2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım çok geçmiş olsun tutulma kötü oluyor benim de hep başıma geliyor bende hep sıcak duş vs ile geçirmeye çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir 🌺

Teşekkür ederim canım. Normal mayo aldım bile valla. Çok sıcakta tutmayız zaten hasta olur diye korkariz. Biraz sabahtan biraz öğleden sonra denize havuza sokarız. Gölgede bakarız oynatiriz. Zaten babaannesi, halası vs cümbür cemaat gidiyoruz sırayla bakarız gölgelerde. Cevap için teşekkür ederim 🥰
İnanır mısın daha tam anlamıyla geçmedi canım, ilk zamanlara göre çok daha iyiyim ama sabah kalktığımda bir süre ağrı oluyor.
Eşimin fizyoterapist arkadaşı 2 haftayı bulur iyileşmesi hatta yaşa göre 20 gün bile sürebilir demiş. 33 yaşında olunca benimki 20 gün sürecek demek ki 😅 Neyse çoğu gitti az’ı kaldı 😄 Teşekkür ederim kuzum 💕

Arkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu girmeli özledim Doğrusu sizin fikirlerinizi ve aynı durumda olup neler yaptınız da merak ediyorum Bence hep yazışalım yıllarda sürsün diye düşünüyorum Zaman buldukça da ben de gelip bakacağım bu aralar çok fazla memeye düşkün oldu Neden böyle oldu anlayamıyorum acaba sütüm azaldı yoksa başka bir şey mi bugün doktora da soracağım ama sizleri de bir Danışayım dedim
Canım benim kızım da aynı. Zaten düşkündü. İyice düşkünleşti. Geliyor üstümü cekistiriyor gel gel yapıyor elleriyle. Gel diye söylüyor. Süt mü içeceksin diyorum başını sallıyor. İşi bitince de kalkıp oturup kapatıyor üstümü 😂 Sevgiliplath Sevgiliplath bu dönemde hepsi aynı galiba 😂 sutumuzle alakası yok az da olsa çok da olsa onlar bize yakın olmak istiyorlar. Artık mesafe kavramını öğreniyorlarmış. Anne babadan ayrı kalabileceklerini öğreniyorlarmıs. O yüzden düşkünleşti diye düşünüyorum. Babasına bile gitmek istemiyor bazen. Ben gezdirecekmişim, ben yanında olacakmışım. Tuvalete gidiyorum kapının önünde ağlıyor anne gel gel diye kapıyı tıklatıyor. 5 dk oturamiyorum sürekli ben ilgileneyim istiyor. Bizde.durum boyle.
Yürüyoruz koşuyoruz ama çok fazla konuşmuyoruz Biz şu an her şeyi Bize soruyor bu ne bu ne bu bu bu şeklinde bizde hepsinin ismini söylüyoruz hoşuna gidiyor Evdeki her şeyi sayıyoruz her gün düşünün Artık dışarıda da aynı şekilde İyiyiz ama öyle çok fazla kelimesi yok maalesef bekliyorum Bakalım ne zaman konuşacak
Canım acele etme. Çocuktan çocuğa değişiyor durum. Kızım da tam tersi konuşmaya düşkün ama yürüme konusunda geride. Mesela yürüyor evet koşuyor da tutarken biz. Ama dengeyi kaybetmeye çok müsait hala tam sağlayamıyor. Konuşma konusunda ben ne söylersem tekrar etmeye çalışıyor. Geldim, geldin, bitti, gitti, baba, dede, anne, saate tık tak diyor, sayı saymaya çalışıyor bir falan diye. Daha çok da aklıma gelenler bunlar. Babası bir şey getiriyor ne getirdin babası diyorum ne getirdin demeye çalışıyor. Tabi ki çok güzel konuşmuyor daha ama çabası konuşma yönünde. Zamanla öğrenecekler her şeyi inşallah.

İnanır mısın daha tam anlamıyla geçmedi canım, ilk zamanlara göre çok daha iyiyim ama sabah kalktığımda bir süre ağrı oluyor.
Eşimin fizyoterapist arkadaşı 2 haftayı bulur iyileşmesi hatta yaşa göre 20 gün bile sürebilir demiş. 33 yaşında olunca benimki 20 gün sürecek demek ki 😅 Neyse çoğu gitti az’ı kaldı 😄 Teşekkür ederim kuzum 💕
Doğrudur kuzum çabuk geçmiyor maalesef ya. Sen 33 var mısın ya ben daha kucuksundur diyordum öyle görüyordum yani seni 😂🥰❤️ rica ederim kuzum. ❤️

Doğrudur kuzum çabuk geçmiyor maalesef ya. Sen 33 var mısın ya ben daha kucuksundur diyordum öyle görüyordum yani seni 😂🥰❤️ rica ederim kuzum. ❤️
Gören de en fazla 27 diyor mutlu oluyorum 😄😄 ama 33 olmuşum vallahi yazarken bile bi değişik geliyor 🥲 zaman su gibi baksana bebişlerimiz bile neredeyse 1,5 yaşına girecekler, upuzun, sağlıklı, güzel ömürleri olsun inşallah ❤️

