2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım sen cerazette kullanıyodun sanırım devam edıyomusun . Benım kanamam bitmeyınce benı doktor yasmine geçirdi . Cerazette sürekli kanama yapıp rahmımde inceltme yapmıs
Aynısını bana da söyledi biliyomusun incelemiş dedi bıraktım oyuzden bekle birkaç hafta dedi hamilelik vs görülmüyor dedi baktı ultrasonda ama böyle de çok ortada kalıyorum emin olamıyorum bendeki yasmine gecsem kondom kesin korumaz sanki keşke sezeryan olsaydım ne güzel baglatip emin olurdum

Aynısını bana da söyledi biliyomusun incelemiş dedi bıraktım oyuzden bekle birkaç hafta dedi hamilelik vs görülmüyor dedi baktı ultrasonda ama böyle de çok ortada kalıyorum emin olamıyorum bendeki yasmine gecsem kondom kesin korumaz sanki keşke sezeryan olsaydım ne güzel baglatip emin olurdum
Spiral düşünmez misiniz

Kızlar selam nasılsınız
Miniklerin gece uykuları nasıl acaba
Bizimki iyice felaket oldu
Sizlere sormak istedim
Selam canım iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın? Valla kuzum bizim gece uykuları hep berbattı hala daha ne olduğu belli değil. Çok dengesiz düzene sokamıyorum. Sürekli ya karnı ağrıyor ya dişler bunaltiyor. Bazen gecede 2 kere emmeye kalkıyor bazen ise ( yani çoğunlukla ) elli kere kalkıyor veya uyutmuyor sabaha kadar. Uyku yönünden ben de muzdaribim. 14 aylık şuan.

Covid geçiren arkadaşlar koku kaybı yaşadınız mı ? Ve ne kadar sürede geçti ? Test yaptırmadım ama tüm semptomlar var sanırım pozitifim 😣
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Evet bende tat koku gitmişti ama hemen gitmiyor. Eşimde 5. - 6. Gün falan gitti. Bende 7 gün karantina süresi ya 8. Gün tat koku gitti ve 1 hafta kadar yoktu sonra almaya başladım. Çok geçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatırsiniz. Esin nasıl çocuklar nasıl onlarda bir şey var mı?

Covid geçiren arkadaşlar koku kaybı yaşadınız mı ? Ve ne kadar sürede geçti ? Test yaptırmadım ama tüm semptomlar var sanırım pozitifim 😣
Biz 3 hafta önce geçirdik, hala tat ve koku almıyoruz. Ne zaman geçer bilmiyorum. Hiç bir kokuyu almıyorum, yemeklerin tuzunu bile ayarlayamıyorum. çok zormuş ya.

Merhaba canım çok geçmiş olsun. Evet bende tat koku gitmişti ama hemen gitmiyor. Eşimde 5. - 6. Gün falan gitti. Bende 7 gün karantina süresi ya 8. Gün tat koku gitti ve 1 hafta kadar yoktu sonra almaya başladım. Çok geçmiş olsun inşallah hafif şekilde atlatırsiniz. Esin nasıl çocuklar nasıl onlarda bir şey var mı?
Evet canım benim de koku hemen gitmedi. Miniğim ateşlendi sonra öksürmeye başladı akabinde ben ateşlendim boğaz ağrısı ses kusıklığı boğazı parçalayan bir öksürük halsizlik bugün iyiyim çok şükür ama tat koku yok, çok gıcık birşey. Tat yavaş yavaş mı gitti sende de ? Başta anlayamadım ama şu an hiç almıyorum bazılarının uzun sürüyormuş inşallah öyle olmaz gerçekten çok zor birşeymiş. Bizden önce büyük kızım ateşlenmişti eşimde de üşüme sorunu vardı onlardan bulaştı diye düşünüyorum çünkü şuan onlarda bişey yok. Aşı da olmamıştım test de yaptırmadım ama bariz covid geçiriyorum evden çıkmıyorum tabii

İyi geceler kızlar
Oğlum covit oldu sanırım bende ne tavsiye esersiniz
Geçmiş olsun canım, 3 hafta önce bizde ailecek olduk, kızıma okuldan bulaşmıştı. sonra bütün ev hepimiz covid olduk, çocuk doktoruna sorduğumda aslında bebekler için yapılabilecek çok birşey yok demişti. emziriyorsan sık sık emzirmeye devam edebilirsin,(iştahsız olabilir ) ılık tavuk suyu çorba, aralarda ılık su, ve sadece ateş düşürücü vermiştim. Kendimize kaynattığım nane limon tarzında çaylardan az az verdim çay kaşığı ile, çok şükür bir hafta da falan atlattı. Rabbim şifanızı versin.

