2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sorun ne canım

Bi dönem yanı ilk dogum yaptıgım zamanlar bunu yasamıstım iki düşman gibiydik evde . Suanda arada oluyor oda ben cok bunaldıgım zamanlarda

Aynı dili konuşmuyoruz sanki sürekli kendini haklı görüyor en son tartışma konumuz nikah yüzüğümüzü kaybetmesi yani bunu sıkıntı etmeyecek kadın var Mıdır bu hayatta
Benımkı bazen takıyo bazen takmıyo ama taktıgı zaman dısarda kaybetse bende sorun ederdim demekkı cıkardıkı kayboldu diye

Cnm bebek doğduktan 1_ 2 yıl sonraya kadar olurmuş, ben de öyleydim llk başlarda şimdi tamamen geçmedi ama azaldı, erkeklerin çoğu bencil olduğu için bunlar yaşanıyor

Aynı dili konuşmuyoruz sanki sürekli kendini haklı görüyor en son tartışma konumuz nikah yüzüğümüzü kaybetmesi yani bunu sıkıntı etmeyecek kadın var Mıdır bu hayatta
Canım instagramda Esra ezmeci var takip et, kitaplarını al mutlaka oku. Özellikle tuzlu su ve cinsel çapalamayı öğren mutlaka uygula
Emin olun ki faydasını görüceksiniz.

Canım çok üzüldüm.
Gerçeği söylemek gerekirse Bizimde aramız hiç iyi değil. Artık bir gün kötü bir gün iyi bile değiliz. 1 ay kötü bir gün iyi o bir günde geri kalan bir ay konuşmamak adına sağlam bir kavga ediyoruz. Resmen birbirimizden nefret eder hale geldik. Tartışmalarımızın çirkinleşip birbirimize saydığımız lafları saymıyorum bile.
Soğuduk sanırım birbirimizden. Evleneli nisanda 4 sene olacak. Bu gidişle 5.seneyi görmeyiz gibi geliyor. Benimde artık tahammül edemeyip 1i 5 yaptığım zamanlar oluyor. Kendisi zaten abartmak ve haklı çıkmak için çirkefleşmek konusunda üstat.

Konunun uzmani geldi bahsetmistim size bosanma asamasindayiz, artık safece hukuki süreç başlayacak. Çocuk sonrası maalesef mevcut sorunlar katlanarak büyüyor. Anne tarafı genelde çok fedakar cefakar bizim toplumumuzda ancak baba için aynı şeyi söylemek zor. Kadın üzerine yükü aldıkça altında ezilir hale geliyor ve maalesef ki erkek eğer çok anlayışlı ve hala aşık değilse eşine olan ilgisi, sevgisi de azalıyor. Bizim yürümedi ama size tavsiyem aile terapisi alın. Aile terapisi ilişkinin sağlığı için değil sadece eğer ki yürümeyecek bir noktaya geldiyse de bunun bir uzman tarafından tescili de demek oluyor. Ben isterdim en azından son çaba olsun ama onu bile konuşmadam bitti bizimki. Tek başına bebek büyütmek çok zor evet ama insanın ruh sağlığı da hem kendi hem çocuğu için çok önemli.

Neden böyle bilmiyorum son zamanlarda çoçukların hastalıkları ile çok sınandık benimki de çocuk gibi küser trip atar ben artık bazen kaldıramıyorum enerjim 2 çoluğa eve zor yetiyor hala kilolarını veremedim işe başlamak istiyorum bakıcı yok bunaldım birde üstüne bunlar olunca iyice darlanıyorum

Kızlar bizim de bazne iyi bazne kötüyüz . Bunda eşimin payı oldugu kdar benımde oluyor.Bende hep çalışıyordum smdi eve tıklıp kaldım virüs var istediğimiz gbi gezemıyoruz havalar soguk istedigimiz yere gidmeıyoruz . Bazen bu hayatı haketmedıgumı dusunuyorum eski çalıştığım günleri özlüyorum ama oglum rabbimin bana hediyesi iyiki var . İyiki olmus iyiki anne olmusum . Dicegım o ki biz cogu kısının hasretlıyle tutustugu evlat ile nimetlendirildık . Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın . Evet ortada belki bi sorun var ama bunun % kacı eşimizde kaçı bizde . İyileştilebilir mi . Biraz belki iç muhasebe yapmak gerek . Yuva yapmak da yıkmakda ıkısıde zor . Kriz dönemi diyebılxegımız bi donemden gecıyoruz eşlerimizde belki bize yetmeye çalışıyolar maddi olrak yeten var yetemeyen var. Ciddi kararlar almadan önce biraz içimize dönelim yanlıs nerde tek taraflımı bi görelım

