- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Canım çok çok üzüldüm yazdıklarına.Kızlar şimdi kızımın rahatsizlik sürecini de anlatayım. Biliyorsunuz en son Elanın süt alerjisinden ve karın ağrılarından dolayı gitmiştik. Kan alındı kandan alerji testi yapıldı. Bu arada demir eksikliği çıktı ve b12si sınırda çıktı. Demir ilacı başladık. B12 için de hematolojiye yönlendirdiler. Kafalarına göre müdahale etmek istemediler küçük olduğu için hematoloji de baksın öyle ilaç başlayalım dediler. B12 de çok önemliymiş. Dengesiz yürüme huzursuzluk fazla gaz sancısı ve daha bir çok sayamadığım şey oluyormuş eksikliğinde. Belki geç yürümesi denge sağlayamaması da bundan bilmiyorum. Alerji testi sonucu çıktı. Ne hikmetse hiç bir şeye alerjisi yok? Zaten alerjik bir bebekti ama hiçbir şeye alerjisi çıkmadı. Ki zaten alerjisi olan gıdaları da yedirmeye devam edeceğimi söylediler. Kesmek çözüm değilmiş. Büyüyünce vücut daha aşırı tepki veriyormuş şimdi yedirmezsek.. az az yedirip vücudu alistiracakmisiz. Karın ağrısına da alerjiden kaynaklı gibi durmuyor deyip gaz ilacı vermişlerdi.. ben de gaz ilacınin azalttığını fakat bazı geceler hala çok rahatsız olduğunu ve alttan gazını attıkça rahatlayıp uyuduğunu söyledim. Onlar da çocuk gastroenteroloji ye yönlendirdiler. Yani şimdi b12 için hematolojiye.ve karın ağrısı için gastroenterolojiye randevu aldım. Bakalım ne diyecekler. Daha baya var randevu zamanına da.. @perlasmom kuzum çölyak için bakmadılar test yapılmadı. Herhangi bir şey de demediler. Sen sormuşsun geçen gece ama ben unutmuşum yazmayı.
Arkadaşların da dediği gibi bu tarz şeyler karakter meselesi olduğundan düzelme şansı maalesef ki yok. Dışarıdan ahkam kesmek kolay olur eminim yap et boşan demek.
Sadece şunu söyleyebilirim ki varsa imkanın arkana bakmadan kaç. İnan hiçbirşey düzelmeyeceği gibi daha da beter olacak. Çok çok zor. Bu adam çocuklarına bu şekilde örnek olacak. Bunlara şahit olmasını ister misin?
Umuyorum şansın vardır kurtulacak. Umuyorum o gücü kendinde bulur ve yepyeni değerini bildiğin bir hayata adım atarsın.