2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Size de çok geçmiş olsun canım bizde bu hafta hep parktaki hatta şu anda da parktan yazıyorum evde zaptetmek imkansiz
Çok teşekkür ederim canım 🌸 diğer mesajını da gördüm. İnsanın sığınıcak bir yeri olmaması en zoru belki de. Rabbim dayanma gücü versin sana. Gidecek bir kapın olsaydı eminim bu kadar rahat davranamazdı. Ama insan kendi ailesini seçemiyor işte. Ben bu adamları da anlamıyorum gerçekten. Eşin, çocukların var mis gibi otur evinde.
Eşin değişir mi bilmem ama inşallah evinde huzuru bulursun tekrardan canım 🙏

Canım ne denir bilmiyorum. Her insanın durumu farklı ayrıl da diyemiyorum o yüzden. Sanırım senin durumunda çocuklara odaklanmak en mantıklısı senin icin. Allah sana sabır eşine de akıl fikir versin inşallah yaptığının ne kadar yanlış olduğunun farkına vardirsin en kısa zamanda. Oğluna geçmiş olsun çok daha iyidir inşallah şuanda.

Çok fenalar ya bazen nasıl tekmeliyor beni var ya cimcime. Anlatamam. İyice beter oldular başımıza.😂

Çok geçmiş olsun canım kıyamam.. hareketlendiler iyice. Nereden zarar gelecegini de bilmiyorlar. Sürekli gözetlemek istiyor. Benim yanımda kaç kere düştü ela. İnsan bazen anlayamıyor.
Çok teşekkür ederiz kuzum, Rabbim evlatlarımızı korusun 🙏 geçti gitti çok şükür 🌸

Kızlar bu sırt tutulmasına ne iyi gelir? Kafayı yiyeceğim artık tam iyileşemeden tekrar tutuldum. Çocuğu bile alamıyorum kucağıma, ağlıcam acısından. Masaj ve sıcak su torbası koyuyorum ama bana mısın demiyor. Nası geçecek bu?

Kızlar bu sırt tutulmasına ne iyi gelir? Kafayı yiyeceğim artık tam iyileşemeden tekrar tutuldum. Çocuğu bile alamıyorum kucağıma, ağlıcam acısından. Masaj ve sıcak su torbası koyuyorum ama bana mısın demiyor. Nası geçecek bu?
havlu ustunden utu bassin biri bide viks sur yumusar

Teşekkür ederim canım 🙏 evde baby vicks var işe yarar mı acaba?
Annemi aradım o gelecek işten çıktıktan sonra, anca o zaman yapabiliriz. Dirseğime kadar indi ağrısı, mecbur biraz daha dayanacağım artık
Doktora gitme imkanınız varsa. Belki vereceği ilaç, krem v.s. ağrınızı daha çabuk geçirir.

Doktora gitme imkanınız varsa. Belki vereceği ilaç, krem v.s. ağrınızı daha çabuk geçirir.
Böyle giderse doktora gideceğim sanırım. Tam geçecek gibi olup bugün daha şiddetli başladı. Kolumdan dirseğime kadar indi ağrı. Ara ara sırtım tutulurdu ama ilk defa bu kadarla kötü oldu. Geçmiyor da anlamadım yani. Acile gitsem bunun için çok abartı olur mu ki? Randevu alsam sıra gelene kadar geçer çünkü

Böyle giderse doktora gideceğim sanırım. Tam geçecek gibi olup bugün daha şiddetli başladı. Kolumdan dirseğime kadar indi ağrı. Ara ara sırtım tutulurdu ama ilk defa bu kadarla kötü oldu. Geçmiyor da anlamadım yani. Acile gitsem bunun için çok abartı olur mu ki? Randevu alsam sıra gelene kadar geçer çünkü
Acil olur tabiki ☺️

Canım çok çok geçmiş olsun.
Umuyorum hemen geçer 🙏🏼

Cok geçmiş olsun canım annen gelmişken istersen bi acile gitsen cunku onemlı bi problem de olabılır

Annem vicks ile masaj yaptı sonra sıcak havlu koyduk. Dün akşam aynı şekilde ağrıyordu ama sabaha hafiflemiş olarak uyandım. En azından kolumu ve kafamı biraz daha rahat hareket ettirebiliyorum. Geçiyor sanırım 🙏 Teşekkür ederim 💕

Annem vicks ile masaj yaptı sonra sıcak havlu koyduk. Dün akşam aynı şekilde ağrıyordu ama sabaha hafiflemiş olarak uyandım. En azından kolumu ve kafamı biraz daha rahat hareket ettirebiliyorum. Geçiyor sanırım 🙏 Teşekkür ederim 💕
gecmis olsun💐

