2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
7 gibi bende uyanıyorum hep şimdi de kalkıp hazırlanayım da kan vermeye gideyim aynı haftada doğum yapacak 3 kişi olduk herhalde
VlL BENDD 12 DE GIDICEMMMMM AŞIRIIII HEYECANLIYIM HAYIRLI HABERLERLE DONELIM

Ben pek inanmam öyle şeylere ama tüm bebisler için inşallah, amin:)
Valla banada arkadas dedi simdi.almassam.icim.rahat etmez ilk corabini banada pek.inandirici gelemz ama alayim

Amin inş canım 3. Betaya baktırışım olacak kimliği de evde unutmuşum zaten akıl kalmadı şimdiden
Tc ni söylersin kuzum senn işin benden once biter 12 de randevum kan vercemde 2 i bulur

Ben 4+6 da gittim kızlar keseyi gördü doktor. Kalp atışı için de 2 hafta sonra gel demişti. Kaldı 1 haftam bildiğim kadarıyla 6-7. Haftalarda duyulabiliyor. Daha erken duyan var mı bilmiyorum
4+6 gördüysen benimde görmem mi lazım acaba 1 martta adet olmuştum 15 martta ovitrelle yaptırmıştım

çatlatma iğnesi yumurtanın çatladığı yani ovülasyon günü oluyor. son adet tarihi baz alınır. yani 4+3 doğrudur. ☺
O zaman ben 4+7 olmuşum bugün karından görebiliyor muyuz

Ayy güzel haberlerini bekliyoruzzzz

Kizlarrr yolda çevirmeler varya onlara denk geldik ates 38 kadin atesiniz 38 dedi hamileyim ondan olurmu dedimmm tamam o zaman dedi

Arkadaşlar doktordan geliyorum şimdi, çok şükür keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için randevu verdi, hayırlısı inşaallah, keseyi 4+5 te gördük
Hayırlı olsun arkadaşım gözün aydın inşallah bizlerde duyarız kısa zamanda... üstten ultrasonda mi görüldü yoksa vajinal ultrason mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…