Gören de en fazla 27 diyor mutlu oluyorum 😄😄 ama 33 olmuşum vallahi yazarken bile bi değişik geliyor 🥲 zaman su gibi baksana bebişlerimiz bile neredeyse 1,5 yaşına girecekler, upuzun, sağlıklı, güzel ömürleri olsun inşallah ❤️
Amiiinn inşallah kuzum benim. Ben de 30 oluyorum bu sene 😂 gerçekten çok çabuk geçiyor zaman ne ara doğum yaptım da bu kadar büyüdü anlamadım yani. ❤️🥰

Amiiinn inşallah kuzum benim. Ben de 30 oluyorum bu sene 😂 gerçekten çok çabuk geçiyor zaman ne ara doğum yaptım da bu kadar büyüdü anlamadım yani. ❤️🥰
Aa bende seni daha küçük sanıyordum, 24-25 falan 🙈 30’dan sonra sayının bir önemi kalmıyor ya insan gerçekten hissettiği yaşta kalıyor 💕 gerçi bu aralar bi 55 hissediyorum ama olsundu 🤣 Evlatlarımızın canı sağolsun ❤️

Aa bende seni daha küçük sanıyordum, 24-25 falan 🙈 30’dan sonra sayının bir önemi kalmıyor ya insan gerçekten hissettiği yaşta kalıyor 💕 gerçi bu aralar bi 55 hissediyorum ama olsundu 🤣 Evlatlarımızın canı sağolsun ❤️
Galiba biz birbirimizi küçük görmek istemişiz 😂🥰❤️ aynen öyle bence de ya sayının bir önemi yok aslında. Ama bende bu aralar yaşlı hissediyorum sanırım yoruyorlar bu ara yavrularımız bizi 😂❤️ aynen öyle canları sağolsun da hiç bir şeyin önemi yok ❤️🥰

Kızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor

Kızlar oglum cok fena hasta oldu kakasında enfeksiyon çıktı . Ateşler için de yandı yavrum bide ishal oldu süreklı altını temız tutmama ragmen cok fena pişik oldu öneriniz varmı malum bölge şuan kıpkırmızı cok üzülüyorum ogluma . Hametan sudocrem travazol kullandım gecmıyor
Geçmiş olsun canım, kantaron yağı çok iyi geliyor. istersen onu dene birde.

Canım çok geçmiş olsun
Ben yoğun pişikte hametan ile dermotrosyd kremi karıştırıp sürüyorum bir günde geçiriyor
Bir dene istersen

ÇGeçmiş olsun ben pişiğe hamazinc kullandım hep ama sen doktorada danışabilirsin bide kantaron yağı iyi geliyor

Çok geçmiş olsun 💐 Kantaron yağı iyi geliyor diye biliyorum canım

Saolun kızlar kantaron ilk denediğim şeydi malesf gecırmedi . Sudocrem le travazol karıstırdım gecmedi hametanla travazol karıstırtım gene gecmedi . Şimdi en son zeytinyagu sürdüm süreklı de yıkayıp havalandırıyorum poposunu ıns gecer 😞

Saolun kızlar kantaron ilk denediğim şeydi malesf gecırmedi . Sudocrem le travazol karıstırdım gecmedi hametanla travazol karıstırtım gene gecmedi . Şimdi en son zeytinyagu sürdüm süreklı de yıkayıp havalandırıyorum poposunu ıns gecer
Madacassol hamazinc ve travazol kremleri hem oğluma hem de yeğenime çok iyi geldi cnm

Kantaron hemen geçiriyor ve ishal döneminde her kakadan sonra vücut duşu aldırıyorum ben

Benim oğlumda aynı şekilde bu aralar daha bi düşkün oldu. Hatta gelip tsirtümü çekiştiriyor ıh ıh diye 😄 süt mü içelim diyorum kısık sesle ve o minicik elleriyle gel gel diyor 😍 çok gülüyorum ya hareketlerine, nasıl da büyüdüler, zaman ne çabuk geçiyor 🥲 Süt azalması değildir yani canım bu aylarda memeye düşkünlük başlıyormuş.
Köpek dişlerimiz çıkmak üzereymiş bu nedenle düşkünlük olabilirmiş 😍

Benım oglumda sürekli ne ne dıyo canım onun haricinde süreklı biseyler anlatıyor ama hıcbırını anlamıyorum 😂 bebekler bazı dönemlerde emmeye daha isteklı olıyor canım sütünle alakasınyok cunku zaten ek gıda da baya ilerledi bebişlerimiz emmeseler bile olur yanı . Bu arada yeme durumu nasılma

Mızmız olmasa sorun değil tabiki emzirmek ama istiyor ki hep onunla olayım. 😔

Inşallah dönemsel bir durumdur.
Ek gıdada çok fazla yediğimiz söylenemez doğrusu. Kuş kadar çorba yese doyuyor.

X