2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Selam kızlar
Benim gibi gala regl olmayan var mı ? Büyük kızımda 9 ay sonra olmuştum. Şimdi 13 ay oldu hala olmadım. Doktor emzirdiğin sürece de olmayabilirsin demişti ama yine de bana süre uzadı gibi geliyor
Bende bu gün kontrole gittim canım benımde aksine fazla bitmeyen bi kanamam var . Kullandıgım ilactan kaynaklandıgını soyledi doktorum degıstırdık . Senın durumunun normal oldugunu düşünüyorum ama kontrol ettirmekte fayda var istersen bi jinekoloğa görün canım hem için rahat eder

Evet canım benim de gitmem gerekiyor en kısa sürede baktıracağım. Sen d.kontrol için mi ilaç alıyorsun

Selam kızlar
Benim gibi gala regl olmayan var mı ? Büyük kızımda 9 ay sonra olmuştum. Şimdi 13 ay oldu hala olmadım. Doktor emzirdiğin sürece de olmayabilirsin demişti ama yine de bana süre uzadı gibi geliyor
Ben 4. ayda olmuştum ki hala emziriyorum ama 13 ayda uzunmuş. Bi kadın doğum doktoruna mı gitsen acaba

Selam kızlar
Bende emziriyorum ve 6.ayda oldum canım ilk reglimi. Keşke benimde biraz gecikseydi, ağrısı, sancısı, gerginliği yetişilemeyen ped masrafları derken Sanırım 1 yıla kadar regl olmamak normal ama senin o süreyi geçmiş doktora görünmende fayda var.

Ben 4. ayda olmuştum ki hala emziriyorum ama 13 ayda uzunmuş. Bi kadın doğum doktoruna mı gitsen acaba

Evet bana da uzadı gibi geliyor ama doktor emzirdiğin sürede olmayabilirsin dedi o yüzden biraz kafam rahat ama yine de müsait bir zamanda gideceğim kızlar

Anladım canım sağol cevap için bende de wee babynin var el aspiratörü. Ama dediğin gibi artık yeterli değil. Otri bebe mi alsam diye düşündüm ama bilemedim.
Ela daha iyi canım ama ben anlayamadan 1 haftayı uykusuz geçirdik zaten karnı ağrıdı hep. Şükür biz de ela da bir sıkıntı olmadan atlattık. Siz nasılsınız çocuklar nasıl? Yazamadım gene bayadır.
Çok sağol canım çok teşekkür ederim şükür iyiyiz şuan. Eşimin biraz ağır geçti biz Elayla daha hafif atlattık şükür. Eşim de biz de iyiyiz şimdi. Zor hastalık. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Takviyeler olmasa duramazdik zaten kuzum ya..

Selamlar herkese, umarım bebişler de sizde iyisinizdir. Biz bu hafta ailecek covid geçirdik, eşimin iş yerinden bulaştı maalesef. Eşim ve ben hafif atlattık ama kızım ateşlendi bir gece yüksek ateşle götürdük hastaneye iğne yapıldı o şekilde anca düştü. Şuan ateş olmuyor artık çok şükür yalnızca geniz akıntısı ve balgam var. Sizin bebeklerinizde bu durumu yaşayan varsa balgamı nasıl söktürebildiniz? Gece burnu çok tıkanıyor yatmadan serum fizyolojik ve aspiratörle açmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor genzine doluyor çünkü balgamı. Ne yapayım bilemedim, doğal yöntemler bilen var mı balgam söktürmek için kullanabileceğimiz?

Evet bana da uzadı gibi geliyor ama doktor emzirdiğin sürede olmayabilirsin dedi o yüzden biraz kafam rahat ama yine de müsait bir zamanda gideceğim kızlar
Canım 2 sene boyunca olmayabilirsin emzirdigin sürece olmayabilirsin demişti doktorum ama ben 3. Ay olmuştum. İçin rahat olsun. Ama istersen git tabi doktora.

Size de geçmiş olsun canım. Ela da da 2- 3 gece ateş oldu calpol düşürdü ama yeterli geldi. Karın ağrısı çok oldu Elanın. Valla kuzum bol.bol serum fizyolojik kullandım başka da bir şey kullanmadım. Açmak için uğraştım hep. Daha doktora da götüremedim. Dr a götürüp ciğerlerine falan baktırmak istiyorum ne olur.ne olmaz.

Teşekkür ederiz, size de çok geçmiş olsun. Bende calpol veriyordum ilk birkaç gün yeterli geldi ama bir gece yine calpol içirip uyuttum 2 saat sonra çocuk titreyerek uyandı baktım sıtma tutmuş ateşi 39a yaklaşmış apar topar acile gittik orda iğne vurdular test yaptılar o da pozitif çıktı. Ciğerlerinden hırıltı gelmiyor nefes alırken şuan ama bende negatife dönünce doktora götürmek istiyorum ciğerine inmiş olmasın enfeksiyon diye. Nefesi tıkanınca çok zorlanıyor yavrum meme de ememiyor

Kıyamam yavruma ya çok geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir o da. Götürmek lazım bence de evet ne olur ne olmaz insan korkuyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…