- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
Sağol canım , belli olmaz kimisi erken duyuyor.Gözün aydın canım ,yarın bende gidicem kalp atışı için benimde erken olucak galiba
Amin canımYa msallah darısı bizlere
ay minnos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım , belli olmaz kimisi erken duyuyor.Gözün aydın canım ,yarın bende gidicem kalp atışı için benimde erken olucak galiba
Amin canımYa msallah darısı bizlere
ay minnos
Bende olmuyor canım. Bende daha çok halsizlik varKızlar sizde de bacak uyuşması oluyor mu? 2 gündür akşamları bacaklarım uyuşuyor normal mi acaba?
Halsizlik benim de var canım. Hep uykum var. Dün gece uykudan uyandım midem çok fena ağrıyordu.eşime dedim çizi kraker getirdi atıştırdım geçti meğersem açmışım. Sizde mi sık sık acıkıyorsunuz?Bende olmuyor canım. Bende daha çok halsizlik var
Bende uyuşma değilde Ağrı çok oluyor belimin ağrısı bacaklarıma vuruyor canım hatta ayak bileğime kadar sızlıyorKızlar sizde de bacak uyuşması oluyor mu? 2 gündür akşamları bacaklarım uyuşuyor normal mi acaba?
Benimde belim ağrıyor iki gündür. Acaba yatağım mı rahat değil diye düşündüm. Hep sert yatakta uyudum 1aydır yumuşacık yatakta yatıyoruz. Acaba o mu belimi bu hale getirdi dedim. Doktoruna sordun mu canım?Bende uyuşma değilde Ağrı çok oluyor belimin ağrısı bacaklarıma vuruyor canım hatta ayak bileğime kadar sızlıyor
bel sırt agrısı bendede var canm kasık agrım ara ara devam edıyor yrn sorucm doktora bende bakalımBenimde belim ağrıyor iki gündür. Acaba yatağım mı rahat değil diye düşündüm. Hep sert yatakta uyudum 1aydır yumuşacık yatakta yatıyoruz. Acaba o mu belimi bu hale getirdi dedim. Doktoruna sordun mu canım?
Bizi de haberdar edersin canım. Benim doktorum kese için gittiğimde bi fitil yazdı kasık ağrıj olursa kullan hemen rahatlatacaktır seni dedi. Ama çok şükür kasık ağrım olmadı hiç. Belim ağrıyor sadece bide ara ara midembel sırt agrısı bendede var canm kasık agrım ara ara devam edıyor yrn sorucm doktora bende bakalım
Sağol canım inşallah hayırla gelir kuzucuklar :) sana da hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin bekleyen herkesiHayırlı olsun, benim bhcg 89'dan 453'e yükseldi. Adete 3 gün olmasına ragmen iyi bir sonuç bence
tabı canm haber verırım bende ılk defa gıdıcem doktora heyecanlıyım en son 31martta hcg 95 cıkmıstı ondan sonra kanda vermedım doktorada gıtmedım malum durumlardan dolayı bıraz zaman geçmesını bekledımBizi de haberdar edersin canım. Benim doktorum kese için gittiğimde bi fitil yazdı kasık ağrıj olursa kullan hemen rahatlatacaktır seni dedi. Ama çok şükür kasık ağrım olmadı hiç. Belim ağrıyor sadece bide ara ara midem
hepsı normal canm gebelıgın ılk zamanlarında oluyor genellıkle ,, ılac felan ıcıyorsan oda yapıyor ben ılk gebelıgımde progestan kullandm dengemı bozmustu resmenarkadaslar bugun cok fazla bas donmesi ySiyoru.. ozellikle aksam yemegi yedikten sonra bas donmesi ve mide bulantisindan kendime gelemedim. tansiyonum dusmus. normalmi bunlar
sdce folik asit iciyorum. ama öldum sanki. tuzlu ayran falan iciyorum yukselmior tansiyonumhepsı normal canm gebelıgın ılk zamanlarında oluyor genellıkle ,, ılac felan ıcıyorsan oda yapıyor ben ılk gebelıgımde progestan kullandm dengemı bozmustu resmen
tabı canm haber verırım bende ılk defa gıdıcem doktora heyecanlıyım en son 31martta hcg 95 cıkmıstı ondan sonra kanda vermedım doktorada gıtmedım malum durumlardan dolayı bıraz zaman geçmesını bekledım
ıns cok uzun surmez cok dusuk cıkıyorsa doktorunu arama sansın varsa bı sorsan canım kac cıkıyor unutmazsam yarn ben sorarımsdce folik asit iciyorum. ama öldum sanki. tuzlu ayran falan iciyorum yukselmior tansiyonum
Hafta kaç senin canım...benim doktorum 6. Haftadan sonra miden bulanabilir dedi. Ama farklı olabilir bünyeden bünyeye...folik asit ve demir hapını aynı anda alma alıyorsan. O da yaparmis.benim bas dönmesi dışında bir şey yok. Bir de ara ara karın ağrısı.arkadaslar bugun cok fazla bas donmesi ySiyoru.. ozellikle aksam yemegi yedikten sonra bas donmesi ve mide bulantisindan kendime gelemedim. tansiyonum dusmus. normalmi bunlar
Hende nasil. Ama yemiyorum. Yani saglikli seyler yemeye calisiyirum badem fındık falan gibi. Ama aciktiriyor gerçektenHalsizlik benim de var canım. Hep uykum var. Dün gece uykudan uyandım midem çok fena ağrıyordu.eşime dedim çizi kraker getirdi atıştırdım geçti meğersem açmışım. Sizde mi sık sık acıkıyorsunuz?
Bende sık sık acıkıyorum ama anlamıyorum migdem bulanıyor eksiyor ve yanıyor sonra birsey yiyince geçiyor ordan anliyorumHalsizlik benim de var canım. Hep uykum var. Dün gece uykudan uyandım midem çok fena ağrıyordu.eşime dedim çizi kraker getirdi atıştırdım geçti meğersem açmışım. Sizde mi sık sık acıkıyorsunuz?
Banada oluyor bazen bugün doktoruma sordum normal dedi.arkadaslar bugun cok fazla bas donmesi ySiyoru.. ozellikle aksam yemegi yedikten sonra bas donmesi ve mide bulantisindan kendime gelemedim. tansiyonum dusmus. normalmi bunlar
Hende nasil. Ama yemiyorum. Yani saglikli seyler yemeye calisiyirum badem fındık falan gibi. Ama aciktiriyor gerçekten
Bende sık sık acıkıyorum ama anlamıyorum migdem bulanıyor eksiyor ve yanıyor sonra birsey yiyince geçiyor ordan anliyorum