- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Aklıma başka bişey gelmiyoAtak donemı diş donemı olablır biz hem atak hem diş donemı aynı zamana geldi . Gece uyanıp saatlerce uyumuyodu oglum yenı yenı düzeliyor canım . Sinirden oturup aglıyodum . Gündüz uykularına karnının tokluguna dikkat edıyosan yanı bi rahatsızlıgı vs yoksa kesinlikle ya diş ya atakdır
Ben de tek uykuya gecmek istiyor dıye dusundum denedim ilk zamanlar saat aksam 8 olmadan uyyodu . Diyodum oh be çozumu buldum . Daha sonra bi baktım gece uykusuna da direnmeye basladı . Geri bu boyle olmaz dedım ıkıncı uykuyu zorladım .şuan cok şükür uyuyo giden benım zamanım oluyo ama canı saolsun . 1 saat uyku uyuması ıcın 1 bucuk saat ugrasıyorum desem abartmamAklıma başka bişey gelmiyoO uyanmadan geri başka yöne tek uykuya da geçmek istiyo sanırım bugün uyandiramadim tek uyku deneyeceğim emdi geri uyudu sürekli kaldirdigim yerde uyuyunca kıyamadım geri yatırdım gerçekten çok karmaşık bı durum inşallah düzelir.
Merhaab Tea hanımdan memnun kaldınız mı bende araştırma yapıyorum ama fatma türkan hanım için biraz daha sert dediler bilginiz var mı ?Canım istanbuldaysan ben medicine hospitalda yapmıstım doktorum tea hanjmdı ama hastane fiyatları aldı başını gitti ondan dolayı tavsiye edemıyorumAma yengem ilgi hastanesinde dogum yaptı orayı önerebılırım
Valla benimki bugün bir uyku yapti ve çok kolay geçti açıkçası şaşkınımBen de tek uykuya gecmek istiyor dıye dusundum denedim ilk zamanlar saat aksam 8 olmadan uyyodu . Diyodum oh be çozumu buldum . Daha sonra bi baktım gece uykusuna da direnmeye basladı . Geri bu boyle olmaz dedım ıkıncı uykuyu zorladım .şuan cok şükür uyuyo giden benım zamanım oluyo ama canı saolsun . 1 saat uyku uyuması ıcın 1 bucuk saat ugrasıyorum desem abartmam
Doktorum tea hanımdı ama dogumu fatma hanımda yaptım . Sert degıl soguk kanlı bi doktor sadece .tea hanım daha güleryüzlü ama ıkısıde kaliteli doktorlar . Ikısıne de gidebılrısınızMerhaab Tea hanımdan memnun kaldınız mı bende araştırma yapıyorum ama fatma türkan hanım için biraz daha sert dediler bilginiz var mı ?
İşte ilk günler oyle oluyor canım sonrasında yıne direnmeler baslıyorValla benimki bugün bir uyku yapti ve çok kolay geçti açıkçası şaşkınımgecede uyanık kalmadi çok şükür yine üç kez uyandı emip geri uyudu sabahta
Hayırlısı valla ayaktayız halaİşte ilk günler oyle oluyor canım sonrasında yıne direnmeler baslıyor
Aralık bebeklerınde bi sıkıntı var bence benımkıde 8 de uyudu 9da uyandı . 11 de uyudu geriHayırlısı valla ayaktayız hala
Teşekkür ederimDoktorum tea hanımdı ama dogumu fatma hanımda yaptım . Sert degıl soguk kanlı bi doktor sadece .tea hanım daha güleryüzlü ama ıkısıde kaliteli doktorlar . Ikısıne de gidebılrısınız
Benimki o kadar az sürede uyuyamiyor işte valla ne yapacağımı şaşırdım bugünde aynısını yapıyor uyandiramiyorumAralık bebeklerınde bi sıkıntı var bence benımkıde 8 de uyudu 9da uyandı . 11 de uyudu geri
Aslında güvenli bağlanma için ilk 2 yaş birlikte uyuma öneriliyor canımBu aslında daha karmasık durum degılmı canım anne ve baba ile uyuması bagımlılık . Ve ilerisi için ciddi bi problem . İleride bissiz uyumıcaklar