İyi geceler kızlar
Oğlum covit oldu sanırım bende ne tavsiye esersiniz
Çok geçmiş olsun canım ıhlamur, nane limon, kuşburnu tarzında bitki çaylarını balla limonla karıştırıp içirebilirsin.Bağışıklıpını güçlendirici kara dut pekmezi falan içirebilirsin bol c vitamini ve yoğurt iyi gelir bildiğim kadarıyla.

Bizim azı dişlerinden dolayı hemen hemen 1 aydır kötü. 3 tanesi çıktı 4. de gelirse biraz düzelir diye umut ediyorum.
Senin bebiş tek uykuya geçmek istiyor olabilir mi acaba? 13/18 ay aralığı tek uykuya geçebiliyorlarmış ve bunun en belirgin belirtisi gece uykularının bozulmasıymış
Dişler bizi de kötü etkiliyor malesef ateş mızmızlık uykuya dalamamış gibi henüz çıkmadı daha yolumuz uzun sanırım

Evet canım benim de koku hemen gitmedi. Miniğim ateşlendi sonra öksürmeye başladı akabinde ben ateşlendim boğaz ağrısı ses kusıklığı boğazı parçalayan bir öksürük halsizlik bugün iyiyim çok şükür ama tat koku yok, çok gıcık birşey. Tat yavaş yavaş mı gitti sende de ? Başta anlayamadım ama şu an hiç almıyorum bazılarının uzun sürüyormuş inşallah öyle olmaz gerçekten çok zor birşeymiş. Bizden önce büyük kızım ateşlenmişti eşimde de üşüme sorunu vardı onlardan bulaştı diye düşünüyorum çünkü şuan onlarda bişey yok. Aşı da olmamıştım test de yaptırmadım ama bariz covid geçiriyorum evden çıkmıyorum tabii
Tat ve koku bir anda gitmişti benim de.. 5. Gün hafif hafif gelmeye başlamıştı

Koku ve tat kaybı yaşadım ağır bir grip gibi hafif öksürük eşlik etmişti.. 5.gunden itibaren kökü ve tat gelmeye başladı yeniden.. şuan herkes pozitif bence zaten. Çoğu kişi de test vermiyor..

Benım oglum da bazen 2 bazen 1 uyku yapıyo 1.5 saat civarı uyuyor her uykusunda ıkımcı uyku süresi bazen kısa bazen hic olmuyo . Aksam 9-10 arasu uyyo sabah 8-9 arası uyanıyo. Ama son zamanlarda gece 2 gbi uyanıp bazne saatlerce uyanık kalyo nedenını çözmüş degılım
Gece uyanık kalmasının nedeni reflu olabilir. Bizim öyle oluştu. Reflu ilacı kullandık ve yatmadan en az 2 saat önce yemek yemeyi kestik

Dişler bizi de kötü etkiliyor malesef ateş mızmızlık uykuya dalamamış gibi henüz çıkmadı daha yolumuz uzun sanırım
Azı dişlerinden sonra köpek dişleri gelecek o zaman ne yapacağız bilmiyorum. En zoru onlar diyorlar. Bizim hala 4. gelmedi. Diğerleri epey yardı damağını, köklü oldukları için geniş duruyor. Bizde hiç ateş olmadı çok şükür ama gece uyanıp uykuya zor dalıyor. Dün gece 3’te pedifen verdim artık öyle uyuyabildi.
Buarada bizim 3’ü resmen arka arkaya çıktı araları 1-2 gün. Sizinde bi tanesi başlarsa diğerleri arkasından gelir. Kolaylıkla çıkarır inşallah

Merhaba arkadaşlar çok şiddetli gebelik kusmasi, yiyip icememe durumum var .serum ve ilaçlarla degerlerim düzelmedi, bu durumda çare kürtajmis anne sağlığı icin
Canım öncelik tabi senin sağlığın. Keşke düzelseydi ama değerlerin düzelmiyorsa doktorlar en doğru kararı vermiştir. Sen nasılsın? Ne düşünüyorsun?

X