Canlar size bir şey soracağım. Nasipse Haziran başında tatile gideceğiz. Kızıma alışveriş yapacağım. Daha önceden tecrübeli anneler özellikle size soruyorum. Mayosu tam üstüne göre mi olmalı? Ben Elanın şuan herseyini 2- 3 yaş alıp giydiriyorum. Mayoda da aynısını yapsam sıkıntı olmaz dimi? Soru biraz saçma olabilir kızlar ama kızımla ilk tatilimiz olacağı için heyecanlıyım.🥰😂 Büyük olması problem olmaz değil mi?

sorunu gördüm yazayim dedim. Tavsiyem mayo degilde uv korumali mayomu diyorlar deniz kiyafetimi diyorlar uzun olanlardan alman. Bebisleri günesten korumak cok cok önemli.

Canım çok geçmiş olsun tutulma kötü oluyor benim de hep başıma geliyor bende hep sıcak duş vs ile geçirmeye çalışıyorum. Çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir 🌺
sorunu gördüm yazayim dedim. Tavsiyem mayo degilde uv korumali mayomu diyorlar deniz kiyafetimi diyorlar uzun olanlardan alman. Bebisleri günesten korumak cok cok önemli.
Teşekkür ederim canım. Normal mayo aldım bile valla. Çok sıcakta tutmayız zaten hasta olur diye korkariz. Biraz sabahtan biraz öğleden sonra denize havuza sokarız. Gölgede bakarız oynatiriz. Zaten babaannesi, halası vs cümbür cemaat gidiyoruz sırayla bakarız gölgelerde. Cevap için teşekkür ederim 🥰

Arkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu girmeli özledim Doğrusu sizin fikirlerinizi ve aynı durumda olup neler yaptınız da merak ediyorum Bence hep yazışalım yıllarda sürsün diye düşünüyorum Zaman buldukça da ben de gelip bakacağım bu aralar çok fazla memeye düşkün oldu Neden böyle oldu anlayamıyorum acaba sütüm azaldı yoksa başka bir şey mi bugün doktora da soracağım ama sizleri de bir Danışayım dedim

Yürüyoruz koşuyoruz ama çok fazla konuşmuyoruz Biz şu an her şeyi Bize soruyor bu ne bu ne bu bu bu şeklinde bizde hepsinin ismini söylüyoruz hoşuna gidiyor Evdeki her şeyi sayıyoruz her gün düşünün Artık dışarıda da aynı şekilde İyiyiz ama öyle çok fazla kelimesi yok maalesef bekliyorum Bakalım ne zaman konuşacak

Yürüyoruz koşuyoruz ama çok fazla konuşmuyoruz Biz şu an her şeyi Bize soruyor bu ne bu ne bu bu bu şeklinde bizde hepsinin ismini söylüyoruz hoşuna gidiyor Evdeki her şeyi sayıyoruz her gün düşünün Artık dışarıda da aynı şekilde İyiyiz ama öyle çok fazla kelimesi yok maalesef bekliyorum Bakalım ne zaman konuşacak
Benım oglumda sürekli ne ne dıyo canım onun haricinde süreklı biseyler anlatıyor ama hıcbırını anlamıyorum 😂 bebekler bazı dönemlerde emmeye daha isteklı olıyor canım sütünle alakasınyok cunku zaten ek gıda da baya ilerledi bebişlerimiz emmeseler bile olur yanı . Bu arada yeme durumu nasıl ?

Arkadaşlar merhaba Uzun zaman oldu girmeli özledim Doğrusu sizin fikirlerinizi ve aynı durumda olup neler yaptınız da merak ediyorum Bence hep yazışalım yıllarda sürsün diye düşünüyorum Zaman buldukça da ben de gelip bakacağım bu aralar çok fazla memeye düşkün oldu Neden böyle oldu anlayamıyorum acaba sütüm azaldı yoksa başka bir şey mi bugün doktora da soracağım ama sizleri de bir Danışayım dedim
Benim oğlumda aynı şekilde bu aralar daha bi düşkün oldu. Hatta gelip tsirtümü çekiştiriyor ıh ıh diye 😄 süt mü içelim diyorum kısık sesle ve o minicik elleriyle gel gel diyor 😍 çok gülüyorum ya hareketlerine, nasıl da büyüdüler, zaman ne çabuk geçiyor 🥲 Süt azalması değildir yani canım bu aylarda memeye düşkünlük başlıyormuş.

X