün gittim.
Yaaaaaaa valla sejde cok haklisin ben nasil durur acaba die düşünürken az bekle o zaman canim ortalik duzelene kdr cocukla zaten cikamazsin kimseyede birkma.kimseye guven yok bu devirdeEvet dayanabilirsem gitmiyim diyorum sekiz yasinda bir kizim var birakicak kimsem yok alerjik astimi var sokagi cikma yasagida geldi yani dusunceler dusunceler kafayi yemessem iyi
Geç mi kalıyorum yanı gitmek icin tüp bebekle olduO zaman transeferinizi yapan doktoru arayip bilgi alin , sizde aşılama durumlari var bence mutlaka kontrole gitmelisiniz ama siz bilirsiniz
Agrim kanamam yok cok haklisin canim valla iyiki varsiniz moral oluyoruz birbirimizeHic gelmesin canim nasipte yoksa amudada kalksan fayda etmez, kanaman asiri agrin yoksa kendine vesvese yapma oku duani hayirlisi ne ise onu yasatsin bize Rabbim