- 29 Ekim 2020
- 1.483
- 2.992
- 32
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSağol cnm gittim kese göründü, siz nasılsınız yürümeye basladinuz mi
Amin cnm inşallah her bebek kendine özgü hayırlısı ile inşallah yürürlerMaşallah canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahkaç haftalık? Yok canım yürümüyor emeklemiyor da. Ayakta dikiliyor ellerinden tutup bıraktığımda 3 - 5 saniye de olsa. Kendi yatıyor ama yattığı yerden oturma pozisyonuna daha kendi geçmiyor. İlk doğanlardan biri Ela ama sanırım en son yürüyen olacak.
Çok geçmiş olsun canımSelamlar herkese, umarım bebişler de sizde iyisinizdir. Biz bu hafta ailecek covid geçirdik, eşimin iş yerinden bulaştı maalesef. Eşim ve ben hafif atlattık ama kızım ateşlendi bir gece yüksek ateşle götürdük hastaneye iğne yapıldı o şekilde anca düştü. Şuan ateş olmuyor artık çok şükür yalnızca geniz akıntısı ve balgam var. Sizin bebeklerinizde bu durumu yaşayan varsa balgamı nasıl söktürebildiniz? Gece burnu çok tıkanıyor yatmadan serum fizyolojik ve aspiratörle açmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor genzine doluyor çünkü balgamı. Ne yapayım bilemedim, doğal yöntemler bilen var mı balgam söktürmek için kullanabileceğimiz?
Ay sağol canımmCanım 2 sene boyunca olmayabilirsin emzirdigin sürece olmayabilirsin demişti doktorum ama ben 3. Ay olmuştum. İçin rahat olsun. Ama istersen git tabi doktora.
İnşallah canım benim. Senin fındık yürüyor muAmin cnm inşallah her bebek kendine özgü hayırlısı ile inşallah yürürler
Rica ederim canımAy sağol canımm
Yok cnm daha yürümüyorİnşallah canım benim. Senin fındık yürüyor mu
Rica ederim canım
Selam P perlasmom bende adet sokturucuyle oluyordum emin olmak için yine kontrole gittim dediğin gibi kendiliğinden olmuyorum bakalım ne zaman düzelecek Dr.bikac hafta daha bekle dediSelam kızlar
Benim gibi gala regl olmayan var mı ? Büyük kızımda 9 ay sonra olmuştum. Şimdi 13 ay oldu hala olmadım. Doktor emzirdiğin sürece de olmayabilirsin demişti ama yine de bana süre uzadı gibi geliyor
Canım sen cerazette kullanıyodun sanırım devam edıyomusun . Benım kanamam bitmeyınce benı doktor yasmine geçirdi . Cerazette sürekli kanama yapıp rahmımde inceltme yapmıs
Bende az önce aynısını düşünüyordumKızlar buralar dutluk olmus sanki
Bizim azı dişlerinden dolayı hemen hemen 1 aydır kötü. 3 tanesi çıktı 4. de gelirse biraz düzelir diye umut ediyorum.Kızlar selam nasılsınız
Miniklerin gece uykuları nasıl acaba
Bizimki iyice felaket oldu
Sizlere sormak istedim
Canım, bizimki hep kötüydü zaten aynı şekilde devam ediyor. Akşam saat 22.00 gibi uyuyor. saat 01.00 civarı uyanıyor. Ondan sonra uyku yok gibi birşey, evin içinde gezmeler, sallamalar devam ediyor. Tam uyanışta sabah 06:00- 06:30 gibi. Gece sürekli uyanığız. Bende alıştım artık uykusuzluğa, 2-3 saat uykuyla günü bitiriyorum. Ne zaman düzelecekler bilmiyorum. O günler bana hayal gibi geliyor.Kızlar selam nasılsınız
Miniklerin gece uykuları nasıl acaba
Bizimki iyice felaket oldu
Sizlere sormak istedim
Canım gündüz uykuları nasılCanım, bizimki hep kötüydü zaten aynı şekilde devam ediyor. Akşam saat 22.00 gibi uyuyor. saat 01.00 civarı uyanıyor. Ondan sonra uyku yok gibi birşey, evin içinde gezmeler, sallamalar devam ediyor. Tam uyanışta sabah 06:00- 06:30 gibi. Gece sürekli uyanığız. Bende alıştım artık uykusuzluğa, 2-3 saat uykuyla günü bitiriyorum. Ne zaman düzelecekler bilmiyorum. O günler bana hayal gibi geliyor.
gündüz iki defa uyuyor, max 1-1.5 saatCanım gündüz uykuları nasıl
Benım oglum da bazen 2 bazen 1 uyku yapıyo 1.5 saat civarı uyuyor her uykusunda ıkımcı uyku süresi bazen kısa bazen hic olmuyo . Aksam 9-10 arasu uyyo sabah 8-9 arası uyanıyo. Ama son zamanlarda gece 2 gbi uyanıp bazne saatlerce uyanık kalyo nedenını çözmüş degılımgündüz iki defa uyuyor, max 1-1.5 saat
Cerazetta pardon yanlış yazmışım o da bitti gerçi bıraktım şu an olmadığım için emin olamıyorum malum Bi de benim 3 . pasam surpriz yapınca emin olmak adına kullandimNeden adet söktürücü kullanıyorsun pek canım