- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Erken tabiii sadece bakiyoruz ay cokguzel evet boylede olabilir diyoruzda hevesimiz kursagimizda.kalmzsa umarim.keseyi yarin gorurum ve beta guzel yükselmiştir cok endişeliyimHeveslenmen iz güzel ama eşyalar için daha erken canımbiz daha varlığına sevinemedik ne olacak ne bitecek diye düşünüp duruyoruz
İnş canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün keseye daha erken geçen salı ben gittiğimde doktor daha 10 gün lazım demişti bu hafta içi gözükmesi lazımErken tabiii sadece bakiyoruz ay cokguzel evet boylede olabilir diyoruzda hevesimiz kursagimizda.kalmzsa umarim.keseyi yarin gorurum ve beta guzel yükselmiştir cok endişeliyim
Valla banada.oyle geliyor ☹İnş canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün keseye daha erken geçen salı ben gittiğimde doktor daha 10 gün lazım demişti bu hafta içi gözükmesi lazım
Alacaksan da beyaz ya da krem 0-3 ay yarım kollu çıtçıtlı body al, mecbur kullanacağız:)Erken tabiii sadece bakiyoruz ay cokguzel evet boylede olabilir diyoruzda hevesimiz kursagimizda.kalmzsa umarim.keseyi yarin gorurum ve beta guzel yükselmiştir cok endişeliyim
ilk çocuğum ağustos ayında doğdu. kesinlikle yaz bebeği olmak da yaz lohusası olmak da bir felaket. ben ikincide yaza gelen aylarda korundum sonra bıraktım, doğum ekime denk gelen aydan itibaren başladık. inşallah aralık tuttuTecrubeli anneler aralik annesi olmak avantajmi dezavantajmi bu konuda ne dusunuyorsunuz. Ben yazin yenidogan icin daha zor diye dusunuyorum ama tecrubem yok tabi
Ilk corap alinir diolar canim.neblymkalp atisini falan duyum bide❤Alacaksan da beyaz ya da krem 0-3 ay yarım kollu çıtçıtlı body al, mecbur kullanacağız:)
Okadar fenaydi yani agustosta ayri sicak olur haklisinilk çocuğum ağustos ayında doğdu. kesinlikle yaz bebeği olmak da yaz lohusası olmak da bir felaket. ben ikincide yaza gelen aylarda korundum sonra bıraktım, doğum ekime denk gelen aydan itibaren başladık. inşallah aralık tuttu
Insalllah duyacaz bebeğim insalllaaah duyanda var burda duymayanda varKalp atışı duyaydım kızz önce:
Insalllah duyacaz bebeğim insalllaaah duyanda var burda duymayanda varallahin izniyle.onuda duycaz
Allahim evlat isteyen her kuluna hayirlisini sagliklisini nasip etsin ve bizlerede hayirli saglikli hamilelik ve saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunler nasip etsinnnnİnşallah canım benim ya inşallah tüm kalbimle
Allahim evlat isteyen her kuluna hayirlisini sagliklisini nasip etsin ve bizlerede hayirli saglikli hamilelik ve saglikli bir sekilde kucagimiza aldigimiz gunler nasip etsinnnn
Insallah görürsün canim ama sen görürsün bende 12 de gidicem ama bana.gore 3 haftalık catlatma.ignesinden sonra ben malesef goremem ☹Güzel anneler,inşallah yarın 13:30'da randevum var. Aşılamaya göre hesaplama yaptım yarın 5+3 olacağım. İnşaallah keseyi görürüz. Rabbim hepimize ve hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Oglum Eylül dogumluydu yazın bütün sıcağını karnm burnumda çok çekmiştim ama lohusalıkta rahat etmiştim, Aralık annesi olmak açıkçası sıcak geldi bana ilk aylarda yazı yaşayıp istediğimiz meyveyi yeriz diye düşündüm tabi su koronadan kurtulursak Aralık'ta doğum yapıp yine yaza büyütmüş oluruzTecrubeli anneler aralik annesi olmak avantajmi dezavantajmi bu konuda ne dusunuyorsunuz. Ben yazin yenidogan icin daha zor diye dusunuyorum ama tecrubem yok tabi
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canm artık görünsun Aralık bebekleriGüzel anneler,inşallah yarın 13:30'da randevum var. Aşılamaya göre hesaplama yaptım yarın 5+3 olacağım. İnşaallah keseyi görürüz. Rabbim hepimize ve hepimizin bebişlerine sağlık versin.
Bizde ilk zıbın almıştık bu sefer çorap alalım onzaman aklımda olsunIlk corap alinir diolar canim.neblymkalp atisini falan duyum bide❤
Corap alinirmis.ilk ayaklari yere saglam bassin die canim haberiniz olsun