Sanki kendim yazmışım gibi okudum bende 2 tane var ama kızım maşallah Allah nazarlardan saklasın 3 çoluğa bedel olabiliyor bazen eşim tüm gümüşte bir pazar evde annelerle aynı şehirdeyiz ama bana faydaları yok herkesin kendi meşguliyetleri var inanırmışım kuaföre gidip ağda yaptırmam kazım bebeği bırakacak kimse yok yaptıramıyorum dizimden MR çekildi çok ağrım var yarın dr a gidicez bebeği ne yapsam diye düşünüyorum günlük sadece yemek bulaşık çamaşır ev toplama yerleri en son ne zaman sildim hatırlamıyorum bile o gün bir öndeki günden yemek varsa haftada bir anca süpürge o kadarO kadar bunaldim o kadar daraldım ki kızlar hiçbir yere yetisemiyorum doğru düzgün. Bi yemek yapip evi toplarsam anca.bugun de uykular haram uyumadi gece 3 te Bi uyandi sabah 6 ya kadar üç çocukla ki benimkiler büyük birde ona rağmen baş edemiyorum biri 15 diğeri 9.sabah iki dakika odadan çıktım bezini banyoya bırakayım diye altını degistirdim kremde odadaydi ağzını açıp bir güzel bulanmış. Yedi mi yemedi mi emin değilim yüzünde biraz vardi ama ağız icinde yoktu Allah korudu sanirim acılı aradim koku varmi ağzının içinde dedi baktım yoktu cidden artık hersey çok çok fazla geliyoreşimin işi ağır zaten bu ara rahatsizda. Bebekle ilgili konularda çok yardımcı olmaz ben bittim artık Allah uzun ömürler versin meleğime cokta tatlı ama ben bakamıyorum dedim ona yapamam diye de (((hersey öyle ağır geliyorki Sabaha cikamasam diyorum hergun agresifim suratsizim cekilmez bi hal aldim bende farkındayım ama kaldiramiyorum kizlar.hamile kalmadan bin kere de uyardim mart ayı tam korona dönemine denk geldi evden cikamiyorduk hatirlayin benimde adetler düzensiz olunca evde adet söktürücü vardı ondan icip olurum diye düşündüm birkaç kez geciktigim için gittim Dr a hep adet söktürücü verdi.ben nasıl böyle Bi dikkatsizlik yapabildim aklım almıyor annem 9 yaşındayken ben vefat etti kayinvalidem memlekette zaten kolu incindi eşi de rahatsiz herkesin ayrı Bi derdi var biz gurbette insaninhiç kimsesi olmamasi ne kadar kotu.yaninizda yardım edeniniz nefes aldiraniniz varsa kızlar el üstünde tutun o kadar kıymetli bisey ki bu
Cocuklarından destek almalısın canım kucuk degıller yanı sana yardımcı olablırler. Eşler konusunda hepımız aynıyız Allah onlarada kolaylık versin bizim için bu sogukta calısıp cabbalıyolar isteklerımızı eksık etmemek ıcın . İnanırmısım şu donem hepımız bu moddayız ben her gece sinirden aglıyorum bebeklerımız arasında 2 gün var sen 26 sında ben 28 inde dogurmustum . Yani atak donemıydeydılerr senınkı de benımkıde yenı cıkyır ataktan inş düzelirler .O kadar bunaldim o kadar daraldım ki kızlar hiçbir yere yetisemiyorum doğru düzgün. Bi yemek yapip evi toplarsam anca.bugun de uykular haram uyumadi gece 3 te Bi uyandi sabah 6 ya kadar üç çocukla ki benimkiler büyük birde ona rağmen baş edemiyorum biri 15 diğeri 9.sabah iki dakika odadan çıktım bezini banyoya bırakayım diye altını degistirdim kremde odadaydi ağzını açıp bir güzel bulanmış. Yedi mi yemedi mi emin değilim yüzünde biraz vardi ama ağız icinde yoktu Allah korudu sanirim acılı aradim koku varmi ağzının içinde dedi baktım yoktu cidden artık hersey çok çok fazla geliyoreşimin işi ağır zaten bu ara rahatsizda. Bebekle ilgili konularda çok yardımcı olmaz ben bittim artık Allah uzun ömürler versin meleğime cokta tatlı ama ben bakamıyorum dedim ona yapamam diye de (((hersey öyle ağır geliyorki Sabaha cikamasam diyorum hergun agresifim suratsizim cekilmez bi hal aldim bende farkındayım