2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
18 martta canim 3 haftalik gbi suan sanirim
Canım bence yanlis hesaplama yapıyorsun. Aşılama yaptirmadiysan eğer son adetine göre hesaplaman lazım. Ben 13 Mart'ta çatlatma vuruldum, 15 Mart'ta asilamam yapıldı ve şuan 5+2'yim ama yarın doğrusunu doktor söyleyecek tabii insaallah

Canım bence yanlis hesaplama yapıyorsun. Aşılama yaptirmadiysan eğer son adetine göre hesaplaman lazım. Ben 13 Mart'ta çatlatma vuruldum, 15 Mart'ta asilamam yapıldı ve şuan 5+2'yim ama yarın doğrusunu doktor söyleyecek tabii insaallah
4.martta.oldum son adetide canim.ama.neblym o zaman 4 hafta 3 gunluk çıkıyor

Bu corona da iyice uyku düzenimi bozdu hamilelikte eklenince gece uyuyamıyorum artık anca 3 gibi. Benimde ocaktaydi doğumum okadar rahattiki oğlumda hiç sevmez sıcağı tam bir kış çocuğu 😅

Aaaaa😍 ay insallah hesaplaman doğrudur ee bu ay kacinda olman lazimdi canim senin
Canım normalde 5 Nisan'daydi beklenen adet tarihim ama tabii yumurta geliştirici igneler, ilaçlar vs kullanıldığı için beklenen adet ortalama 1 hafta öne geliyor. Neyse öyle veya böyle hamileyiz Allah'a şükür :) inşallah bebeklerimizi de sağ salim kucagimiza alırız.

Oglum Eylül dogumluydu yazın bütün sıcağını karnm burnumda çok çekmiştim ama lohusalıkta rahat etmiştim, Aralık annesi olmak açıkçası sıcak geldi bana ilk aylarda yazı yaşayıp istediğimiz meyveyi yeriz diye düşündüm tabi su koronadan kurtulursak Aralık'ta doğum yapıp yine yaza büyütmüş oluruz :emir_bebek:diye güzel umutlarim var :KK200:
Ah korona hic bir plan yaptirmiyor bize hep diken üstündeyiz 😔

Canım normalde 5 Nisan'daydi beklenen adet tarihim ama tabii yumurta geliştirici igneler, ilaçlar vs kullanıldığı için beklenen adet ortalama 1 hafta öne geliyor. Neyse öyle veya böyle hamileyiz Allah'a şükür :) inşallah bebeklerimizi de sağ salim kucagimiza alırız.
Insalllah saglikli olsunlarda baska bisii istemem canim

Bu corona da iyice uyku düzenimi bozdu hamilelikte eklenince gece uyuyamıyorum artık anca 3 gibi. Benimde ocaktaydi doğumum okadar rahattiki oğlumda hiç sevmez sıcağı tam bir kış çocuğu 😅
Oglunu cok iyi anliyorum bende kış çocuğuyum nefret ederim yaz aylarından ben eşime üzülüyorum iki tane yay burcuyla kafayi yiyecek 😂😂

Size kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudur
Kızlar 5. Haftada kalp atışını duyar mıyız

Ben 4+6 da gittim kızlar keseyi gördü doktor. Kalp atışı için de 2 hafta sonra gel demişti. Kaldı 1 haftam 🙈 bildiğim kadarıyla 6-7. Haftalarda duyulabiliyor. Daha erken duyan var mı bilmiyorum

Size kalp atışı için kaçıncı hafta gelin dedi doktor? 5. Hafta yeterli oluyormudur
Kişiden kişiye değişiyor o durum sanırım
Bende garanti olsun diye 7 haftalıkken gidecektim ama hem meraktan hemde dr o tarihi verdiği için değiştiremedim salı günü bakıcaz artık kısmetse
Buradan yazarım🤗

Gunaydinnnn sabahin köründe uyananlarda bgun :KK57:

Midesi bulanan varmi ben uyandım birden migdem fena.. Yanıyor fokurduyor bulanıyor şimdiden başladıysam vay benim halime..

Benim de ilk doğum Eylül, çok rahattı, yaza neredeyse yürüyordu oğlum, Aralık da iyi olur, yaza çıkarız parka bahçeye inşallah

X