2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
IMG_20200406_150743.jpg
Yükledim kizlar. İşte benim mercimeğim 🤗

Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi :dua: :KK200:ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.:KK5:

Kizlarrrr....keseyi gördük çok şükür.....doktorum erken yumurtlamissin dedi :dua: :KK200:ben betayı 3000 lerde görünce korkmuştum. Sorun yokmis. Cok sukur. Bin sukur. 10 gün sonraya gel dedi.:KK5:
Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dedi

L Lylaylmz
brnbrr brnbrr merhaba arkadaşlar hepinizin hamileliği şimdiden hayırlı olsun inşallah pes pese guzel haberler alırsınız arkadaşım siteye bugün üye oldum rabbim nasip ederse aralik annesi olcak bir bos gebeliği olduğu icin korkulari var ben anlattim ama birasi ona daha iyi gelecek burdaki diger anne adaylarıyla konusmak arkdsm leylayi etikeledm sayfayi bulmasi icin konu sahibi siaidr etiketledim bilgirini verince sayfaya eklersiniz ❤
L Lylaylmz hoşgeldin aramıza,hayırlı olsun sağlıcakla kucaginiza alin inşallah ☺️

Bugün hastaneye gittim, elimden geldiğince tüm önlemlerini aldım. Hastane bomboştu ve çok titiz çalışılıyordu. Girişte ateş olcumü yapildi. Normalde tıklım tiklim olan tüp bebek bölümünde ben dahil 2 kişiydik sadece. Allah'a şükür keseyi gorduk bugün. Doktor 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Gözün aydın canım ,yarın bende gidicem kalp atışı için benimde erken olucak galiba

Kaç haftalık dedi size aslında ben doktorun yanına girmedim bugün sekreter bana sende geç döllenme olmuştu galiba ondan değerin bu kadar düşük dedi
senin kesen 5+3 e uyumlu dedi.. Evet herkesin farklı demekki.👍 Alttan muayene yaptı.

Kızlar sizde de bacak uyuşması oluyor mu? 2 gündür akşamları bacaklarım uyuşuyor normal mi acaba?

X