Cnm sağlığımı çok önemsiyorumCanım öncelik tabi senin sağlığın. Keşke düzelseydi ama değerlerin düzelmiyorsa doktorlar en doğru kararı vermiştir. Sen nasılsın? Ne düşünüyorsun?
Hayırlısı olsun inşaAllahMerhaba arkadaşlar çok şiddetli gebelik kusmasi, yiyip icememe durumum var .serum ve ilaçlarla degerlerim düzelmedi, bu durumda çare kürtajmis anne sağlığı icin
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah canım . Ne güzel Allah yormadan kardesini gönderiyor kızınınMerhaba kizlar hesabima giris yapamadım bir süre, insallah iyisinizdir bebislerle. Surpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama tekrar süreç başa sardi, kan sulandirici igneler, coraspinler, progestanlar, bi de ustune yemeyen uyumuyan bir cocuk olunca sevinemiyorum bile.halbuki kizim icin sekiz sene beklemistim cok ugrasmistim tedaviler aşılamalar koca karilar...
canım, nasıl oldun. iyimisnMerhaba arkadaşlar çok şiddetli gebelik kusmasi, yiyip icememe durumum var .serum ve ilaçlarla degerlerim düzelmedi, bu durumda çare kürtajmis anne sağlığı icin
Biraz daha iyim cnm teşekkür ederim hala hastanede yatıyorumcanım, nasıl oldun. iyimisn
Rabbim şifa versin.Biraz daha iyim cnm teşekkür ederim hala hastanede yatıyorum
Canım çok geçmiş olsunBiraz daha iyim cnm teşekkür ederim hala hastanede yatıyorum
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun
İnşallah ikinizde çok çok iyi olursunuz
Herkese merhaba,
Bebeğim, bugün 14 ay 11 günlük oldu. Bazen ağladığında sadece anniii diyor. Başka da hiçbirşey konuşmuyor. Yine herşeyi çok bilen malum akraba,çevre çocuğu doktora götür demeye başladı. Sizde durumlar nasıl. Ben çok üzülüyorum artık ya.
Bebegun hayırlı olsun oncelıkle . Ne yazıkkı beslenme düzenlenemıyor . Ben aşırı bulantılı bi gebelık gecırdım boyle oluncada hayatta kalabılmek ıcın oan ne yıyebılıuorsam onu yıyodum. Bi gun yediğimi ikinci gun midem almıyordı falan. Tavsiye vercek olursam karbonhidrat tatlı tüketimini en aza indirgeyın . Bol bol su ve yürüyüş cok önemlımerhaba sevgili anneler
öcelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim. hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım? hareket-yürüyüş-spor vs nasıl tavsiye edersiniz?(daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
Canım enfeksiyon olablır kist olablır mevsimsel strese baglı olablırKızlar günaydın
Adetiniz normale döndükten sonra 7 8 gün kadar gecikme yaşadığınız oldu mu test yapıyorum devamlı, çok şükür negatifama niye olmuyorum
Canım hiç sıkıntı yapma.Herkese merhaba,
Bebeğim, bugün 14 ay 11 günlük oldu. Bazen ağladığında sadece anniii diyor. Başka da hiçbirşey konuşmuyor. Yine herşeyi çok bilen malum akraba,çevre çocuğu doktora götür demeye başladı. Sizde durumlar nasıl. Ben çok üzülüyorum artık ya.
Ben kendım sorun gormedıgım sürece cevreyi umursamıyorum . Belkı sorun vardır belkı yoktur bunu bilemem . Ama ne cok basıma buyruk oluyorum ne cok cevreyı takıyorum. Cok aklına takılıyorsa gotur canım doktora için rahatlar .Herkese merhaba,
Bacak arasi bossa nasil doluyor o haftadan sonraEvet aynen 12+6’da bacak arası boştu %90 kız dedi erkek olsa bu haftada %100 derdim ama kızda değişebiliyor o yüzden önümüzdeki ay kesin söylerim demişti. Bu hafta kesin erkek dediSağlıkla gelsin bebeklerimiz
Benimki de iki ay gecikti ucuncu ay hamile kaldimKızlar günaydın
Adetiniz normale döndükten sonra 7 8 gün kadar gecikme yaşadığınız oldu mu test yapıyorum devamlı, çok şükür negatifama niye olmuyorum