Canım keseyi karindan mı gördüBen 4+6 da gittim kızlar keseyi gördü doktor. Kalp atışı için de 2 hafta sonra gel demişti. Kaldı 1 haftambildiğim kadarıyla 6-7. Haftalarda duyulabiliyor. Daha erken duyan var mı bilmiyorum
VlL BENDD 12 DE GIDICEMMMMM AŞIRIIII HEYECANLIYIM HAYIRLI HABERLERLE DONELIM7 gibi bende uyanıyorum hep şimdi de kalkıp hazırlanayım da kan vermeye gideyim aynı haftada doğum yapacak 3 kişi olduk herhalde
Valla banada arkadas dedi simdi.almassam.icim.rahat etmez ilk corabini banada pek.inandirici gelemz ama alayimBen pek inanmam öyle şeylere ama tüm bebisler için inşallah, amin:)
Amin inş canım 3. Betaya baktırışım olacak kimliği de evde unutmuşum zaten akıl kalmadı şimdidenVlL BENDD 12 DE GIDICEMMMMM AŞIRIIII HEYECANLIYIM HAYIRLI HABERLERLE DONELIM
Tc ni söylersin kuzum senn işin benden once biter 12 de randevum kan vercemde 2 i bulurAmin inş canım 3. Betaya baktırışım olacak kimliği de evde unutmuşum zaten akıl kalmadı şimdiden
4+6 gördüysen benimde görmem mi lazım acaba 1 martta adet olmuştum 15 martta ovitrelle yaptırmıştımBen 4+6 da gittim kızlar keseyi gördü doktor. Kalp atışı için de 2 hafta sonra gel demişti. Kaldı 1 haftambildiğim kadarıyla 6-7. Haftalarda duyulabiliyor. Daha erken duyan var mı bilmiyorum
Kimliksiz olmaz dedi kimliği bekliyorum benim sonuçta öğlenden sonraya kalıyorTc ni söylersin kuzum senn işin benden once biter 12 de randevum kan vercemde 2 i bulur
çatlatma iğnesi yumurtanın çatladığı yani ovülasyon günü oluyor. son adet tarihi baz alınır. yani 4+3 doğrudur.4.martta.oldum son adetide canim.ama.neblym o zaman 4 hafta 3 gunluk çıkıyor
O zaman ben 4+7 olmuşum bugün karından görebiliyor muyuzçatlatma iğnesi yumurtanın çatladığı yani ovülasyon günü oluyor. son adet tarihi baz alınır. yani 4+3 doğrudur. ☺
Çok sevindim canım darısı başıma inşallah saat 13:40 da randevum varArkadaşlar doktordan geliyorum şimdi, çok şükür keseyi gördük2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi, hayırlısı inşaallah, keseyi 4+5 te gördük
Ay hadi insallahhhBen 4+6 da gittim kızlar keseyi gördü doktor. Kalp atışı için de 2 hafta sonra gel demişti. Kaldı 1 haftambildiğim kadarıyla 6-7. Haftalarda duyulabiliyor. Daha erken duyan var mı bilmiyorum
Hiç yaşamadım bunu daha. Ama yatarken kalktigim an basım bi dönüyor.anlik. oturup kalkınca da öyle.. geçmiş olsunMidesi bulanan varmi ben uyandım birden migdem fena.. Yanıyor fokurduyor bulanıyor şimdiden başladıysam vay benim halime..
Ayy güzel haberlerini bekliyoruzzzzKişiden kişiye değişiyor o durum sanırım
Bende garanti olsun diye 7 haftalıkken gidecektim ama hem meraktan hemde dr o tarihi verdiği için değiştiremedim salı günü bakıcaz artık kısmetse
Buradan yazarım
Tamam canim hayrli haberlerle gel insallahKimliksiz olmaz dedi kimliği bekliyorum benim sonuçta öğlenden sonraya kalıyor
Insalllah canim insalllaaah dedigin gbidirçatlatma iğnesi yumurtanın çatladığı yani ovülasyon günü oluyor. son adet tarihi baz alınır. yani 4+3 doğrudur. ☺
Inşaallah canımÇok sevindim canım darısı başıma inşallah saat 13:40 da randevum var
Kizlarrr yolda çevirmeler varya onlara denk geldik ates 38 kadin atesiniz 38 dedi hamileyim ondan olurmu dedimmm tamam o zaman dedi
Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın inşallah bizlerde duyarız kısa zamanda... üstten ultrasonda mi görüldü yoksa vajinal ultrason muArkadaşlar doktordan geliyorum şimdi, çok şükür keseyi gördük2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi, hayırlısı inşaallah, keseyi 4+5 te gördük