2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Heveslenmen iz güzel ama eşyalar için daha erken canım biz daha varlığına sevinemedik ne olacak ne bitecek diye düşünüp duruyoruz
Erken tabiii sadece bakiyoruz ay cokguzel evet boylede olabilir diyoruzda hevesimiz kursagimizda.kalmzsa umarim.keseyi yarin gorurum ve beta guzel yükselmiştir cok endişeliyim

Erken tabiii sadece bakiyoruz ay cokguzel evet boylede olabilir diyoruzda hevesimiz kursagimizda.kalmzsa umarim.keseyi yarin gorurum ve beta guzel yükselmiştir cok endişeliyim
İnş canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün keseye daha erken geçen salı ben gittiğimde doktor daha 10 gün lazım demişti bu hafta içi gözükmesi lazım

İnş canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün keseye daha erken geçen salı ben gittiğimde doktor daha 10 gün lazım demişti bu hafta içi gözükmesi lazım
Valla banada.oyle geliyor ☹

Alacaksan da beyaz ya da krem 0-3 ay yarım kollu çıtçıtlı body al, mecbur kullanacağız:)

Tecrubeli anneler aralik annesi olmak avantajmi dezavantajmi bu konuda ne dusunuyorsunuz. Ben yazin yenidogan icin daha zor diye dusunuyorum ama tecrubem yok tabi

Tecrubeli anneler aralik annesi olmak avantajmi dezavantajmi bu konuda ne dusunuyorsunuz. Ben yazin yenidogan icin daha zor diye dusunuyorum ama tecrubem yok tabi
ilk çocuğum ağustos ayında doğdu. kesinlikle yaz bebeği olmak da yaz lohusası olmak da bir felaket. ben ikincide yaza gelen aylarda korundum sonra bıraktım, doğum ekime denk gelen aydan itibaren başladık. inşallah aralık tuttu

Alacaksan da beyaz ya da krem 0-3 ay yarım kollu çıtçıtlı body al, mecbur kullanacağız:)
Ilk corap alinir diolar canim.neblymkalp atisini falan duyum bide❤
Corap alinirmis.ilk ayaklari yere saglam bassin die canim haberiniz olsun

Okadar fenaydi yani agustosta ayri sicak olur haklisin

Güzel anneler,inşallah yarın 13:30'da randevum var. Aşılamaya göre hesaplama yaptım yarın 5+3 olacağım. İnşaallah keseyi görürüz. Rabbim hepimize ve hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Insallah görürsün canim ama sen görürsün bende 12 de gidicem ama bana.gore 3 haftalık catlatma.ignesinden sonra ben malesef goremem ☹

Oglum Eylül dogumluydu yazın bütün sıcağını karnm burnumda çok çekmiştim ama lohusalıkta rahat etmiştim, Aralık annesi olmak açıkçası sıcak geldi bana ilk aylarda yazı yaşayıp istediğimiz meyveyi yeriz diye düşündüm tabi su koronadan kurtulursak Aralık'ta doğum yapıp yine yaza büyütmüş oluruz diye güzel umutlarim var

Güzel anneler,inşallah yarın 13:30'da randevum var. Aşılamaya göre hesaplama yaptım yarın 5+3 olacağım. İnşaallah keseyi görürüz. Rabbim hepimize ve hepimizin bebişlerine sağlık versin.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canm artık görünsun Aralık bebekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…