- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Aynen annesi al ayaklari yere saglam bassin❤Bizde ilk zıbın almıştık bu sefer çorap alalım onzaman aklımda olsun ☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen annesi al ayaklari yere saglam bassin❤Bizde ilk zıbın almıştık bu sefer çorap alalım onzaman aklımda olsun ☺
Çatlatma iğnesi o ne zaman vuruldun canım sen?Insallah görürsün canim ama sen görürsün bende 12 de gidicem ama bana.gore 3 haftalık catlatma.ignesinden sonra ben malesef goremem ☹
18 martta canim 3 haftalik gbi suan sanirimÇatlatma iğnesi o ne zaman vuruldun canım sen?
Canım bence yanlis hesaplama yapıyorsun. Aşılama yaptirmadiysan eğer son adetine göre hesaplaman lazım. Ben 13 Mart'ta çatlatma vuruldum, 15 Mart'ta asilamam yapıldı ve şuan 5+2'yim ama yarın doğrusunu doktor söyleyecek tabii insaallah18 martta canim 3 haftalik gbi suan sanirim
4.martta.oldum son adetide canim.ama.neblym o zaman 4 hafta 3 gunluk çıkıyorCanım bence yanlis hesaplama yapıyorsun. Aşılama yaptirmadiysan eğer son adetine göre hesaplaman lazım. Ben 13 Mart'ta çatlatma vuruldum, 15 Mart'ta asilamam yapıldı ve şuan 5+2'yim ama yarın doğrusunu doktor söyleyecek tabii insaallah
Benim de son adetim 5 Mart'ti :) muhtemelen aynı haftadayiz seninle4.martta.oldum son adetide canim.ama.neblym o zaman 4 hafta 3 gunluk çıkıyor
Aaaaa ay insallah hesaplaman doğrudur ee bu ay kacinda olman lazimdi canim seninBenim de son adetim 5 Mart'ti :) muhtemelen aynı haftadayiz seninle
Canım normalde 5 Nisan'daydi beklenen adet tarihim ama tabii yumurta geliştirici igneler, ilaçlar vs kullanıldığı için beklenen adet ortalama 1 hafta öne geliyor. Neyse öyle veya böyle hamileyiz Allah'a şükür :) inşallah bebeklerimizi de sağ salim kucagimiza alırız.Aaaaa ay insallah hesaplaman doğrudur ee bu ay kacinda olman lazimdi canim senin
Benim de uyku duzenim iyice karıştı.Bu corona da iyice uyku düzenimi bozdu hamilelikte eklenince gece uyuyamıyorum artık anca 3 gibi. Benimde ocaktaydi doğumum okadar rahattiki oğlumda hiç sevmez sıcağı tam bir kış çocuğu
Ah korona hic bir plan yaptirmiyor bize hep diken üstündeyizOglum Eylül dogumluydu yazın bütün sıcağını karnm burnumda çok çekmiştim ama lohusalıkta rahat etmiştim, Aralık annesi olmak açıkçası sıcak geldi bana ilk aylarda yazı yaşayıp istediğimiz meyveyi yeriz diye düşündüm tabi su koronadan kurtulursak Aralık'ta doğum yapıp yine yaza büyütmüş oluruz diye güzel umutlarim var
Insalllah saglikli olsunlarda baska bisii istemem canimCanım normalde 5 Nisan'daydi beklenen adet tarihim ama tabii yumurta geliştirici igneler, ilaçlar vs kullanıldığı için beklenen adet ortalama 1 hafta öne geliyor. Neyse öyle veya böyle hamileyiz Allah'a şükür :) inşallah bebeklerimizi de sağ salim kucagimiza alırız.
Oglunu cok iyi anliyorum bende kış çocuğuyum nefret ederim yaz aylarından ben eşime üzülüyorum iki tane yay burcuyla kafayi yiyecekBu corona da iyice uyku düzenimi bozdu hamilelikte eklenince gece uyuyamıyorum artık anca 3 gibi. Benimde ocaktaydi doğumum okadar rahattiki oğlumda hiç sevmez sıcağı tam bir kış çocuğu
Size kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudur
Kızlar 5. Haftada kalp atışını duyar mıyız
Kişiden kişiye değişiyor o durum sanırımSize kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudur
7 gibi bende uyanıyorum hep şimdi de kalkıp hazırlanayım da kan vermeye gideyim aynı haftada doğum yapacak 3 kişi olduk herhaldeGunaydinnnn sabahin köründe uyananlarda bgun
Ben pek inanmam öyle şeylere ama tüm bebisler için inşallah, amin:)Ilk corap alinir diolar canim.neblymkalp atisini falan duyum bide❤
Corap alinirmis.ilk ayaklari yere saglam bassin die canim haberiniz olsun