ama kaldiramiyorum kizlar.hamile kalmadan bin kere de uyardim mart ayı tam korona dönemine denk geldi evden cikamiyorduk hatirlayin benimde adetler düzensiz olunca evde adet söktürücü vardı ondan icip olurum diye düşündüm birkaç kez geciktigim için gittim Dr a hep adet söktürücü verdi.ben nasıl böyle Bi dikkatsizlik yapabildim aklım almıyor annem 9 yaşındayken ben vefat etti kayinvalidem memlekette zaten kolu incindi eşi de rahatsiz herkesin ayrı Bi derdi var biz gurbette insaninhiç kimsesi olmamasi ne kadar kotu.yaninizda yardım edeniniz nefes aldiraniniz varsa kızlar el üstünde tutun o kadar kıymetli bisey
Benzer şeyleri yaşıyoruz canımO kadar bunaldim o kadar daraldım ki kızlar hiçbir yere yetisemiyorum doğru düzgün. Bi yemek yapip evi toplarsam anca.bugun de uykular haram uyumadi gece 3 te Bi uyandi sabah 6 ya kadar üç çocukla ki benimkiler büyük birde ona rağmen baş edemiyorum biri 15 diğeri 9.sabah iki dakika odadan çıktım bezini banyoya bırakayım diye altını degistirdim kremde odadaydi ağzını açıp bir güzel bulanmış. Yedi mi yemedi mi emin değilim yüzünde biraz vardi ama ağız icinde yoktu Allah korudu sanirim acılı aradim koku varmi ağzının içinde dedi baktım yoktu cidden artık hersey çok çok fazla geliyoreşimin işi ağır zaten bu ara rahatsizda. Bebekle ilgili konularda çok yardımcı olmaz ben bittim artık Allah uzun ömürler versin meleğime cokta tatlı ama ben bakamıyorum dedim ona yapamam diye de (((hersey öyle ağır geliyorki Sabaha cikamasam diyorum hergun agresifim suratsizim cekilmez bi hal aldim bende farkındayım ama kaldiramiyorum kizlar.hamile kalmadan bin kere de uyardim mart ayı tam korona dönemine denk geldi evden cikamiyorduk hatirlayin benimde adetler düzensiz olunca evde adet söktürücü vardı ondan icip olurum diye düşündüm birkaç kez geciktigim için gittim Dr a hep adet söktürücü verdi.ben nasıl böyle Bi dikkatsizlik yapabildim aklım almıyor annem 9 yaşındayken ben vefat etti kayinvalidem memlekette zaten kolu incindi eşi de rahatsiz herkesin ayrı Bi derdi var biz gurbette insaninhiç kimsesi olmamasi ne kadar kotu.yaninizda yardım edeniniz nefes aldiraniniz varsa kızlar el üstünde tutun o kadar kıymetli bisey ki bu
Bende o yüzden çalışmıyorum çalışsam aldığım para bakıcıya temizlikçiye gidecek arkamda çoçuklarBenzer şeyleri yaşıyoruz canımAllahtan başka hiçkimsem yok. Bir kez rahatsızlandım acile gittik gece gece bebeğim perişan oldu geldim birde ona ağladım. Sinir hastası olup çıktım hasta olma lüksüm falan yok, sabah kalkıyorum yatana kadar yer görmüyor totom gece uyumuyorum kafamı yastığa koyduğumda bayılıyorum resmen. Allah sağlık sıhhat versin inşallah, geri kalan her şey zamanla düzelir şartlar iyileşir diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Maddi açıdanda zorlanıyoruz çalışsam aldığım bakıcıya temizlikçiye vs.gidecek gözümün arkada kalmasıda cabası diye çalışamıyorum. Kısır bir döngüde geçiyor günler. Psikolojisi sağlam insan kaldı mı ülkede bu şartlarda bilemiyorum.
Allah hayırlı şifalar versin inşallah değilsindirde bir an önce toparlanırsın canımCovid ve influenza testi verdim kızlar diş etlerim çekilir gibi oluyor bel ve baş ağrısı titreme hafif ates inşallah değilimdir hasta olursam çocuklara bakacak kimse de yok oy biz toplanıp birbirimize yardım edelim en iyisi bize bizden başka fayda yok:)