Allah yardımcın olsun öncelikle sen ve bebeğin için herşey yokunda gitsin
Bende herşey üstüne alam evin zeyna sı oldum hani şu savaşçı kadın var ya herşeye yetişmeye çalışıyorum karşımda da ya yardım ya minnet bekliyorum yok ama
Bazen bitse hayatım daha mı kolay olur düşünüyorum
Hangisi daha kolay sence bitirmek mi devam ettirmek mi

Yardım istediğinde eşinin tepkısı ne oluyor ?

İnanamıyorum ya.
Bir baba anneyi nasıl bu kadar yalnız bırakabilir.
Peki canım benim sen nasılsın? Ne hissediyorsun?
Ben hakkını yiyemem babalarının çocuklarıyla yeri gelir benden fazla ilgilenir. Ama bizde bir sorun var. Yada belki de hep vardı çocukla tamamen gün yüzüne çıktı. Biz çok farklı kültürlere sahibiz. Çok farklı aile yapılarına çok farklı düşüncelere. Bunların hepsi çocuklardan sonra tamamen ortaya çıktı.

Canım benim nerede oturuyorsun.
Bakıcı konusu büyük şehirlerde o kadae şans işi haline gelmiş ki.
Benimkie küsüyor küsme nedir ya. Yakışıyor mu hiç. Eşim 45 yaşında. 45! Küsmek ne ! Birde bizimki inanılmaz aileci.

İletisime acik bir esin varsa oturun konusun, cozemiyorsaniz profesyonel yardim alin. Yalniz buyutmek cok zor, bakicimiz var calisiyorum ben ama saat 5ten sonra ve haftasonu her an bebeklesin. Fiziksel olarak cokuyorsun, tuvalete bile beraber gidiyoruz. Pek uyuyan bir bebek degil, zor cok zor. Benim sanssizligim son bir caba olmamasi ve iletisimi tamemen kesmesi oldu. Eteginizdeki taslari dokup konusun yani, cocuk varken ayrilmak son care olmali ama suruncemede birakmayin bence, giderek soguma olabilir.

Benim de aklim almiyor, bekledigimden iyiyim ama iyi olmamin sebebi de bir saniye bos kalmamam. Kafam hep dolu, durumu idrak edemiyorum. İste bu yuzden herkes baba olmamali, bunu yasayinca anliyorsun maalesef ki. Cocuktan sonra mevcut sorunlar maalesef daha gorulur oluyor haklisin. Konusabiliyor musunuz esinle

Hayır canım maalesef. Kendisi haklı çıkmayı orta yolu bulmaya yeğlediği için artık konuşma gereği dahi duymuyorum. Narsist bir adamla evli olduğumu anladım. Ve benim evlenmeden önce 9 senem var. 12.5-13 senedir hayatımda olan insan. Beraber büyüdük. Nasıl görmem nasıl aklım almıyor.

Ayni durumdayiz, bizimki de cok uzun yillardir devam eden bir iliski idi, ayrilirken gercekten taniyorsun maalesef. Bencillik, kendi hayatina duskunluk idi bizim sorunumuz da. Ben de kendime kiziyorum nasil goremedim de bir de cocuk yaptim diye ama kizima sevgimle teselli bulmaya calisiyorum. İkna olursa cift terapisi deneyin bence, daha adik bir ortamda degerlendirmis olursunuz en azindan

Yardım istediğinde eşinin tepkısı ne oluyor ?
Ya ben artık doğru dürüst yardım da istemiyorum çünkü eşimin neyi yapıp yapamayacağını bile bilmiyorum istediğimde kırk yılda bir elinin ucuyla yapar birde kızım sana diyorum gelinim sen anla kıvamında bana kızamadıkça kızıma kızıyor sanki hıncını ondan çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…